WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. elokuuta 2012

VIESTI SEITSEMÄNNELTÄ VALONSÄTEELTÄ


Kanavoinut Natalie Sian Glasson 1.10.2007
www.wisdomofthelight.com
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Kuten kaikki tiedätte tähän mennessä, tämän säteen chohan on nyt siirtynyt eteenpäin polullaan, uuteen mahachohanin tehtävään valvomaan kolmatta, neljättä, viidettä, kuudetta ja seitsemättä sädettä. Tämän jättää seitsemännen säteen chohanin tehtävän uuden ja viisaan valo-olennon täytettäväksi. Hänen nimeään ei ole vielä paljastettu, mutta voitaisiin sanoa, ettei se ole huono asia, koska seitsemäs säde ylivalaisee tällä hetkellä maapalloa, ja se on tärkein vaikuttaja meidän uuteen energiaan ja uuteen aikakauteen ohjaamisessamme. 

On keskityttävä tämän säteen energiaan, eikä sen hallitsijaan. Chohanin tehtävä on hallita säteen energiaa, mutta säteen energia vaikuttaa elämäämme. Neuvon teitä ankkuroimaan tämän säteen energian olemukseenne. Se on evoluution etulinjassa ja keskittyy poistamaan rajoja taivaan ja maan väliltä, jotta kaikki voivat yhdistyä yhdeksi. Ymmärrän, että jokainen sielu, joka on yhdistynyt valoon, haluaa maan muuntuvan taivaaksi. Niin ylhäällä kuin alhaalla!

Seitsemännen säteen tehtävä on luoda yhtenäisyyttä fyysiseen kehoon inkarnoituneiden ja sisäisillä henkitasoilla olevien sielujen välille. Seitsemäs säde pyytää ihmisiä avautumaan energialleen ja Luojan rakkaudelle, jotta voimme ankkuroida rakkautta, valoa, rauhaa ja taivaan maan päälle. Ei ole suurempaa lahjaa ihmiskunnalle ja koko maailmankaikkeudelle. 

Seitsemäs säde on monia vuosia keskittynyt Luojan energian ankkuroimiseen maan päälle sellaisten fyysis-henkisten harjoitusten avulla kuin rituaalit, seremoniat, magia, rukoukset, manaukset, loitsut. Jokainen näistä henkisistä harjoituksista energisoituu suuresti, kun valo-olennot käyttävät niitä henkisen kasvunsa ja ihmiskunnan hyväksi, mikä tarkoittaa sitä, että näistä rituaaleista, seremonioista ja rukouksista voi löytyä suuri voima. Seitsemäs säde haluaa kohottaa ihmiskunnan värähtelyä, kuten muutkin säteet. Nyt on ihanteellinen aika käyttää rukouksia, affirmaatioita ja loitsuja päivittäisissä harjoituksissanne, koska seitsemäs, väriltään violetti säde energisoi niitä.

Monet rituaalit ja seremoniat ovat muinaisilta ja kehittyneiltä sivilisaatioilta, jotka ovat myös eläneet maan päällä. Jotkut keskittyvät luonnon valtakuntaan, sen henkiolentoihin ja elementaaleihin yhdistymiseen ja niiden kunnioittamiseen. Tämä on myös seitsemännen valonsäteen tehtävä: yhdistää ihmiset säteen kanssa läheisesti työskentelevän enkelikunnan lisäksi luontoon ja elementaalikuntaan. 

Maailmankaikkeudessa tarvitaan ykseyttä, kunnioitusta ja tasa-arvoisuutta, ja erityisesti maan olentojen on edistettävä niitä, koska he yleisesti ottaen syrjivät näitä kahta valtakuntaa. On monia rukouksia ja loitsuja, jotka voivat yhdistää ihmiskunnan luonnon valtakuntaan, mutta näitä harjoituksia ei voi paljastaa, ennen kuin ihmiskunta maan päällä ollessaan on todella valmis yhdistymään toisten olentojen kanssa. Universaalit voimat suojelevat elementaalikuntaa. Ne ovat lempeitä, ystävällisiä ja rakastavia olentoja, jotka voivat yhdistyä ja olla vuorovaikutuksessa luonnon kanssa. Tietenkin tämä ryhmä on kasvussa ja luonnon valtakunnan salaisuuksia paljastuu, kun nämä jumalaiset olennot luottavat ihmissieluihin. Kun opimme kunnioittamaan jumalaista valoa omassa olemuksessamme, voimme todella yhdistyä muihin valtakuntiin ja sivilisaatioihin ja kunnioittaa niitä.

Saint Germainin muuntava violetti liekki on myös läheisessä yhteydessä seitsemänteen valonsäteeseen. Violetti liekki voi hajottaa kaiken negatiivisen energian muuntamalla sen positiiviseksi. Tätä energiaa tulee nyt maan päälle, koska monet ovat heräämässä jumalaiselle olemukselleen ja oivaltavat, että tarvitaan tunnepuolen kipujen ja tukosten puhdistamista, jotta voidaan luoda perusta sille henkisen kasvun prosessille, jonka on tapahduttava maan päällä. 

Violettia liekkiä voi kutsua olemukseensa puhdistamaan ja muuntamaan. Se on voimakasta energiaa, joten varmistakaa, että kutsutte sitä aluksi pieniä määriä ja seuraatte sielunne intuitiota sekä seitsemännen säteen opastusta. Vain kutsukaa liekkiä ja visualisoikaa tai tuntekaa sen kulkevan olemuksessanne alas päästä jalkoihin ja takaisin, kunnes se nousee seitsemännelle säteelle. Tämä puhdistaa olemuksenne ja tekee tietä uusien energioiden tulemiselle maahan.

Saint Germain, seitsemännen säteen edellinen chohan, valvoo edelleen sädettä, joten jos teistä tuntuu mukavammalta, voitte kutsua hänen energiaansa auttamaan teitä herättämään violetin säteen. Mutta uusi chohankin - vaikka vielä nimetön - on toiminnassa ja häneen voi yhdistyä kutsumalla seitsemättä sädettä ja sen chohania. Uskon tämän opettavan meille ettei titteli ole tärkeä. Tämä energia on arvokas ja tärkeä jalokivi, joka ei tarvitse nimeä, kun energia voi sanoa ja ilmaista paljon enemmän. 

Ymmärtämällä tätä sädettä voidaan nähdä seitsemännen säteen vaativan chohania, jolla on korkea värähtely, laajaa ymmärrystä ja kokemusta, koska tämä säde johtaa meidät jumalan taivaallisen henkisyyden aikakauteen, jonka kokevat kaikki maan päällä. Todellisuudessa se edistää ja innostaa meitä kaikkia löytämään totuuden fyysisestä kehostamme ja totuuden jumalaisesta ja kaikkivaltiaasta Luojasta. Äiti Maa ja sen asukkaat ovat upealla matkalla ja mahtavassa etsinnässä violetin valonsäteen kanssa. Pyydän ihmisiä avaamaan sydämensä seitsemännen valonsäteen jumalaiselle ja muuntavalle energialle.

Toimikoon ihminen ja henki yhdessä harmoniassa, rakkaudessa ja rauhassa. Yhdistykäämme ja ankkuroitukaamme jokaisen seitsemän säteen loistavaan energiaan, joka on käytettävissämme kaikkivaltiaalta Luojalta. Käyttäkäämme niitä yhdessä parantamaan henkistä kasvuprosessiamme ja maaplaneetan kehitystä ja ylösnousemusta, sillä sinun on valtakunta, voima ja kunnia. Kohotkaamme kaikki värähtelyltämme, jotta seitsemännen säteen chohania ilmentävä sielu voidaan paljastaa.

Seitsemännen Säteen Mestarit, Enkelikunta, ArkkiEnkeli Ametisti ja ArkkiEnkeli Zadkiel, Violetti liekki ja mahachohan Saint Germain
VIESTI SEITSEMÄNNELTÄ VALONSÄTEELTÄ

Ei kommentteja: