WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 25. elokuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTENKanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 20.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Arkkienkeli Uriel: Eläkää sydämestänne
Elämänne potentiaali on sydämenne ja sielunne tuntemisessa. Kuitenkin käytätte mieltänne määrittelemään, mikä on mahdollista, ja sen rajoitukset estävät korkeinta potentiaalia olemasta ulottuvillanne. Vaatii rohkeutta elää sydämestä, missä on unelmienne todellinen luonne sekä ne lopputulokset ja ihmeet, jotka voivat sallia niiden tapahtumisen, koska tämä vaatii laajentunutta näkemystä elämästänne ja potentiaalia, mitä mieli ei voi ymmärtää tai kuvitella itselleen ja teille.

Kolmannen ulottuvuuden rajoitukset heijastuvat elämäänne haasteina, mitkä ovat myös ero jumaluuden ja ihmisyyden välillä. Jumalaisessa maailmassa sydämen ja mielen kumppanuus johtaa rakkaudella ja ihmiselämässä mieli johtaa tunteellisen sydämen (myös mielen hallitsema) valitessa menneisyyteen perustuvan nykyisyyden. Sydämestä eläminen merkitsee sydämen korkeimpien piirteiden valitsemista - ehdottoman rakkauden ja rauhan, mitä ovat jumalainen syntymäoikeutenne. Ihmiskunnan syntymäoikeus on karma ja mahdollisuus rakkauteen, mikä löytyy sydämestä syleilemällä jumaluuttaan ja ottamalla sen kumppaniksi. Ylösnousemuspolku johtaa jumaluuteen yhdistymiseen, jolloin voitte elää sydämestä ja päättää ilmaista energioita, jotka ovat tunteiden yläpuolella.

Maailma ei luo rauhaa, rakkautta ja iloa - ne luodaan teidän aikomuksellanne näistä korkeammista energioista maailmaa varten. Maailma on ihmiskunnan peili eikä se voi heijastaa enempää rakkautta, rauhaa tai iloa, mitä jokainen teistä sallii olla sydämessään ja virrata sieltä. Maailmanne värähtelyn nostaminen on työ, mihin olette sitoutuneet. Ei ole ketään yksittäistä opettajaa tai mestaria, joka on vastuussa tästä. Olette jokainen toistenne opettajia ja mestareita ja muutatte maailman energioita jokaisella muutoksella omassa värähtelyssänne.

Sydämestä elämisen vaatii, että valitsette jokaisen kokemuksen korkeamman puolen ja teette tietoisen valinnan rakkaudesta, antautumisesta, rauhasta ja ilosta. Nämä energiat ovat ulottuvillanne ja kaikissa kokemuksissa, mutta teidän on tehtävä se valinta halukkaasti ja tarkoituksella. Kun elätte sydämestänne, sallitte sydämen rajattoman potentiaalin laajentaa todellisuuttanne mielen rajojen yli ja uskaltaudutte sinne, mikä on ollut teille tuntematonta tuohon hetkeen saakka. Jokaisessa pimeyden hetkessä on mahdollisuus valoon, jokainen pelko sisältää mahdollisuuden rakkauteen ja jokaisessa surun, tuskan, epätoivon ja voimattomuuden hivenessä on mahdollisuus korkeampiin puoliin, silloin kun valitsette ne.

Menkää sydämeenne ja löytäkää rohkeutta laajentua sen tietämykseen ja syleillä korkeinta potentiaalianne, jotta voitte tulla siksi elämässänne ja maailman hyväksi. 

Taivas luodaan maan päälle seuraamalla sydämestä elämisen polkua ja sallimalla jumaluutenne ulottua ihmisyyteenne. ELÄMÄÄ VALAISTEN

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: