WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 26. elokuuta 2012

RAKKAUS KEHITTYY DRAAMASTA KOMEDIAAN


Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
21.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Rakkaat Ystävät,

Keskustelimme viime "Luomisenergiat"-ohjelmassa siitä, että olette opettelemassa, miten avata henkilökohtainen uuden ajan ohjelmistonne sydämen avulla. Joillekin tämä on suhteellisen helppoa. Uskotte, hyväksytte ja odotatte tekevänne sen, sitten kun on sen aika.

Toiset teistä eivät ole yhtä kärsivällisiä. Toivotte, että teitä hätkäytetään jollain tavalla. Kenties haluatte nähdä uusia värejä tai olentoja, kuulla epätavallisia ääniä tai jotain yhtä dramaattista. Tällaista hätkäyttämistä ei tapahdu useimmille. Uuden prosessin testaaminen ei välttämättä saa sitä ilmentymään välittömästi.

Jotkut teistä eivät ole valmiita ottamaan käyttöön uusia taitojaan useista syistä, kuten 3D-vaatimukset, ei ole aika esitellä palapelin siirtymäpalaanne tai entiset kokemukset ovat saaneet teidät pelkäämään jonkin sellaisen testaamista, mikä ehkä tekee teistä normaalista poikkeavan.

Mutta sitten kun aika on oikea, kukaan ei saa teitä luopumaan sen tekemisestä. Se on samanlaista kuin niillä naisilla, jotka heräävät yhtenä aamuna kera äärimmäisen voimakkaan tarpeen hankkia lapsi. Ei ole muuta loogista syytä, paitsi että on aika. Lakatkaa siis hermoilemasta, jos ette vielä aisti tai toimi uusilla tavoilla.

Mutta niille jotka toimivat - hallelujaa! Teillä on paljon hauskaa uuden ohjelmistonne kanssa. Voitte soittaa tuota kelloa, siirtää tuota esinettä, leikkiä auringonpaisteen kanssa ja tuhansia muita toimintoja, joita ette uskoneet mahdolliseksi vielä muutama päivä sitten. Ajatelkaa uusia taitojenne hauskan videopelin osana.

Koko elämä kaikissa ympäristöissä on peliä itsenne testaamiseksi rakastamisesta - erityisesti itsenne rakastamisesta. Monet teistä ovat väsyneet lukemaan rakkaudesta ja uudesta ajasta. Ymmärrätte viestin täysin - niin luulette.

Mutta rakkaudella mitä olette kokeneet, on vain vähän tekemistä universaalin rakkauden kanssa. Vanhan ajan rakkaus on ehdollista. Kenties lähimmäksi ehdotonta rakkautta vanhan ajan rakkaus tulee siinä, mitä onnellinen äiti tuntee vastasyntynyttä kohtaan. Mutta tuotakin rakkautta varjostaa pelko, ettei hänen vauvallaan ole ehkä kaikkia sormia ja varpaita jne.

Nykyinen ymmärryksenne romanttisesta rakkaudesta ei täytä vaatimuksia edes universaalin rakkauden alkupisteenä. Monet teistä ovat vihaisia tästä ajatuksesta, sillä rakastatte tärkeää ihmistänne täysin. Saanemme olla eri mieltä. Rakastatte tärkeää ihmistänne, koska hän esiintyy niin kuin haluatte. Hän on täydellinen näyttelijä draamassanne.

Mutta nyt henkilökohtainen näytelmänne muuttuu draamasta iloiseksi komediaksi. Tämä toteamus järkyttää jotain teistä. Miten uskallamme väheksyä elämäänne ja rakkauttanne?

Miksi uskotte, ettei rakkaustarinanne voi olla iloista komediaa? Mikä uskomusjärjestelmässänne vaatii kaikkia suhteitanne olemaan draamaa?

On joitain ihania romanttisia draamoja, missä kaikki kääntyy parhain päin - ainakin kuvattuna kirjassa tai elokuvassa. Mutta uskotteko sitten, että suhteet jatkuvat samanlaisina kuin loppukohtauksessa? Vai uskotteko, että noissa suhteissa olisi todennäköisesti vaikeita ja epämiellyttäviä muutoksia todellisessa maailmassa? Eikö draamassa ole kyse ylä- ja alamäistä?

Vanhan ajan ajatteluprosessissanne huonot ajat ovat odotettavia. Ja ettekö ole aika ynseitä niiden suhteiden osalta, joissa ei kerrota väittelyistä, draamasta ja joissa on vain rento (ja teidän mielestänne tylsä) suhde? Missä on kipinä? Missä on draama? Missä on ilo sovinnon tekemisestä rakastavaisten riidan jälkeen?

Monilla teistä on ihanne taivaasta tai kuoleman jälkeisestä elämästä, mikä on paljon samanlainen kuin se tylsä suhde, mitä juuri kuvasimme. Olennot leijuvat valkoisissa koltuissa julistaen rakkauttaan kaikkia kohtaan ja soittaen kaunista musiikkia. TYLSÄÄ! Ja niin olisi.

Ette ole vielä luoneet välimuotoa maallisissa uskomusmalleissanne.

Mitä jos elämä olisi komediaa draaman sijasta? Miten se muuttaisi uskomuksianne, tekojanne ja rakkauskuvioitanne?

Kenties luulette meidän tekevän pilkkaa teistä. Olemme hyvin vakavissamme. Rakkautenne ja elämänne on muuttumassa draamasta komediaksi.

Ei mustaksi komediaksi, josta on viime aikoina tullut suosittua, vaan vanhanaikaiseksi kevyeksi ja hilpeäksi "kermakakkutyyppiseksi" komediaksi - missä kaikki kääntyy parhain päin, kukaan ei oikeasti inhoa ketään ja kaikilla on hauskaa. Ja niin tulee olemaan. Uusi aika on komediaa.

Miten tämä komediaformaatti muuttaa elämäänne ja maapalloa?

Tietysti koette paljon enemmän naurua, hauskuutta ja iloa. Ja mikä tärkeintä, mukaan ottamista eikä poissulkemista. Sillä todellakin, oletteko koskaan sulkeneet ketään pois, joka on antanut teille iloa?

Emme puhu sen tyyppisestä komediasta, mikä saa ihmisen, ryhmän tai olennon tuntemaan huonommuutta. Puhumme niistä komedioista, joissa huonot asiat kääntyvät parhain päin ja nauretaan, sitten kun ongelmat ratkeavat. Näin tulee olemaan teillä ja maapallolla.

Yksi ensimmäisistä indikaattoreista, että testaatte uutta ohjelmistoanne sydämen kautta, on, että teillä on tarve nauraa enemmän. Ymmärrätte omien ongelmienne ja niiden typeryyden, jotka jatkuvasti näkevät ongelmat elämän ja kuoleman kysymyksinä.

Ohjelmistonne testausprojektit ovat hauskoja. Miten upeaa se onkaan! Kenties yritätte siirtyä ulottuvuuksien läpi ja onnistutte tuossa testissä vain osittain - miten hassua. Mutta ei pelottavaa. Sillä voitte helposti kokeilla uudestaan, sitten kun ja jos teistä tuntuu siltä.

Liikkukaa ilossa ja naurussa ja testaatte uuden ajan ohjelmistoanne sydämen avulla. Liikkukaa pelossa ja vihassa ja teillä on vielä yhdistymättä sydämeen. Niin olkoon. Aamen.

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: