WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 21. elokuuta 2012

Rakastakaa henkisestä sydämestänneURIEL PARANTAA

Kirjoittanut ja arkkienkeli Urielia kanavoinut Jennifer Hoffman ( www.urielheals.com)
Uutiskirjeestä 10.11.2008
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

ARKKIENKELI URIEL: Rakastakaa henkisestä sydämestänne

Kun nousette kolmannesta ulottuvuudesta korkeampiin ulottuvuuksiin, henkisen kehonne eri puolia aktivoituu. Tulette tietoisemmaksi henkisestä luonnostanne ja saatte uutta näkökulmaa matkaanne. Olette enemmän läsnä Lähde-yhteydessänne ja poistatte verhon henkisen ja aineellisen maailman väliltä, jolloin saatte pääsyn uusiin mahdollisuuksiin todellisuudessanne. Värähtelymuutos sallii teidän astua ulos karmasta ja tunne-DNA:sta ja voitte päästä uuteen sydänenergiaan, henkiseen sydämeenne. Tämä sydänenergia on vapaa tunteista, tuomitsemisesta, tuskasta ja kaikista kärsimyselämienne muistoista. Se on suora yhteytenne Lähteeseen ja ehdottomaan rakkauteen.

Tunnesydämen avulla yhdistytte toisiin aineellisella tasolla. Pitäminen ja inhon tunteet, rakastuminen tai ei, pelon tai ilon tunteet ovat kaikki osa tunteellista sydänenergiaanne. Tämä energia kantaa jälkiä jokaisesta menneestä elämästä - kaiken mitä olette kärsineet ja kaiken pelon, mikä on ollut osana elämänkokemuksianne. Monet valintanne tehdään tunteellisesta sydänenergiasta, sillä se kantaa sitä ratkaisematonta karmaa, mitä teillä on jokaiseen sieluryhmässänne. Silloin kun sovellatte anteeksiantoa noihin suhteisiin, suljette yhteydet tunnesydämeenne ja avaatte uusia yhteyksiä henkisessä sydämessänne.

Henkinen sydämenne kantaa ehdottoman rakkauden energiaa eikä siinä ole karmaa, sillä korkeammissa ulottuvuuksissa ei ole karmaa. Se yhdistää toisiin myötätunnon avulla ja kykenee tunnistamaan jumaluuden jokaisessa ja yhdistymään siihen. Tässä tilassa ei ole sieluhaavojen sitomia sieluryhmiä - kaikki jotka ovat tässä värähtelyssä, ovat osa kaikkia sieluryhmiä, sillä täällä ymmärrätte kaiken ykseyden. Henkisestä sydämestänne löydätte rauhaa ja iloa, mikä ylittää onnellisuuden, todellista rakkautta sekä vapautta aineellisen tason rajoituksista ja tiheistä energioista.

Tämä on uutta värähtelyä ihmiskunnalle. Se on niiden käytettävissä, jotka valitsevat sen valmiina sekoittamaan henkisen ja aineellisen sekä luopumaan tunnevahvistuksen tarpeesta, jotta luovat oman todellisuutensa sielun ja sydämen halujen mukaisesti. Se on niiden käytettävissä, jotka ovat valmiita lopettamaan karman ja antamaan anteeksi ehdottomasti. Voitte edelleen nauttia samoista tunteista, jotka ovat osa ihmiskokemustanne, mutta eri tasolla - ilman kiinnittymistä toisiin, mikä saa aikaan sielumatkanne vaikeudet ja oppitunnit. Ja silloin kun rakastatte henkisestä sydämestänne, niin yhdistätte sydämenne Luojan sydämeen, mikä luo ehdottoman rakkauden värähtelyä, jonka kaikki voivat tuntea.

Uhrikieli

Uhritoimintamallin voittaminen on oleellinen osa sielumme matkaa. Missä tahansa elämämme kohdassa meillä onkin uhrimalli, siellä meillä on sieluhaava, joka tarvitsee parantaa, pelko, jonka tulimme selvittämään tai karmaa, jonka tulimme muuntamaan. Silloin kun meillä on uhrienergiaa, vedämme puoleemme ihmisiä ja tilanteita, joiden tarkoituksena on tehdä uhritilastamme niin selvä, että tiedämme tarkkaan, mitä meidän on muutettava. Mutta liian usein heidän tekonsa saavat meidät tuntemaan itsemme vielä enemmän uhriksi ja kielemme, "uhrikielemme" vahvistaa sen meille.

Sanamme ovat voimakkaita, niin voimakkaita, että ne luovat todellisuuttamme. Jokainen puhumamme sana luo energiasta muodon ympärillemme. Kun siirrymme ymmärrykseen ihmeiden hallinnasta, sanojemme voima on vielä tärkeämpi, sillä luomme tulevaisuutta, kun puhumme. Silloin kun käytämme "uhrikieltä" tai sanoja, jotka vahvistavat uhritilaamme, lisää uhrina olemista luodaan elämäämme. Nämä ovat sellaisia sanoja kuin "en ole" tai "en voi", varsinkin niiden viitatessa kykyihimme. Tai kun käytämme sanaa "mutta" muistuttamaan siitä, ettemme ole vastuussa asioista, joita tapahtuu meille, tekosyynä valinnoillemme tai käyttäytymisellemme.

Silloin kun "yritämme" tehdä jotain, olemme aina "yrittämisen" tilassa emmekä pääse kalkkiviivoille, koska "yritämme" aina. Toisia uhrisanoja ovat "pitäisi saada, saisimme tai voisimme saada", joita käytämme kuvaamaan sitä, mitä olisimme ehkä kyenneet tekemään, jos olisimme parempia, nopeampia, vahvempia, rohkeampia tai fiksumpia. Teemme aina sen, mihin kykenemme - ei enempää eikä vähempää - ja nämä sanat vain pitävät meidät menneisyydessä ja muistuttavat meitä siitä, mitä emme kerran pystyneet tekemään. Toiset uhrisanat viittaavat asioihin, joita "aina" tapahtuu tai joita emme "koskaan" enää tee. Nämä sanat viittaavat uhrimalliimme ja ovat muistutuksia siitä tuskallisesta menneisyydestä, mitä ei pidä toistaa tulevaisuudessa, mutta joka kerta vahvistaessamme tämän, luomme sen energian elämäämme.

Muutamme uhrimallin muistamalla, että voimamme on läsnäolevassa hetkessä - mennyt on historiaa - ja käyttämällä sanojamme viisaasti luomaan positiivisen, eteenpäin liikkuvan todellisuuden, joka on peili sydämemme halusta. Sanamme ovat voimakkaita ja voimme käyttää niitä voimallisesti luomaan joko sitä, mitä haluamme, tai sitä, mitä emme halua. Maailmankaikkeus ei koskaan tuomitse meitä, se vain reagoi pyyntöihimme.

Kiinnitä tällä viikolla huomioita sanoihisi ja pane merkille, kuuluuko sanastoosi "uhrikieltä". Voit muuttaa sitä, jotta uhrimallistasi tulee voittajan todellisuutta. Muista, että "ero uhrin ja voittajan välillä on MINÄ OLEN".

Pitäisikö jäädä vai lähteä?

Tiedän, että monet teistä kamppailevat sellaisten sielusopimusten kanssa, jotka loppuvat epämiellyttävästi ja tuskallisesti. Näissä tilanteissa ette saa sellaista päätöstä asialle, mitä tarvitsette auttamaan sen pettymyksen ja turhautumisen käsittelemisessä, kun olette tehneet kovasti työtä parantuaksenne ja astuaksenne elämään sielunkumppanin kanssa ettekä ole saavuttaneet haluamianne tuloksia. Teillä on kuitenkin valintamahdollisuus näissä tilanteissa: jäädä tai lähteä, siirtyä eteenpäin elämässänne tai odottaa toisen henkilön tekevän muutoksen ja liittyvän seuraanne. Valinta kuuluu teille, mutta ennen kuin valitsette, tietäkää, että tämä on luultavasti tapahtunut teille aiemmin ja kaikki tämän tilanteen piirteet - mukaan luettuna turhautumisen tunne - ovat osa karmamatkaanne tämän henkilön kanssa.

Tänä aikana ihmisille esitellään valintatilanteita siitä, minkä polun he valitsevat, ja näihin valintoihin sisältyy sielusopimusten lopettaminen. Jos tarvittava oppiminen ja henkinen ymmärrys on saavutettu, sielu sallii sopimuksen loppumisen. Mutta jos ei, niin sielu päättää ne parantumismahdollisuudet, jotka sallivat sielunkasvun, ja antaa henkilön palata karmaoppitunteihinsa. Tästä syystä nämä suhteet loppuvat niin yhtäkkisesti, ilman selitystä tai sellaista päätöstä, mikä antaa teille jonkinlaista lohtua, vaikka sydämenne olisikin särkynyt.

Mutta tämä tilanne on tapahtunut teille aiemminkin tämän nimenomaisen sielun kanssa. On ollut elämiä, missä olette yhdistyneet parantumista varten ja siirtyäksenne eteenpäin eri polulle yhdessä, pois karmastanne. Näissä suhteissa toinen henkilö on aina toisen parantaja, joka antaa toiselle tilaisuuden kohottaa värähtelyään parantumisen kvanttihypyssä. Ja monissa elämissä tuo henkilö ei ole valmis, joten hän lopettaa suhteen pettämisen, kuolemisen, fyysisen tai henkisen sairauden tai hylkäämisen avulla. Ja karmakierto palaa taas toisessa elämässä - parantumisen tai kieltämisen, yhdistymisen tai erilleen vetäytymisen kierto.

Jos tämä viesti resonoi kanssasi, voit valita jääväsi tai lähteväsi, jatkavasi eteenpäin elämässä ja sielusi kasvussa tai odottavasi toisen henkilön muutosta ja värähtelynsä kohottamista, jotta parantuminen voi tapahtua. Mutta et voi tehdä sitä hänen puolestaan. Jos päätät odottaa, teet sen, mitä olet ehkä tehnyt jossain menneessä elämässä, ja tämä keskeyttää henkisen kasvusi siinä toivossa, että joku viimeistelisi oman kasvunsa. Tämä on karmallinen kokemus teille kummallekin ja valintasi siirtyä eteenpäin voi edusta sitä voittoa, jota et ole kyennyt saavuttamaan monissa elämissä. Tiedä, että et ole yksin, että koet siirtymää, minkä tämä muutos on tuonut monien eteen. Tee valintasi tietäen, että se minkä olet saattanut loppuun tai mistä kasvanut yli, korvataan jollain, mikä sopii yhteen värähtelysi kanssa.

Indigot ja itsesabotointi

Indigojen vanhempina haluamme antaa lapsillemme parhaat mahdolliset kokemukset ja auttaa tekemään heidän elämästään helpompaa. Niinpä voimme tehdä erityisponnisteluja heidän puolestaan varmistaaksemme, että he menestyvät kaikessa, mitä tekevät. Ja tämä tapahtuu usein sen jälkeen, kun he ovat yrittäneet eri polkuja onnistuakseen eivätkä ole pystyneet saattamaan loppuun sitä, mitä ryhtyivät tekemään. Kuitenkin sen sijaan, että he olisivat kiitollisia avustamme ja tekisivät parhaansa heille annetun kanssa, he voivat siirtyä pahimpaan piirteeseensä, itsesabotointiin, ja tuhota kaiken elämässään kostona.

Turhautuneena voimme joka vetäytyä pois tai yrittää kovemmin auttaa heitä, mutta itseään sabotoiva indigo on päättäväinen todistaessaan pahimmat pelkonsa itselleen, ja siihen saakka kunnes hän on täysin kokenut tämän energian, emme voi tehdä mitään. Indigoilla on raskaampi karma kuin toisilla sukupolvilla - ja tähän sisältyvät myös aikuiset indigot. Koska he tulivat avaamaan portteja karman parantamiseen, he toivat myös merkittävän määrän karmaa mukanaan, jotta he voisivat olla oman sieluryhmänsä pioneereja tähän parantamiseen perehtymisessä.

Saatamme ajatella, että he pelkäävät epäonnistumista, kun he sabotoivat itseään, mutta heidän suurin pelkonsa on onnistuminen. Koska he eivät halua olla osa vallitsevaa tilannetta, he pelkäävät kaikkea, mikä saattaa heidät tilaan, missä heidän on ehkä tehtävä tuo valinta. He ovat tietoisia niistä vaikutuksista, mitä rahalla ja aineellisella menestyksellä voi olla, ja he tekevät parhaansa välttääkseen sitä ymmärtämättä, että he voivat menestyä ja silti elää elämää omalla tavallaan - tekemättä myönnytyksiä indigo-periaatteistaan ja vapauden tarpeestaan.

Omat indigolapseni kävivät läpi itsesabotoinnin, ennen kuin he alkoivat hyväksyä sen, että he voisivat menestyä ja kuitenkin torjua odotuksen ja "normaalin" käyttäytymisen kaikki puolet. Kun he pystyivät sovittamaan vapauden tarpeensa kykyyn menestyä, he alkoivat käyttää omia lahjojansa ja luoda elämää, missä he olivat onnellisia. Mutta heidän käydessään läpi itsesabotointivaihetta, mikään mitä tein tai sanoin, ei voinut muuttaa heidän käyttäytymistään, ja lopulta minun oli astuttava syrjään ja annettava heidän oppia läksynsä itse. Ja vaikka jotkut heidän kokemuksistaan olivat tuskallisia ja haastavia, lopulta he oppivat ja pystyivät päästämään irti itsesabotoinnista ja käyttämään lahjojaan ja oppivat olemaan tyytyväisiä menestyksestään.
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
_________________
* Lempeydellä voi ravistella maailmaa
* Mikä seikkailu, mitkä uudet alut
odottavatkaan!

Ei kommentteja: