WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. elokuuta 2012

ILO ON OPETTAJANNE JA TUSKA KOMPASSINNE


Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
14.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat Ystävät,

Muutama seuraava päivä voi koetella kärsivällisyyttänne. Ei välttämättä siksi, että teistä tuntuu epämukavalta, vaan että toiset tajuavat ne käsitteet hitaasti, jotka te ymmärrätte hyvin nopeasti.


Ne jotka lukevat näitä materiaaleja, ovat päättäneet testata uutta ohjelmistoaan. Emme voi määrittää, mitä testaamisenne tulokset ovat tai ovat olleet, sillä ohjelmistonne on suunniteltu teille ja omaan rooliinne.


Uuden ajan yleisohjelmisto ladattiin kaikkiin maan asukkaisiin kuukausia sitten. Muutamien viikkojen aikana monet teistä ovat tehneet lisäyksiä, jotta tuo yleisohjelmisto suorittaa paremmin ainutkertaista roolianne.


Tämä eroaa vain vähän siitä, että ostatte autoon peruutuskameran, mitä toiset pitävät tarpeettomana piirteenä. Kumpikin auto ajaa paikasta toiseen - niissä on vain eri piirteitä. Näin on teidän kanssanne.


Ja teillä on sisään rakennettu ohjelmiston testausjärjestelmä. Se mikä tuntuu hauskalta tai iloiselta, on sisäinen olemuksenne ohjaamassa teitä uusille ja erilaisille suoritustasoille.


Jos jokin toiminta tuntuu iloiselta, tehkää sitä. Sellaistakin mitä ette ole koskaan kokeilleet. Ette tiedä kapasiteettianne, ennen kuin teette sen. Sallikaa sisäisen olemuksenne opettaa teille, miten leikitään uusilla taidoillanne tai uudella ohjelmistollanne.


Jotkut teistä kuulevat enemmän, kuin toisten sanat kertovat. Toiset teistä näkevät enemmän kuin toiset. Ja vielä toiset tutkivat alueita ja aisteja, joille ei ole vielä annettu nimeä. Kenties myös tunnette, ettei mikään ole muuttunut. Tiedätte pelkästään, että toiset ärsyttävät teitä, koska heidän käsittelytaitonsa näyttävät hyvin hitailta. Sallikaa heidän siirtyä siihen suuntaan ja sillä tahdilla, mikä on oikea heille. Ja sallikaa itsenne tehdä sama.


Muutatte olemustanne "poimunopeudella".


Miten tämä vaikuttaa suhteisiinne? Emme tiedä enempää kuin tekään. Teillä on pelkästään tunne - kuten lohella uidessaan vastavirtaan - että teidän on siirryttävä eteenpäin seuraamuksista riippumatta.


Tämä viimeinen ajatus on pelottava monille, sillä se merkitsee, että lopetatte ehkä suhteita, joiden luulitte olevan olemisenne kulmakiviä. Ja niin se on, sillä tienraivaajat, valotyöntekijöiden ennakkotiimin jäsenet - tai mitä tahansa termiä haluatte käyttää - eivät voi suorittaa rooliaan, jos he jatkavat samoissa kuvioissa. Itse termit "ennakko" ja "raivaaja" merkitsevät edellä, edessä olemista - ja näin on teillä.


Ette ole kuka tahansa. Olemme kertoneet teille sen monta kertaa. Teillä on tärkeä rooli esitettävänä tässä siirtymässä eikä siihen ehkä sisälly joitain suhteita, joita teillä oli ennen. Mutta sitten toisaalta - kaikki elämä muuttuu. Yksikään solu, atomi tai hiukkanen ei pysy muuttumattomana.


Vaikka teistä tuntuisikin, että elämänne on muuttumatonta, se johtuu vain siitä, että kieltäydytte tunnistamasta tai uskomasta, että mikään muuttuu. Monet teistä julistavat, että haluatte maailmanne palaavan tiettyyn aikaan. Se ei voi - yhtään sen enempää, kuin te voitte palata lapsuuteen.


Opitte navigoimaan uutta olemistanne/olemustanne, kun se kypsyy. Vanhassa ajassa käytetyt menetelmät eivät sovellu enää. Uuden ajan taitonne ovat vasta ilmestymässä esiin, mikä ehkä saa teidät tuntemaan, että räpiköitte.


Tämä on odotettavissa. Salli itsesi löytää itsesi. Ei ole äitiä, isää, isosiskoa tai isoveljeä huolehtimassa möhläyksistäsi. Olet tienraivaaja. Salli niin olla. Ja kun teet näin, salli itsesi tietää, että ilo on opettajasi ja tuska kompassisi.


Aina kun löydät itsesi tuskallisesta tilanteesta, sinun on aika löytää iloa tuosta tilanteesta tai muuttaa se. Sinulla on tuo taito ja voima. Et ole enää kenenkään hoidossa tai määräyksessä, mukaan luettuna vanhempasi, ystäväsi, valtio tai uskonto. Sinä olet sinä, joka tutkii uusia paikkoja ja taitoja.


Ilo on magneettisi. Salli niin olla.


Siirtyminen tuskasta iloon tai rakkauteen ei ole helppo polku, mutta tulet sen löytämisessä ja toisille valaisemisessa ekspertiksi. Kyse ei ole enää siitä, miten tuskallista jokin on, vaan miten paljon tuossa toiminnassa on iloa. Ja jos toiminta on tuskallista, olet poikennut polulta.


Olette valmistuneet kunniamaininnoin tuskasta ja pelosta. Nyt on aika yrittää elää niin uutterasti ilossa, kuin ennen elitte tuskassa. Älkää tunteko, että teidän pitäisi kärsiä siksi, että se on toisten todellisuus. Teidän roolinne on valaista polkua heille - ei jatkaa valmiiksi saatua oppituntia.


Olet tosiaan osa valotyöntekijöiden ennakkotiimiä. Hyväksy tuo käsitys ja nauti siitä, sillä olet rohkea ja universumien valo. Niin olkoon. Aamen.

ILO ON OPETTAJANNE JA TUSKA KOMPASSINNE
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: