WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

AJATON ELÄMINEN ILAHDUTTAA TEITÄJeesusta kanavoinut John Smallman ( johnsmallman2.wordpress.com)
15.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Todellisuudessa elämä on hauskaa, todella hauskaa! Täällä henkiulottuvuuksissa on aina leikkisyyden henki, kun osallistumme käsillä olevaan työhön. Tietenkään työ ei muistuta täällä vähäisimmässäkään määrin työtä maan päällä, missä useimmat teistä kamppailevat hoitaakseen taloudelliset velvoitteensa ja saadakseen ruokaa ja suojaa rakkailleen, usein tehden työtä, mitä varmasti inhoavat.

Se mitä me kutsumme työksi, on elämäntehtävämme, kutsumuksemme, vastuualueemme sekä ammatti mihin sovimme täydellisesti ja mikä stimuloi meitä, innostaa meitä, kiehtoo meitä ja lumoaa meidät. Se on autuutemme seuraamista ja osallistumme siihen sen vuoksi jatkuvasti ja innostuneesti. Tarpeetonta kai sanoa, että se on loputtoman luovaa ja kohottavaa.

Silloin kun heräätte, otatte paikkanne rinnallamme - se on ollut varattuna teille luomishetkestänne saakka - ja osallistutte aktiivisesti ja harmonisesti kanssamme tähän, mikä on käytännössä jatkuvaa ja ylevää sinfoniaa - rakkautta, elämää, aistivuutta, tietoisuutta, ykseyttä, kaiken olevaisen Lähdettä, isäämme ja Jumalaa ylistäen.

Sanat ovat täysin riittämättömiä symboleja, millä kuvata tai edes yrittää maalata mielikuvaa ilmaisemaan, mitä todellisuudessa teemme täällä. Myös sana "tehdä" on tässä asiayhteydessä hyvin merkityksetön. Kun heräätte, ymmärrätte ne vaikeudet, joita meillä on kommunikoida kanssanne merkityksellisesti, ollessanne heräämättömiä ja luottaessanne täysin symboleihin informaation ja tiedon välittämisessä.

Ympäristö missä koette tällä hetkellä elämää, näyttää valtavalta ja monimutkaiselta teille, erityisesti kun otetaan huomioon universumi, mikä kietoo sisäänsä kotiplaneettanne ja sen sisältävän galaksin, sekä oman suuruutenne puute. Kuitenkaan se ei ole mitään verrattuna siihen Jumalan jumalaiseen todellisuuteen, missä kaikki on.

Heräämisenne on valtavan merkittävä ja hämmästyttävä tapahtuma. Se on tapahtuma, mitä kohti olette kulkeneet aioneita, kun leikitte lineaarisella aikakäsitteellä, mikä on nyt hajoamassa. Ajaton eläminen ilahduttaa teitä: ei aikatauluja, ei ahdistavia odotusjaksoja, ei hukattuja tilaisuuksia, elämä levittäytyy teille kerralla ja kannustaa teitä aktiivisesti osallistumaan nyt ja ikuisesti. Tämä on koettava ymmärtääkseen sen ja tuon kokemuksen ilo odottaa teitä.

Maanäkymänne monet, monet aikajanat sulautuvat nyt yhteen tavalla, mikä on tällä hetkellä teille täysin käsittämätön. Tavallaan teillä jokaisella ihmisyksilöllä on oma henkilökohtainen aikajananne, mikä taittuu ja rypistyy, kääntyy ja mutkittelee, kun teette päätöksiä ja valintoja, mitkä muuttavat sitä suuntaa, mihin elämänpolkunne vie teitä hetkestä toiseen.

Koska näytätte kukin lukkiutuneen omalle yksilöpolullenne - lääkäri, tiedemies, taitelija, opiskelija, sotilas, äiti, isä jne. - teidän on erittäin vaikea todella tajuta toisen polkua. Se on vähän kuin jäätelön syömistä tai uimista: näette toisen tekevän sitä, ja tiedätte, miltä se teistä tuntuu, mutta henkilökohtaiset kokemuksenne ovat juuri sitä - teidän, henkilökohtaisia, erillisiä ja erilaisia. Kun nämä aikajanat sulautuvat yhteen, tämä kaikki muuttuu ja alatte kokea ykseyden merkityksen.

Tämä aikajanojen yhteensulautuminen jatkuu, kunnes on vain yksi, ja sitten sekin häviää ja hajoaa jättäen vain ykseyden, luomisen, Jumalan. Mutta ketään ei kadoteta, koska kaikki aistiva elämä on ikuista, kuolematonta ja täysin integroitunutta jumalaiseen kenttäänsä. Se minkä koette ja näette erillisenä ja henkilökohtaisena, on harhaa. Kaikki on pysyvästi yhteydessä keskenään. Hyvin rajoittunut havaintotapanne vain kätkee tämän teiltä.

Jokainen teistä tuntee jonkun, joka näyttää jäykältä, joustamattomalta ja kiinnittyneen johonkin epätodelliseen uskomuksen, minkä hän luulee määrittelevän itsensä, ja toisille on selvää, että hän elää omassa harhakuvamaailmassaan, tietämättömänä tai piittaamattomana uskomuksensa, tilanteensa ja sen epätodellisuudesta, miten hän esittäytyy maailmalle, ja vakuuttuneena siitä, että kaikki hänen ympärillään ovat outoja, väärässä ja menettäneet järkensä.

No, todellisuudessa olette kaikki enemmässä tai vähemmässä määrin sulkeutuneet rajoittuneisiin ja poissulkeviin ympäristöihin - kirkot, klubit, poliittiset yhteenliittymät, työpaikat, etnisyys, perhe. Kun heräätte, nuo itselle tuputetut rajat, rajoitukset, nuo joustamattomat ja "itsestään selvät" uskomukset putoavat pois ja näette uusin silmin, kuulette uusin korvin ja aistitte uusin aistein. Tunnistatte itsenne yhdeksi ja ilonne on ääretöntä.

Rakastava veljenne, Jeesus

AJATON ELÄMINEN ILAHDUTTAA TEITÄ
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: