WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 17. elokuuta 2012

VIESTI KUUDENNELTA VALONSÄTEELTÄMestari Sanandaa kanavoinut Natalie Sian Glasson 24.9.2007
www.wisdomofthelight.com
Vapaasti suomentanut Pirjo Laine

Valon indigosädettä, joka tunnetaan Luojavalon kuudentena säteenä, hallitsee chohan, mestari Sananda, jonka yksi puoli on myös mestari Jeesus. Kuudennen valonsäteen laatu ilmaisee kiintymystä ja omistautumista puhtaimmassa muodossa.

Tervetuloa, rakas sieluni, joka olet ruumiillistuneena maan päällä, kuudennelle valonsäteelle, joka keskittyy sydämesi avaamiseen Luojan rakkaudelle ja sille rakkaudelle, jota on jatkuvasti ympärilläsi. Minä, mestari Sananda, olen ollut tämän valonsäteen chohan jonkin aikaa ja ymmärrän täysin tämän energian jokaisen piirteen, sen merkityksen ja roolin maailmankaikkeudessa ja maan päällä.

En odota teidän saavan sellaista ymmärrystä, mutta minulle olisi kunnia esitellä teille tämän valonsäteen työtä ja roolia, joka on ollut maapallon polttopisteessä jonkin aikaa. Kiintymyksen säde on ollut ankkuroituneena maahan Kristuksen ja mestari Jeesuksen syntymästä saakka. Nämä sielut ja monet apurit auttoivat tätä sädettä säteilemään maan päälle. Monet tunsivat tämän säteen rakkauden ja ymmärsivät kiintymystä toisia ja Luojaa kohtaan.

Nytkin tämä on ilmeistä elämäntyylissänne. Useimmat ihmiset ovat kiintyneitä rakkaisiinsa, perheeseensä ja ystäviinsä, mutta yrittävät välittää myös muista. Tätä eivät maan asukkaat yhteisönä mitenkään hallitse, mutta sitä monet ajattelevat erityisesti seuratessaan henkistä polkua. Ihmiset tuntevat syyllisyyttä, jos he loukkaavat tai vahingoittavat toista jollain tavalla, ja tämän vuoksi kiintymys yhdistää ihmisiä.

Kirkot ja uskonnot ovat tutkineet ja käyttäneet kiintymyksen osoituksia, mutta ovat käyttäneet väärin valtaansa, mikä on saanut monet tuntemaan huonommuutta Luojaan verrattuna, vaikka tämä ei tietenkään ole totta. Jokainen ihminen on jumalainen, pyhä ja samanarvoinen. Kun ihmiset heräävät, he todella ymmärtävät oikeaa, voimakasta olemustaan, mikä tuo heidän sielunsa suurempaa kunnioitusta kaikkia kohtaan.

Jokainen meistä on Luojan rakkauden inkarnoituma ja näin olemme jossain mielessä samanarvoisia, samaa ja identtisiä. Kun kaikki käsittävät tämän, emme tuomitse tai pilkkaa toisia, koska aiheuttaisimme vahinkoa vain omalle sielullemme. Kiintymys ja rakkaus kaikkien olentojen välillä ympäri maailmaa lisääntyvät, ja rauha kehittyy luottamuksesta, kunnioituksesta ja uskollisuudesta.

Kuudes säde ei pyydä teitä palvomaan Luojaa, vaan kunnioittamaan ja rakastamaan mahtavaa sielua tavalla, millä rakastaisitte ja kohtelisitte rakasta ystävää. Kiintymys ja ihanteellisuus voivat kummuta negatiivisesta egosta. Kiintymys puhtaimmassa muodossaan on olemista rakastava, välittävä ja kunnioittava. Maailmankaikkeuden ylösnousseet mestarit, enkelit ja suuret henkiolennot toimivat ja kohtelevat toisiaan äärimmäisen kiintyneesti ja rakastavasti.

Silloin kun mestari Jeesus kulki maan päällä, monet todellakin ihannoivat hänen sieluaan ja opetuksiaan, mutta nyt kun monet alkavat tiedostaa, he ymmärtävät, että mestari Jeesuksen sisältämä ja säteilemä rakkaus voidaan löytää jokaisesta olennosta ja mikä tärkeintä heidän omasta olemuksestaan. Tämä oivallus, että jokainen meistä on pyhä, jumalainen olento, on kannustanut monia murtautumaan ulos kontrolloiduista uskonnoista löytääkseen oman yksilöllisen polkunsa, joka opastaa heidät lähemmäs Luojan rakkautta.

Täällä kuudennella valonsäteellä autamme niitä, jotka haluavat kulkea henkisen kasvun polkua mieluummin oman sielunsa kuin toisten fyysisten olentojen opastuksessa. Kannustamme ihmisiä tutkimaan totuutta ja löytämään hämmästyttävää energiaa sisältään. Haluamme ihmisten avautuvan Luojan jumalaiselle valolle, mutta myös jumalaiselle valolle omassa olemuksessaan.

Nyt on aika omistautua omalle sielullenne ja henkiselle kasvulle, puhdistaa olemuksenne ja kunnioittaa sitä Luojan valoa, joka on omassa olemuksessanne. Tämä oppitunti monien on opittava. Useimmat vähättelevät energiaansa ja kykyjään, kun heidän pitäisi omistautua olemukselleen ja kunnioittaa sieluaan rakastavasti käsittäen, että jokaisella on voimakas sielu sisällään ja se on tunnistettava.

Kutsukaa kuudetta valonsädettä auttamaan omalla henkisellä polullanne löytämään oikea tie sieluunne, ymmärtämään jumaluutta olemuksessanne ja omistamaan elämänne valolle ja sielullenne. Omistautuminen on voimakas työkalu, joka voi auttaa teitä paljon elämässänne, kun sitä käytetään korkeimmalla mahdollisella tavalla ja korkeimmassa mahdollisessa muodossa. Jos päätätte vierailla kuudennella säteellä meditoidessanne tai unitilassanne, sallitte itsenne todella ymmärtää tämän energian luonnetta, sen puhtautta ja pyhyyttä. Innostan teitä vierailemaan luonani kuudennella valon indigosäteellä, koska minulla on paljon viisautta auttamaan teitä henkisessä kasvuprosessissanne maan päällä.

Tällä hetkellä monet olennot auttavat minua kuudennella säteellä. Voitaisiin sanoa, että minulla on monia oppipoikia, joita koulutan ottamaan hallintaansa kuudennen valonsäteen, sillä minun on aika siirtyä eteenpäin omassa henkisessä kasvussani. Olen aina käytettävissä auttamaan teitä. Voitte edelleen ottaa minuun yhteyttä ja kutsua minua, kun teette työtä kuudennen valonsäteen kanssa, koska olen aina yhteydessä tähän säteeseen. Voitaisiin sanoa minun omistautuneen valon indigosäteelle!

Niille teistä, jotka olette levottomia chohanien ja ylösnousseiden mestareiden liikkeistä ja muutoksista: muutos on väistämätöntä ja jatkuva osa todellista elämää maan päällä ja maailmankaikkeudessa. Jokaisen meistä on opittava päästämään irti ja siirtymään eteenpäin. Muuten emme koskaan salli itsemme nousta todelliseen potentiaaliimme. Myöhemmin annetaan lisää tietoa tapahtuvista muutoksista, mutta rohkaisen teitä vierailemaan luonani, puhumaan ja yhdistymään energiaani ja sieluihin kuudennella valonsäteellä.

Siunaukseni ja rakkauteni laajenevat kietomaan teidät kaikki sisäänsä.

Kuudennen valonsäteen chohan,
Mestari Sananda
VIESTI KUUDENNELTA VALONSÄTEELTÄ

Ei kommentteja: