WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 16. elokuuta 2012

KYNNYKSEN YLITTÄMINEN



Kanavoinut Suzanne Lie (suzanneliephd.blogspot.com)
12.8.2012
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

"Ylösnousemme nyt. Itse asiassa olemme ylösnousseet jo jonkin aikaa, mutta ylitämme nyt kynnyksen …"

Heräsin yllä olevien sanojen kuuluessa sydämestäni. "Minun on muistettava, minun on muistettava tämä viesti …" sanoin, kun vaivuin taas uneen.

Kuulen nyt, että ylitämme nyt kynnyksen, missä todellisuutemme alkaa muuttua kovasti. Itse asiassa tanssimme viidennen ulottuvuuden reunalla. Tanssimme ilon ja odotuksen tunteesta … minkä??

Luulen, että meidän pitäisi kutsua sitä tuntemattomaksi. Kuitenkin nyt on "tunnettua" se, että alamme muistaa. Tämä tunne on paljon kuin palaamista paikkaan, missä olet kerran asunut, mutta mistä olet ollut kauan poissa.

Ensin näemme kaiken olevan hyvin erilaista. Kuitenkin asettuessamme alamme nähdä kaikkea, mikä on tuttua. Samalla tavalla astumme taas viidenteen ulottuvuuteen pitkän kolmannen ulottuvuuden inkarnaatiosyklin jälkeen.

Olimme tarkoituksellisesti unohtaneet monia asioita elämästämme siellä, koska kaipauksen suru olisi liian suurta, jos muistaisimme. Kuitenkin nyt korkeassa sydämessämme on kutinaa, mikä tuntuu tyyneltä innostukselta. Kyllä, kolmannen ulottuvuuden polariteetit alkavat sekoittua yhdeksi.

Tunnemme olemuksessamme kihelmöintiä paljon samaan tapaan, kun lapsena heräsimme jouluaattona ja mietimme, mitä joulupukki toisi meille. Tietysti oli vielä pimeää eivätkä vanhemmat olisi tyytyväisiä, jos herättäisimme heidät niin varhain. Siksi odotamme miettien, mitä saamme.

Samalla tavalla ihmettelemme, mitä löydämme ylitettyämme kynnyksen todellisuutemme viidennen ulottuvuuden ilmaisumuotoon. Samalla kun odotamme, ajattelemme, missä olemme nyt ja miten pääsimme tähän. Olemme siitä tietoinen tai emme, summaamme tähänastista elämäämme. Itse asiassa monilla meistä on eläviä muistoja muista inkarnaatioistamme maan päällä, niin että voimme parahtaa vanhat haavat ja muistaa vanhat oppitunnit.

Yhteenvetäessä parannumme ja opimme rakastamaan kaikkea, mitä olemme kokeneet pitkällä matkallamme fyysiseen maailmaan. Huomaamme löytävämme tässä prosessissa rakkauden, sillä rakkaus on salasana kynnyksen ylittämiseen. Usein vaikeinta on muistaa, miten rakastamme itseämme.

Meille on opetettu, että itsemme rakastaminen on turhaa ja itserakasta. Meille on opetettu, että jos haluamme jotain liikaa tai rakastamme jotakuta liikaa, kiroamme sen. Miten keräsimme tällaisia valheita tietoisuuteemme? Miten saatoimme tulla huijatuksi uskomaan, että rakkaus oli vaarallista? Suurin haasteemme on se haavoittuminen, mikä on näyttänyt tapahtuvan rakkauden vuoksi.

Onneksi palatessamme luontaiseen itsemme rakastamiseen muistamme, että olemme olleet kolmannen ulottuvuuden Maa-luokassa löytääksemme suuria oppitunteja jokaisesta haasteestamme. Olemme olleet koulussa monia inkarnaatioita. Joskus meillä oli inkarnaatio, missä valmistuimme ja kykenimme palaamaan Kotiin korkeampiin maailmoihin.

Valitettavasti nämä käynnit Kotona unohtuivat, kun ylitimme 3D-taajuusverkon maapallolle. Tuo taajuusverkko on kuitenkin heikentynyt nyt. Moniulotteinen valo ja ehdoton rakkaus joita värähtelee Galaktisesta keskuksesta sekä ylösnousevista sieluista maan päällä, aiheuttavat oikosulun rajoittavaan verkkoon.

Näin ollen polkumme on nyt selkeämpi. Muistamme enemmän ja enemmän joka päivä. Kuulemme sisältämme viestejä, joita lähetetään korkeammista maailmoista. 
 Kuulemme myös planeettamme, Gaian, viestin …

Hyvää huomenta, heräävät sielut,

Olen Gaia. Olen täällä tänään kiittämässä teitä kaikesta rakkaudesta, mitä olette lähettäneet minulle. Tiesittekö, miten voimakasta rakkaus on, kun sitä lähetetään maamuotooni? Rakkaus, erityisesti ehdoton rakkaus, järjestää todellisuusmolekyylit tyyneksi, rauhalliseksi ja yhtenäiseksi malliksi.

Ehdottoman rakkauden malli on aina täydellinen juuri siihen hetkeen, kun se lähetetään toiseen muotoon. Vielä parempaa, ehdoton rakkaus kulkee välittömästi, sillä se resonoi ajan ulkopuolella. Lisäksi ehdoton rakkaus kulkee ympyrää. Näin juuri sillä hetkellä, kun lähetätte ehdotonta rakkautta ulos ydinolemuksenne kautta, se palaa myös teille.

Siksi paras tapa saada ehdotonta rakkautta on antaa sitä pois. Koska ehdoton rakkaus resonoi ajan ulkopuolella, sillä ei ole myöskään erillistä paikkaa. Näin ollen kun ajatus ehdottomasta rakkaudesta jotain ihmistä, paikkaa, eläintä, kasvia ja/tai tilannetta kohtaan kulkee sydämenne yli, se seuraa ajatustenne virtaa ja samanaikaisesti valelee lähettäjää.

Rakkaani, yksi myriadeista kynnyksistä joita ylitätte, on ehdottoman rakkauden kynnys. On asteikko ehdollisesta rakkaudesta ehdottomaan rakkauteen, mitä ei ole helppoa tunnistaa. Tiedätte ylittäneenne tämän kynnyksen vain tuntemalla ehdotonta rakkautta itseänne kohtaan. Harjoitelkaa siis rakastamaan ehdottomasti jokaista osaanne.

Ette voi vain teeskennellä rakastavanne ehdottomasti, sillä se on tunne, joka kumpuaa ytimestänne ja kulkee korkean sydämenne kautta. Se maa-astia jonka olette uskoneet rajoittavan teitä, on osanne, mikä voi helpoimmin tuntea ja ottaa vastaan ehdotonta rakkautta, sillä se on osanne, mikä on tehty samoista elementeistä kuin planeettakehoni.

Fyysinen muotonne mikä sopii resonanssiltaan omaani - sillä olemme yhtä - on ihmisyytenne tekijä, mikä sisältää, resonoi ja lähettää ehdotonta rakkautta. Maa-astianne elää luonnostaan ykseydessä kasvieni ja eläimieni kanssa. Ihmismielen on vääristänyt liiallinen pelko ja pimeys.

Siksi ihmiseni, päästäkää irti kiinnittymisestänne ajatteluun ja sallikaa maa-astianne vaistojen muistuttaa teitä puhtaudestanne ja viattomasta yhteydestänne maahani.

Äitinne Gaia

Hyvää huomenta, olemme Arcturuslaisia, täällä lisäämässä rakkaan Gaian viestiin.


Haluamme kertoa teille, että kolmannen ulottuvuuden ajattelua päivitetään moniulotteiseksi ajatteluksi. Moniulotteinen ajattelu on vapaa kaikesta polariteetista. Siksi pelokkaat tunteet ja ihmisen ehdollinen rakkaus mikä haavoittanut teitä, korvataan heräävällä kyvyllänne hahmottaa ja vastaanottaa ehdoton rakkaus ja ykseystietoisuus.

Teidän tarvitsee saavuttaa ehdoton rakkaus ja ykseystietoisuus. Ne ovat vapaa lahja ykseyden sydämestä. Kun sallitte tietoisuutenne jatkuvasti laajentua korkeampiin tiedostamistaajuuksiin, moniulotteinen itsenne opastaa teitä automaattisesti värähtelymalleihin, jotka antavat teille suurimman rakkaus- ja ykseyskokemuksen.

Kun virtaatte näihin energiamalleihin, moniulotteinen tietoisuutenne muistaa, miten tartutaan haluttuihin kokemuksiin näissä energiamalleissa kiinnittämällä huomionne näiden energioiden tuntemiseen.  

Avautunut kolmas silmänne sallii teidän havaita nämä valomallit mahdollisina todellisuuksina ja korkea sydämenne opastaa teitä näihin taajuuksiin ehdottoman rakkautenne yhdistymisvoimalla.

Kun olette yhdistyneet näihin todellisuuksiin, elätte ykseydessä tuon todellisuuden nyt-hetkessä, kunnes korkea sydämenne tuntee olevansa valmis. Kolmas silmänne ottaa sitten tuosta vinkistä vaarin ja alkaa etsiä uusia harmonian, rauhan, rakkauden ja ilon valomalleja. Tällä tavalla virtaatte kokemuksesta toiseen, ponnistelematta ja vapaana polariteeteista.

Matkanne uudelle maapallolle on virtaamista korkeampien ja korkeampien todellisuustaajuuksien läpi, kunnes värähtelynne voi helposti tarttua uuden maan kynnykseen.

Odotamme teitä siellä ja myös opastamme teitä matkallanne.

Arcturuslaiset
 

KYNNYKSEN YLITTÄMINEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: