WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 28. elokuuta 2012

ELÄMÄÄ VALAISTEN- Miksi kuljen edestakaisin polullani?Kanavoinut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 23.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymyksiä ja vastauksia
Miksi kuljen edestakaisin polullani?

Kysymys: Olen työskennellyt henkisellä polullani monta vuotta tietoisesti ja tarkoituksellisesti. Se ei ole ollut helppoa, mutta tunnen, että olen edistynyt paljon, ja tunnen olevani paljon enemmän keskuksessani, rauhallinen ja harmoniassa sen kanssa, mitä haluan elämääni. Viime aikoina olen huomannut, että kun tulen luottavaisemmaksi ja rennommaksi henkisen polkuni osalta, jonkinlainen draama puhkeaa elämässäni ja tunnen, että minut vedetään takaisin olemistapaan, missä en halua olla, tai ihmisten pariin, joista haluan vapautua. Mitä tapahtuu?

Vastaus: Ensinnäkin onnittele itseäsi siitä, että pystyt huomaamaan tämän kiintymättömästä perspektiivistä ja näkemään, mitä tapahtuu ympärilläsi, sen sijaan että tunnet jääneesi kiinni johonkin, mihin sinulla ei ole kontrollia. Olet hämmentynyt, koska näet eri paloja, et ole vain varma, miksi ne ovat olemassa tai miten ne sopivat yhteen. Kuitenkin tärkein puoli tässä on, että alat olla tietoinen eri energiavärähtelyistä ympärilläsi ja pysähdyt miettimään vastaustasi sen sijaan, että reagoit tunteiden kautta.

Energiaa on monilla eri värähtelytasoilla sisällämme ja ympärillämme. Voimme olla millä tahansa energiavärähtelytasolla, millä haluamme olla. Silloin kun tuo valinta on tietoinen, tiedämme, miten "valitsemme" värähtelymme. Silloin kun emme ole tietoinen, värähtelymme on alimmalla tasolla, mikä on tavallisesti jokin pelkopiirre. Tämä on valinta, mikä tapahtuu joka hetki ja jokaisessa tilanteessa sen sijaan, että teemme yhden valinnan ja olemme sitten valmis. Kyse on jatkuvasta liikekierrosta, mikä vie meidät joko ylöspäin korkeammille värähtelytasoille tai alaspäin matalammille tasoille. Ja tiedämme sijaintipaikkamme, mitä ympärillämme tapahtuu - draamaa ja kaaosta vai rauhaa ja iloa.

Yksi puoli tästä on se, miten muutoksesi vaikuttavat ihmisiin ympärilläsi. He tuntevat muutoksen energiassasi ja tietävät, että jos siirryt liian kauas heidän yläpuolelleen, he eivät kykene enää yhdistymään kanssasi. Niinpä he luovat draamaa ja pelkoa vetääkseen sinut takaisin omalle tasolleen, koska muuten ainoa vaihtoehto heille on nostaa omaa värähtelyään sopimaan yhteen sinun värähtelysi kanssa. Jos he pelkäävät tätä, he tekevät kaikkensa alentaakseen värähtelyäsi omaan tasoonsa sopivaksi. Draama on nyt epämiellyttävää sinulle, vaikka olet ennen voinut sietää sitä, koska et ole draamaenergiassa. Et siis voi yhdistyä siihen ja se tuntuu vain pahalta.

Älä pelkää kysyä, resonoiko kunkin kokemuksen energia siihen, mitä haluat elämääsi. Onko se yhteensopiva aikomukseesi rauhasta, ilosta ja rakkaudesta? Jos ei ole, sinun ei tarvitse yhdistyä siihen. Tietoisuutesi tästä valinnasta sallii sinun ylläpitää sen värähtelytason, millä haluat olla. Nämä vaihtoehdot esitellään sinulle aina ja voit valita, mitä hyväksyt ja integroit energiakenttääsi. Voimakkain työkalusi on kyky sanoa "ei kiitos, tämä ei palvele aikomustani" ja antaa sen mennä ohi. Ja pysymällä keskittyneenä aikomuksesi energiaan, säilytät energiatasosi ja kehität itseluottamusta tietääksesi, että draamaa ja kaaosta on, muttei sinun tarvitse yhdistyä niihin.
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: