WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 22. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 288Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
21.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Olen täällä, onko teillä viestiä minulle?

Tietysti on, rakas nainen, ja ilon kyyneleet virtaavat kasvoillamme, kun kerromme sinulle tämän. Rakkaat, olette astuneet huomisen saleihin ja olette tehneet tämän tuhansien ja tuhansien riemuitsevien sielujen seurassa. Sillä viime yönä revitte itsenne vapaaksi siitä ikeestä, mikä on pidätellyt teitä hyvin pitkään. Olette nyt vapaita, vapaita tutkimaan näitä rajattomia maita, vapaita maistelemaan kaikkia nautintoja, joita on luonnostaan rakkauden täyteisessä elämässä. Valo on astunut sisään ja sen myötä kaikki rajat on avattu.

Levätkää siis nyt, rakkaat ystävät, koska ette vielä käsitä, mitä tämä kaikki pitää sisällään. Olette edelleen siirtymävaiheessa ja kuten olemme sanoneet, olette olleet unissakävelijöitä hyvin pitkään ja herääminen tuntuu hyvin kummalliselta aluksi ja vie jonkin aikaa, ennen kuin täysin ymmärrätte, mitä on tapahtunut kauniilla pikkuplaneetallanne. Eilen sitouduitte tiukasti repimään hajalle kahleet, jotka pitävät teitä aloillaan, ja kollektiivivoimanne oli vähintäänkin riittävä puhaltamaan häkkinne säpäleiksi. Siis riemuitkaa - sanomme - sillä olette vapauttaneet itsenne - ja te teitte sen, ei kukaan muu. Sillä mitä on ylhäältä taivaista lähetetty valo, jos ei ole avoimia sydämiä vastaanottamassa sitä? Olitte kaikki hyvin avoimia ja se mihin osallistuitte, elättää ja ravitsee teitä loppuvierailunne ajan tällä kauniilla, sinisellä planeetalla.

Niinpä sanomme taas: te olette vapauttaneet itsenne ja me kumarramme kunnioittaen ja riemuitsemme rinnallanne. Sillä te olette me ja me olemme te ja nyt se on selvempää kuin koskaan aiemmin. Jätämme teidät nyt aloittamaan tämän päivän ja annamme teidän tuntea tätä rakkausmerta kaikilla aisteillanne. Olette saapuneet perille, rakkaat ystävät, ja tietäkää, että tästä eteenpäin matkanne on täynnä valoa sanan joka merkityksessä.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 288
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: