WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 16. elokuuta 2012

KAIKKI 2013-LAIVAAN - MATKATAVAROITA EI SALLITA

Kirjoittanut Dana Mrkich ( www.danamrkich.com)
13.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Energiaa kaivavat traktorit ovat tulleet sisään ja ne ovat tosissaan! Ne menevät olemuksemme syvyyksiin puhdistamaan kaiken jäljellä olevan itsepäisen tunnesoran. Saatat kokea tämän äärimmäisenä raskautena, sitten äärimmäisenä vastustuksena, äärimmäisenä vihana, äärimmäisenä ärsytyksenä, äärimmäisenä kärsimättömyytenä, äärimmäisenä turhautumisena, äärimmäisenä "ahaa-lampun" syttymishetkenä, äärimmäisenä pelleilevänä ilona, äärimmäisenä onnellisuutena, äärimmäisenä kiitollisuutena, äärimmäisenä korkeamman perspektiivin viisautena - mitä seuraa, voi ei, lisää äärimmäistä raskautta jne. jne.


Tätä kaikkea tapahtuu eikä missään tietyssä järjestyksessä - yksi tunne muuttuu toiseksi. Tiedät vain, että tätä tapahtuu, se on ennustamatonta ja iskuporakone ei ole lakannut poraamasta päiviin (viikkoihin? koko vuonna?) ja toivot sen hiljenevän jo!! Mutta siunaa tuota Pekka Porakonetta, koska hän tekee tämän sen tulevaisuuden sinun erityistilauksesta, joka on olemassa vuonna 2013 ja sen jälkeen. Ja tiedoksi sinulle ja kaikille tuntemillesi, että kyse on "Kaikki 2013-laivaan - matkatavaroita ei sallita".


Aina kun teemme merkittävää remonttia tai kunnossapitoa, on se sitten autotallin siivoamista tai jonkin rakennuksen hajottamista, siihen liittyy aina paljon pölyä ja sotkua. No, mekin käymme nyt kaikki läpi remonttia ja vastaavasti seisomme paljon pölyn ja sotkun keskellä tällä hetkellä. Itse asiassa se ei ole pelkkää pölyä ja sotkua, se on enemmän "Ai vau, noin paljon pölyä. Suuri luuta pyyhkii. Oi oi, superpuhdasta superpuhdasta. Näen nyt itseni selvästi ja voi pojat, että näen toiset selvästi. Voi, luulen tehneeni jo muutoksen. Oi voi, oi voi lisää pölyä, todellako? Lisäkamaa taas, todellako? Oikeasti? Okei, juttele sisäiselle lapselle, kiillota peili. Okei, se on parempi, puhdas taas, huh. Olen huoleton … mitä se on? Sisäinen feminiinisyys haluaa sanoa sanansa? Sillä on tarpeita? Voi pojat … sori, tarkoitan, voi tytöt!"


Jep, kaikkea tulee esiin nyt, sakeana ja nopeasti. Valmis tai ei. Itse asiassa tämä pöly ja sotku ja puhdistumisprosessi on nyt niin sakeaa, että emme toisaalta ole kyenneet näkemään itsemme ulkopuolelle kovin selvästi tai kaikki näkyy pölymme ja sotkumme suodattamana, tai toisaalta näemme toiset niin selvästi, että tunnumme näkevän kirjaimellisesti heidän lävitseen. Sitten voimme taas nähdä oman pöly- ja sotkusuodattimemme läpi, joten emme voi olla varma, näemmekö oikeasti heidät vai itsemme heidän lävitseen. Kaikki alkaa tuntua kuin suurelta unelta, missä heräämme ja sanomme: "Hei, näin unta, että ympärilläni oli kaikkia näitä ihmisiä, mutta sitten heidän kasvonsa alkoivat muuttua ja kun katsoin uudestaan, kaikki olivat minä!" Kummallista unta, huh …


Tässä unessa mikä on todellisuudessa elämäsi ja tässä elämässä, mikä on todellisuudessa untasi (joko pyörryttää? monia ihmisiä on kanssasi, jos näin on …), tunteitasi laukaistaan ja korostetaan hullunlailla ja saatat havaita reagoivasi todella ylimitoitetusti ihmisiin ja tilanteisiin ympärilläsi. He eivät ehkä edes tee mitään, mutta tunnet heidän tekevän jotain. Ajattelet heidän tekevän jotain. Tai olevan tekemättä jotain. Tai olevan tekemättä riittävästi. Joka tapauksessa se todella ärsyttää sinua. Jos sinulla on hyvä päivä, olet ehkä pysäyttänyt itsesi, ennen kuin annat heidän kuulla sen, ja ottanut askeleen taaksepäin kysyäksesi itseltäsi: "Hmm, mitä tässä oikeasti tapahtuu?" Huomaat, ettei "heitä" edes ole, koska sinulla ei ole ongelmaa heidän kanssaan, vaan itsesi kanssa. Ja tulevaisuuden itsesi on tehnyt matkan taaksepäin ja laukaissut sinut jonkun muun kautta saadakseen sinut tarkastelemaan jotain, mikä täytyy transformoida mahdollisimman pian ennen hyvään 2013-laivaan astumista.


Luultavasti havaitset, että kyse on vanhasta uskomuksesta tai myytistä, mitä olet pitänyt itsestäsi tai todellisuudesta. Se ei ainoastaan enää palvele sinua, vaan se ei ole myöskään yhteensopiva sen kanssa, minne olet menossa, ja se osuu "matkatavaroita ei sallita" -kategoriaan. Selkeyden vuoksi, kun sanon, että olemme kaikki menossa jonnekin ja astumassa hyvään laivaan, en puhu toisten planeettojen ihmisten pelastamaksi tulemisesta tai ylösnousemisesta taivaalle. Puhun värähtelymuutoksestamme, perspektiivimuutoksestamme, tunne- ja henkivalmistumisestamme seuraavaan evoluutiovaiheeseemme. Olemme kaikki hyvällä maalaivalla ja sen kanssa menemme sinne, minne menemme transformoituneena ihmiskuntana. Epäiletkö transformaatiota tässä kohtaa? No, juttu on niin, että maa siirtyy korkeampaan värähtelyyn ja meidän kaikkien on muututtava sen kanssa. Se ei todellakaan kysy meiltä, olemmeko valmiita jo vanhan todellisuuden osalta. Olemme kaikki mukana matkalla - valmiita tai ei!


On aika seistä vahvana sen todellisuuden rinnalla, minkä tiedät sydämessäsi ja soluissasi todeksi - esimerkiksi olen rakastettu, olen aina tuettu, saan kaiken mitä tarvitsen, hyviä asioita tapahtuu - ja silloin kuulet tuon ärsyttävän pikkuäänen yrittävän vakuuttaa sinulle muuta, kyse on vahvuudesta ja uskosta johonkin suurempaan sinuun sanoaksesi tuolle epäilevälle sinulle: "En usko sinuun enää." Se ei ole helppoa ja ensin et luultavasti edes tunne, että oikeasti uskot siihen, ettet usko enää epäilevään itseesi. Se on päivittäinen harjoitus, mistä tulee tapa ja se vähitellen muuttaa sitä, miltä sinusta tuntuu. Se muuttuu teoiksi, vaikuttaa siihen, mitä vedät puoleesi ja miten hahmotat sen, mitä vedät puoleesi, ja lopulta huomaat, ette todella uskot siihen. Ja kuten kaikki tiedämme, näemme sitä, mihin uskomme.


Tämä ei ole ollut koskaan todempaa kuin nyt ja tuon totuuden voima lisääntyy joka päivä. Näin ollen Pekka Porakone on ollut niin ahkera työssään. Kun energiakehomme värähtely lisääntyy, kykenemme tuntemaan sen enemmän ja se ilmentyy enemmän elämäämme fyysisenä vastineena. Sinun siis kannatta olla tietoinen energiakehosi sisällöstä ja puhdistaa pois kaikki, mikä ei enää kuulu sinne. Energiaa kaivavat traktorit tekevät sen helpoksi meille. Niin haastavaa kuin onkin kohdata edessään vääjäämättömät tunteet ja tilanteet, on paljon haastavampaa joutua kaivamaan vuosia pimeydessä ja yrittää selvittää, mitä ongelmasi ehkä ovat - kuten monet meistä tietävät, jotka ovat kaivaneet vuosia. Mitä nopeammin tunnistat/tunnustat sen, mitä traktori lapioi selvästi eteesi, sitä nopeammin se siirtyy eteenpäin ja jättää jäljelle uuden
puhtaan sinun.
KAIKKI 2013-LAIVAAN - MATKATAVAROITA EI SALLITA

Ei kommentteja: