WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 25. elokuuta 2012

KAIKKI TASOT KEHITTYVÄT - Niin ylhäällä kuin alhaallaRyhmää (the group) kanavoinut Steve Rother (www.lightworker.com)
Uutiskirjeestä 15.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Steveltä:

Tässä kanavoinnissa Ryhmä puhui siitä, miten energia-aalto vaikuttaa toisiin harmonisiin tasoihin. Yksi suurista huolenaiheista niille, jotka ovat poistuneet ihmiskehosta ja kuolleet, mutta eivät ole vielä menneet Kotiin. Maasidonnaiset, haamut ja monia muita nimiä on käytetty kuvaamaan tätä välitilan olemista. Ryhmä sanoo, että näiden tasojen olennot tuntevat nyt suuria vaikeuksia, kun tämä energeettinen muutosaalto jatkuu.

Ryhmä halusi meidän tulevan tietoiseksi tunnetusta stressistä, kun se luo myös mahdollisia tilaisuuksia monille palata Kotiin. Pienellä ponnistuksella me kaikki voimme vaikuttaa tähän kovasti. Jos olemme valonkantajia, meidän pitäisi toivottaa tervetulleeksi pimeät paikat. Tärkeä osa minkä Ryhmä halusi meidän muistavan, on, että sieluina meillä on nyt tilaisuus yhdistyä jälleen kaikilla tasoilla.

Upeaa kuukautta ja olkaa myötätuntoisia!

Steve

Huom.: Seuraava viesti on kanavoitu uudelleen ja editoitu Ryhmän opastuksella, jotta se olisi selkeä tässä muodossa.

TERVEISIÄ KOTOA

Vasta-aalto on alkanut

Yhteydestä Kodin ja maan välillä on tullut paljon nopeampi, erityisesti useiden viime kuukausien aikana. Maaplaneetta muuttuu nyt valmisteluna sille, mitä on tulossa. Kuvitelkaa, millaista olisi saada jättimäinen, tsunamin kaltainen vesiaalto, joka muuttaa kaiken reitillään. Ennen kuin aalto tulee, vesi menee merta kohti ja näyttää muodostavan vastakkaisen aallon valmisteluna tuohon valtavaan aaltoon, mitä odotetaan. Negatiivisen energian täytyy ikään kuin vetää kaikki ulos, ennen kuin positiivinen energia voi virrata sisään tekemään muutoksen. Tämä on tyypillistä aaltomalleille.

Olemme puhuneet aaltomalleista jonkin aikaa. Nyt aiomme kertoa teille aallosta, mitä luotte, ja sen valtavasta vaikutuksesta. Olette innostuneita ja valmiita ylösnousemaan. Hyvin yksinkertaisesti ilmaistuna, tuo innostus säväyttää sisällänne ja saa sydämenne sykkimään niin, että olette luoneet värähtelyliikettä ympärillenne. Kun yhdistätte tuon värähtelyn toisten samanmielisten kansa, se muodostaa aaltorykelmän. Kaikki aallot alkavat voimakkaana, mutta kohdatessaan vastustusta ne vaimenevat ja niistä tulee suora viiva. Tämä on merkitsevää kaikille aaltomalleille, kunnes kaksi aaltoa tapahtuu yhdessä.

Kun kaksi aaltoa yhdistyy, ne ympäröivät keskuksen tasapuolisesti kaikilta puolilta ja luonteensa vuoksi se ei heikkene. Nämä tunnetaan skalaariaaltona ja kerromme teille, että teette tätä sydämellänne. Tätä tapahtuu maailmanlaajuisesti, ei vain yhdessä ihmiskunnan osassa, yhdellä alueella tai yhdessä maassa. Sitä tapahtuu monilla eri tasoilla samanaikaisesti. Vakiintuneiden rakenteidenne ja kulttuurienne vuoksi tämä energia yhdistyy vähän eri tavalla maailman eri osissa. Tällä hetkellä koko ihmiskunta ottaa monumentaalisia askelia värähtelyn nostamisessa ja näin tapahtuu kaksi asiaa.

Ensinnäkin olette sulkemassa kuilua siltä väliltä, mitä pidätte taivaana ja maana. Henkisyytenne - tuo osanne mitä olette aina yrittäneet ajatella erillisenä - kommunikoi nyt eri tavalla mielenne ja sydämenne kanssa. Alatte ulottua uusiin totuuksiin ja uusille alueille, jotka paljastavat voimianne. Muistatte enemmän Kodista ja uskallatte katsoa sitä, mikä merkittävää tällä hetkellä planeetalla. Siis rakkaat ystävät, oma yhteytenne teidän ja sen osanne välillä, joka on henkenne, vahvistuu. Kuten olemme sanoneet aiemmin, sitten kun koko ihmiskunta kehittyy, tulee aika, jolloin jokainen teistä alkaa kanavoida. Tuolloin sana "kanavointi" häviää, sillä ette tarvitse sanoja kuvaamaan asioita, joita te kaikki teette.

1970-luvulla oli aika, jolloin keksitte sanan kuvaamaan ilmiötä, mitä kutsutaan "yliaistilliseksi havainnoksi". Sana on hävinnyt täysin kielestänne, koska ette enää tarvitse sitä. Ymmärrätte, että kaikilla on tämä kyky eikä se ole tavatonta enää. Monet teistä eivät kutsu itseään kanaviksi ja se on ok, sillä meillä ei ole taakkana egoa, mikä teillä on. Emme välitä, mistä kanavointi tulee, kunhan voitte tuntea ja sallia tuon energian tulla läpi, mikä on rakkautta Kotoa. Jokaisella teistä tällä planeetalla on tilaisuus kanavoida omaa osaanne Kotoa, mikä on ainutlaatuinen vain teille, ja tätä tapahtuu tällä hetkellä. Me emme tee sitä, te teette. Ihmiskunta on nyt savuttanut tason, missä voitte pitää tätä sisäistä voimaa, samalla kun jatkatte kasvamista ja teeskentelette olevanne ihminen fyysisen biologiakuplanne sisällä. Bravo, rakkaat ystävät! Hyvin tehty. Hyvin tehty.

Puhutaanpa nyt toisesta asiasta, mikä tapahtuu, kun koko ihmiskunta kohottaa värähtelyään. On toinen aalto, mikä luodaan ensimmäisen toiminnasta, ja se on harmoniamuoto, mikä tapahtuu luonnostaan. Pian kaikki nämä aallot yhdistyvät. Kuvitelkaa hetki kaikkia aaltoja, jotka ovat tulleet sisään jokaisen "opitun/hallitun" vuoden myötä. Yhdeksän opittiin, sitten kymmenen, yhdestoista ja nyt pian kahdestoista. Olette luoneet ihmisenergia-aallon, mikä muuttaa tätä planeettaa radikaalisti.

Kaikki tasot kehittyvät - maa hyppää
On myös vaikutus, mistä ette ole tietoinen ja minkä haluamme tuoda tietoonne. Aallon luominen aiheuttaa laskusuhdanteen vetämällä ulos vanhaa energiaa auttamaan uuden aallon rakentamisessa ja sisääntuomisessa. Vaikka yhdellä tasolla tuo syy- ja seurausreaktio luo tietyn ongelman, teillä on kuitenkin vastaus siihen.

Muistakaa, rakkaat ystävät, olette äärettömiä henkiä, jotka pelaavat teeskentelypeliä, missä olette rajallisia. Teeskentelette, että teillä on alku ja loppu, teeskentelette olevanne ihminen. Mutta jossain syvällä sisällä jokainen teistä tietää, että tämä on vain pelaamaanne peliä. Biologiakuplanne on vain väliaikainen suoja. Todellinen sinä on ääretön ja osa jokaista muuta universumin osaa. No, tässä on haaste. Liian usein astuessaan ulos kehosta ja lähtiessään maan päältä mennäkseen kotiin, ihmiset ovat edelleen vapaan valinnan planeetalla ja joskus he vain päättävät olla menemättä Kotiin. Ihmiset rakastavat pelkoa ja usein yrittävät päästä pelkotilaan. Keksitte jopa kummitustarinoita ja pelottavia elokuvia selittämään tätä välitilaa ja sitten teitä pelottaa. Syleilkää tunteitanne, pelkoakin, koska ihminen voi olla maan päällä vain, jos hän pitää kiinni kaikista ihmistunteista - se on ainoa tapa pysyä maahan sidottuna.

Ihmistunteet ja tragedian lahja
Monet teistä tuntevat empatiaa niitä olentoja kohtaa, joiden uskotte olevan maan päällä jumissa ja joita kutsutaan haamuiksi. Ymmärtäkää kuitenkin, että hekin ovat vapaan valinnan planeetalla, joten he voivat päättää mennä Kotiin, koska tahansa haluavat. Jotkut heistä eivät yksinkertaisesti osaa. Toiset ovat jumissa tarinassaan ja heillä on vaikeuksia päästää siitä irti riittävän pitkäksi aikaa päästäkseen Kotiin. Nimittäin ihmistunteet eivät toimi Kotona, rakkaat ystävät.

Mitä ihmistunteet ovat? Pelko on numero yksi. Kaikki negatiiviset tunteet perustuvat pelkoon. Nämä ovat ihmisen tulkintoja, koska elätte kaksinaisuuskentässä. Tunnette, että teillä on oltava jotain hyvää, ja sitten teillä on oltava jotain huonoa tasapainottamaan sen. Tämä on ollut tapanne hyvin pitkään. Lisäksi se on kohta, missä ongelma itse asiassa syntyy, vaikka se on nyt muuttumassa. Aionien ajan on ollut olentoja, jotka eivät ole vielä palanneet Kotiin. Kenties he ovat roikkuneet kiinni vihassaan, pelossaan, mustasukkaisuudessaan tai kenties myös heidän rakkautensa on pitänyt heidät jumissa. Miksi rakkaus on ihmistunne, mikä voisi pitää jotkut henget maassa sen sijaan, että tuo heidät Kotiin? Se ei voi olla, jos se on todellista rakkautta. Rakkausilmaisuihinne maan päällä sisältyy sekä ehdollinen että ehdoton rakkaus. Jos kuitenkin olette sidottu ehdolliseen rakkauteen ettekä voi muuta, kuin etsiä olosuhteita sille, niin ette kykene menemään Kotiin. Se on teidän valintanne.

Tämä saa aikaan kokonaisen ihmisulottuvuuden heräämisen, mutta älkää luulko sekuntiakaan, että he ovat yhtään erilaisia kuin te. Nämä ovat vanhempianne ja isovanhempianne, sisarianne ja veljiänne, tyttäriänne ja poikianne ja myös lapsenlapsianne. Jokainen ihminen on teidän osanne jollain tavalla riippumatta siitä, missä ulottuvuudessa he ovat. Vapaa valinta on ollut erittäin haastavaa, koska ette voi vain avata ovea näiden kahden ulottuvuuden välillä. Tuloksena on ollut monia aikoja, jolloin tehtiin kollektiivisia sopimuksia tragedioiden kokemiseksi. Yksi tapa avata ovi niille olennoille, jotka ovat kietoutuneet jumissa olemisen kiertoon, on laittaa toisia olentoja verhon yli seisomaan heidän eteensä. Usein tämä on tragedian syvempi merkitys ja syy. Tämän päivän teknologian vuoksi se leviää nopeasti jokaiseen sydämeen ja tunnette tuskan häivähdyksen, kun jotain tapahtuu jollekin toiselle. Se on todella kaunista, koska tuo empatia parantaa planeettaa!

Älkää yrittäkö etsiä vastauksia joka tragediaan. Monta kertaa tragedian kokevat sielut sopivat menevänsä Kotiin ilman varoitusta. He muuttavat planeettaa, koska he avaavat ovia verhon toiselle puolelle, mikä sallii joidenkin mennä Kotiin. Tunnette surua, kun kuulette tai näette tragedian, koska yritätte ymmärtää, miten ja miksi se tapahtui. Tietäkää, että jollain tasolla se on kaunista eikä siinä ole mitään väärää. Siis omistakaa se ja tietäkää, että autatte luomaan valopilarin heidän kulkemiseksi Kotiin.

Magneettikenttänne taivuttaminen
Tässä on yksi osa, jonka haluamme jakaa kanssanne. Olette magneettisia olentoja ja se mitä maaplaneetalla tapahtuu, on magneettimuutos, joka ylittää ymmärryksenne. Vaikka olette oppineet mittaamaan magneettikenttiä tiettyinä värähtelyinä, tiedätte edelleen hyvin vähän oman magnetisminne kauas ulottuvista kentistä. Monta kertaa kommunikoitte niin - telepaattisesti. Jotkut teistä alkavat tuntea masennusta, mikä on erittäin yleistä planeetalla tällä hetkellä. Se on tunnekiskaisu kaikesta vedestä, joka on matkallaan. Teistä ehkä tuntuu vakavalta ilman selvää syytä, ikään kuin syvällä sisällänne tietäisitte, että jotain on tapahtumassa, mutta ette pysty oikein paikallistamaan sitä. Jos ette kykene käsittelemään tuota tunnetta, luultavasti masennutte ja teistä tulee osa tuota vettä, joka liikkuu ulos, ennen kuin uusi aalto voi tulla sisään.

Kerromme teille, rakkaat ystävät, että helpoin tapa kivuta ulos omista ongelmistanne on kurkottaa auttamaan jotakuta toista. Joskus huolestutte niin omista tunteistanne, pienestä biologiakuplastanne ja kentässänne tapahtuvista ongelmista, että unohdatte taikanne olevan aina jonkun toisen auttamisessa. Jotkut ovat tunteneet laman tällä tavalla ja heillä on nyt vaikeuksia toimia päivittäin. Pyydämme teitä uskaltamaan laittaa itsenne sivuun muutamaksi hetkeksi joka päivä ja keskittymään veljiinne ja sisariinne, jotka saattavat olla noissa ulottuvuuksissa ja tarvita vähän apua.

Kurkottakaa ulottuvuuksien läpi, nostakaa verhoa, taputtakaa heitä olalle ja kertokaa heille, miten paljon heitä rakastetaan. Kertokaa heille, että kun he päästävät irti, he voivat mennä Kotiin välittömästi. Monta kertaa teidän tarvitsee vain näyttää tietä omalla valollanne. Jos sen sijaan lankeatte pelkoon, niin olette vahvistaneet heidän harhaansa, verhon sivuun vetämisen sijasta. "Mene valoon, mene valoon, mene valoon!". Kerromme teille, rakkaat ystävät, että joskus tämä heidän vain täytyy kuulla. Kertokaa, että heillä on vaihtoehtona tuon kierron katkaiseminen ja he voivat mennä Kotiin, jos he sitä haluavat. Uskaltamalla lähestyä autatte toisia henkiä, jotka vuorostaan nostavat teidät ulos masennuksesta. Avun tarjoaminen auttaa henkenne palauttamisessa energiaan, mitä oikeasti sisällätte, ja antaa teille suunnan energianne keskittämiseen.

Voiman pitäminen
Jokainen teistä on mestari tällä planeetalla. Odotatte olevanne mestari joka alueella, mutta kerromme teille, ettei se ole toiminut hyvin menneisyydessä. Tällä henkilöllä täällä on erityislahja, tuolla henkilöllä tuolla on täysin erilainen lahja. Tuskin maltamme odottaa, kunnes kohtaatte toisenne, kun lopulta tulette yhteen ja sanotte: "Olemme yrittäneet kohdata toisemme 20 vuotta, mikä meiltä vei niin kauan?"

Ykseys on täydellinen. Jokainen teistä kantaa kristallia, mikä säteilee kirkkaimmin vain teidän sydämessänne. Sen ei ole tarkoitus pelastaa koko ihmiskuntaa, sillä se on pelkästään teidän osanne palapelistä, mitä vain te voitte kantaa. Vain te voitte nousta seisomaan ja sanoa: "Minulla on tämä ainutlaatuinen pala Kotoa." Monta kertaa itsenne tuomitseminen estää teitä sanomasta sitä. Sen sijaan ajattelette itseksenne: "Kuka minä olen tekemään sitä? On kaikki nuo kuuluisat ihmiset ja varmasti he osaavat tehdä sen, mutta minä olen vain pieni ihminen enkä tee mitään. Mitä sellaista voin mitenkään kirjoittaa kirjaani, mitä ei ole kirjoitettu aiemmin?" Mutta tämä ei ole tapa tarkastella asiaa, rakkaat ystävät.

Jokaisella teistä on ainutkertainen taito ja silloin kun alatte koota paloja, luotte Kodin. Sitten kun uskallatte kurkottaa ja antaa äänenne kuulua verhon toiselle puolelle, niin se luo myös maan päällä kuullun energian. Se johtaa teidät seuraavaan vuosituhanteen, tuhannen vuoden rauhaan mikä ennustettiin kauan sitten. Olette taianomainen, kuitenkin vaikein osa on uskoa omaan taikaanne. Joskus todiste taiastanne ilmenee eri tavalla kuin luulitte. Kenties kurkottamisenne universumiin ei tuonut odottamaanne tulosta, koska kenties tuo henki ohjasi teitä sen sijaan johonkin korkeampaan.

Nyt tulee aika, jolloin voitte oppia kokemaan virtaavan elämäntyylin sallimalla hengen olla osa energiaanne joka hetki eikä ainoastaan, silloin kun pysähdytte kanavoimaan tai kirjoittamaan tai soittamaan musiikkia. Kun katsotte ihmistä huoneen toisella puolella ja lähetätte hänelle hetken rakkausaaltoa, ymmärtäkää, että ehkä ette muuta ainoastaan hänen päiväänsä vaan myös koko elämän.

Teillä on tuo voima, mutta kysymys kuuluu: mitä aiotte tehdä sillä? Sisään tulevat aallot alkavat. Elokuun keskivaiheilla tämä lama osuu todella huippuunsa ja siitä eteenpäin alatte nähdä jotain aaltoja rakentuvan ja tulevan sisään. Ajatuksena on sijoittaa itsenne vapaasti aallon eteen. Ratsastakaa aallolla ja antakaa sen kantaa teitä. Pidättäkää hengitystä, jos on pakko, sillä monta kertaa yritätte juosta pakoon aaltoa ja suojautua. Hellittäminen saa teidät pakahtumaan, kun se lopulta tulee. Tätä ei tehnyt minkäänlainen asetelma, sillä te olette luoneet tuon aallon. Tätä ei tehty ennustuksilla. Te teitte sen, koska halusitte muuttaa elämänne, suuntanne ja maailmanne. Meillä on vain yksi vastaus: "Ja niin se on."

Olette suurimpia enkeleitä, mitä koskaan on elänyt. Tunnette uutta energiaa tulevan sisään, kuitenkin tunnette myös tuskaa ja rajoituksia. Tunnette rakkauden puutetta toisinaan ja luultavasti tunnette myös pelkoa. Sitä teette energialla, mikä vaikuttaa asioihin. Mitä voitte muuttaa tuosta pimeydestä valoksi? Millä osalla siitä on teidän nimenne?

Olemme uskomattoman ylpeitä nähdessämme tuon kirkkaasti säteilevän hengen jokaisessa teissä. Tiedämme, keitä olette, rakkaat ystävät. Näemme teidät selvästi ja rakastamme teitä yli ymmärryksenne. Tämä maailma muuttuu yksi sydän kerrallaan ja teette upeaa työtä. Kurkottakaa ja tehkää, mitä voitte. Silloin kuin teistä tuntuu, että te ette ikään kuin tiedä, mitä tehdä seuraavaksi, kurkottakaa auttamaan jotain toista löytämään oma tiensä. Se on teidän lahjanne. Yrittäkää siis selvittää tapa jonkun voimaannuttamiseen lähellänne ja sitten katselkaa oman maailmanne ja elämänne muuttuvan hyvin nopeasti.

Suuresti kunnioittaen jaamme kanssanne tällä tavalla. Pyydämme teitä kohtelemaan toisianne arvostaen. Hoivatkaa toisianne aina tilaisuuden tullen. Pelaatte täysin uutta peliä. Pelatkaa hyvin yhteen.

Espavo.

Ryhmä

KAIKKI TASOT KEHITTYVÄT
- Niin ylhäällä kuin alhaalla

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: