WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 21. elokuuta 2012

111

Jäseniä 111

111 - Tarkkaile huolellisesti ajatuksiasi, varmista että ajattelet vain sitä mitä haluat, ei sitä mitä et halua. Tämä sarja on merkki siitä että mahdollisuus on avautumassa ja ajatuksesi toteutuvat  ennätysvauhtia. 111 on kuin salamavalon kirkas välähdys. Se tarkoittaa että maailmankaikkeus on juuri ottanut kuvan ajatuksistasi ja alkaa toteuttaa niitä. Oletko tyytyväinen ajatuksiisi jotka maailmankaikkeus on napannut? Jos et ole, korjaa ajatuksiasi (pyydä enkeleiltäsi apua jos sinulla on vaikeuksia ajatuksiesi valvonnassa tai ohjauksessa). 
Lähde:
Doreen Virtue: Enkelinumerot 
****************************************

Numero 111 kertoo, että tarkkailisit sanojasi ja ajatuksiasi niin, että ne todella sopivat yhteen sen kanssa, mitä oikeasti haluat. Älä anna energioitasi millekkään pelon tunteelle, koska energeettinen portti on avautunut sinulle ja kaikki toiveesi toteutuvat nyt nopeasti. Numerosarjan sydän- energia on 1. Olemme kaikki yhteydessä toisiimme ajatustemme kautta. Olemme kaikki YKSI- kokonaisuus. Tarkkaile siis ajatuksiasi.

****************************

Ei kommentteja: