WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 16. elokuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 13.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Masennus ja ylösnousemus

Masennus vaikuttaa enemmän ja enemmän ihmisiin tänä päivänä. Se on sana, mitä käytämme kuvamaan tuntemuksiamme, silloin kun olemme surullinen, välinpitämätön, motivoimaton, levoton ja pahimmissa tapauksissa tunnemme toivottomuutta, voimattomuutta ja hyödyttömyyttä. Kun olemme masentunut, on vaikea motivoitua tekemään mitään ja voimme olla myös joko tunteikkaita ja itkuisia tai tuntea olevamme eloton ja kuollut. Ja tätä ihmiset tuntevat enemmän, silloin kun laajennamme energiakenttäämme, koska mitä enemmän tulemme energeettisesti tietoiseksi ja otamme vastaan ylösnousemuksen, sitä suurempi riski meillä on masentua (tilapäisesti).

Merkitseekö tämä, että jos laajennamme energiakenttäämme, olemme vaarassa masentua? Ehdottomasti ja useista syistä. Kun olemme tietoisia uusista energiatasoista - mikä merkitsee, että olemme kuluttaneet loppuun olemassa olevat energiayhteytemme - luomme kaksi energiavirtaa. Toinen koostuu omasta energiastamme ja toinen on uusi ja korkeampi energiataso. Masennumme, koska korkeammat energiat pusertavat omaa energiaamme ja saavat meidät hyvin tietoiseksi sen matalammasta värähtelystä. Tämä prosessi puristaa kirjaimellisesti kaikkia rajoittavia piirteitä, jotta voimme tietää, mitä ne ovat (kuin olisi ruuvipuristimessa tai puristaisi hammastahnaa tuubista) ja minkä vuoksi elämämme näyttää synkältä ja huonolta, kun olemme masentunut. Meidän tarvitsee luoda yhteys uuteen virtaan päästämällä irti asioista, jotka alentavat värähtelyämme, jotta voimme integroida uuden energian. Nämä kaksi tasoa eivät voi olla rinnakkain meissä - meidän on valittava, kummassa olemme.

Kun nämä matalammat puolet vapautetaan, tunnemme ne raskaana tunne-energiana, hämmennyksenä, muistutuksena rajoistamme, epäonnistumisistamme, epäilyistämme ja todellisuudesta, mikä meillä on tällä hetkellä. Olemme täysin tietoinen elämässämme kaikesta, mikä ei toimi, mikä ei tuo meille iloa eikä ole kovin tyydyttävää. Nyt tunnemme olevamme jumissa ja paikallamme - ja niin olemmekin. Tämä on kohta, missä meidän täytyy harmonisoitua uusien energiatasojen kanssa ja luoda kanavia niiden integroimiseksi todellisuuteemme, jotta niistä voi tulla uusi värähtelymme. Jos olemme hyvin tietoinen tästä prosessissa, avaudumme uusille mahdollisuuksille. Jos emme ole, masennumme, meistä tuntuu kamalalta ja voimme kulkea alaspäin itsemme tuomitsemisen ja pelon spiraalia, mikä voi tehdä meistä fyysisesti ja henkisesti sairaan.

Masennuksen syy on, ettemme ole enää energeettisesti harmoniassa olemassa olevan energiamme ja värähtelymme kanssa ja täysin yhdistynyt siihen. Masennuksen tarkoitus on auttaa meitä tulemaan tietoiseksi uusista energioista, joiden kanssa voimme harmonisoitua. Psykologiassa määritellään se mieleen perustuvaksi ongelmaksi, mutta oikeasti se on energeettistä. Kun olet masentunut, energiaasi on puristettu ja olet täysin tietoinen siitä, mistä voidaan päästää irti harmonisoituaksesi ja integroituaksesi uusiin energioihin. Harmonia ja integroituminen saavutetaan aikomuksen, tiedostamisen, irtipäästämisen ja maadoittumisen avulla. Tämä sallii meidän yhdistyä uuteen energiaan ja laittaa meidät korkeammalle energiavärähtelytasolle. Tapahtuessaan se voi olla hyvin epämiellyttävää, mutta muistamme, miksi se tapahtuu, voimme käyttää masennustamme siitä irtipäästämiseen, mikä ei palvele haluamme ylösnousta, ja valmistautua uusien ja korkeammalla värähtelevien energioiden tulemiseen uudeksi ja laajentuneeksi todellisuudeksemme.
ELÄMÄÄ VALAISTEN

-----------


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: