WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 23. maaliskuuta 2013

MILLOIN ÄITINI ANTAA MINUN ELÄÄ OMAA ELÄMÄÄNI?


Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 20.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Rakas Jennifer, se on vaatinut minulta pitkän aikaa, mutta olen oppimassa laittamaan omat tarpeeni ensimmäiseksi. Olen yksinhuoltajaäiti, jolla on yksi tytär, ja parhaillaan asun äitini kanssa, jolla on monia henkisiä ja terveysongelmia, ja hän syö paljon lääkkeitä. Äitini haluaa minun jäävän luokseen, tyttäreni on hänen maailmansa keskipiste ja ainoa motiivi elää ja vaikka haluan lähteä, pelkään, että äitini ei anna sitä minulle anteeksi tai hän "lähtee pois". En tiedä, mitä tehdä tai mihin päin kääntyä nyt ja vaikka tunnen tarvetta siirtyä eteenpäin, minun täytyy huolehtia äidistäni ja varmistaa, että hänellä on asiat ok. Voitko auttaa minua?
 
Jenniferin vastaus:
Luultavasti osasit odottaa, että ensimmäinen vastaukseni olisi tarkastella sitä raskasta karmaa ja niitä sieluhaavoja, joita sinun ja äitisi välillä on. Niihin sisältyy syyllisyyttä, häpeää, riippuvuutta, hylkäämistä, manipulointia ja luultavasti muutama muu asia. Aina kun tunnemme vastuuta jonkun henkisestä tai fyysisestä hyvinvoinnista, sieluhaava on tullut esiin parannettavaksi. Haluat toki päästä eteenpäin elämässäsi ja äitisi riippuvuus sinusta palvelee kahta tarkoitusta: se auttaa sinua käsittelemään sieluhaavakysymystä ja se antaa sinulle myös tekosyyn olla kohtaamatta omia pelkojasi ja olla elämättä omaa elämääsi.
 
Käsitelläänpä ensin karma ja sieluhaavakysymykset, koska ne ovat tärkeimpiä. Toisessa elämässä luotiin hylkäämisteema, kun lähdit tavoittelemaan unelmiasi. Kenties äitisi kuoli tai vammautui toisenlaisessa suhteessa tai lähtösi vaikutti häneen negatiivisesti. Pidit itseäsi vastuullisena hänen kuolemastaan ja lupasit "huolehtia hänestä" jollain tavalla. Pikakelaus tulevaisuuteen, missä hän on riippuvainen sinusta ja pelkäät, että jos jätät hänet, jotain pahaa tapahtuu hänelle. Pelkosi (mikä tulee entisestä syyllisyydestäsi) yhdessä hänen nykyisten terveysongelmiensa kanssa laittaa sinut takaisin tähän karmakiertoon.
 
Katsotaanpa nyt pelkojasi, koska nekin ovat tärkeitä. Vaikka oikeasti haluat elää omaa elämääsi ja seurata unelmiasi, olet myös vähän epävarma itsestäsi, joten äitisi pelot ja terveydentila tekevät sinulle helpoksi olla tavoittelematta unelmiasi. Kyllä, olosi on epämukava, mutta ei riittävän epämukava siirtyäksesi eteenpäin. Yhdessä sinä ja äitisi vain ruokitte toistenne pelkoja ja pidätte karmakierron pyörimässä.
 
Onko ulospääsyä? Kyllä, ja se alkaa siitä, mistä otat vastuun. Äitisi ei ole vastuullasi ja sinun täytyy vapautua tarpeesta tehdä hänen onnelliseksi tai tuntea vastuuta hänen elämästään tai valinnoistaan. Minusta tuntuu myös siltä, että hänellä on ruokavalio- ja muita ruokakysymyksiä eikä hän pidä parasta huolta terveydestään, mikä pahentaa ongelmaa. Jos aloittaisit ottamalla pikkuaskelia eteenpäin tekemällä suunnitelmia itsellesi ja ehdottamalla, että hän alkaa syödä terveellisempiä ruokia ja huolehtia itsestään paremmin, näkisit muutoksen välisessänne energiassa. Ja kun alat ottaa askelia yksi kerrallaan omia unelmiasi ja omaa vapauttasi kohti, alat parantaa omaa osaasi tästä karmakierrosta ja luottaa enemmän kykyysi elää omaa elämääsi voimallisella ja onnistuneella tavalla. Kun voimaannut, sallit myös äitisi olla voimaantunut. Sinun täytyy aloittaa tämä, koska nyt kierrätte kumpikin kehää toisenne ympärillä eikä kumpikaan teistä ole onnellinen.
 
Tiedän, että tämä on vaikea aihe, mutta tunnet näin, koska välillänne on velvoitteita ja karmasopimuksia, mitkä liittyvät elämäsi uhraamiseen hänen puolestaan. Haluatko oikeasti tehdä sen? Tunnen, että haluat päästä eteenpäin elämässäsi ja ajattelet hänen seisovan tielläsi. Tavallaan hän seisoo ja toisaalta sinä sallit hänelle sen syyllisyytesi avulla.
 
Sielusopimukset ovat konstikkaita, koska ne alkavat tilanteesta, mikä aiheutti syyllisyyden, ja sitten vain laajentavat sitä, kunnes se valtaa kaiken. Tutki, missä kohtaa tunnet syyllisyyttä äitisi tilanteesta, ja tarkastele sen historiaa. Sitten kun annat anteeksi itsellesi syyllisyyden ja häpeän ja sen, että olet tehnyt menneisyydessä jotain häntä loukkaavaa (ja se kaikki on menneisyydestä), ja vapautat itsesi, voit päästää irti tästä velvoitteesta. Kyse ei ole "tarpeesta" tehdä tämä, vaan kyse on tuon energian selvittämisestä ja tilan luomisesta elämääsi niin, että voit elää omaa elämääsi ja olla elämättä velvollisuutta tuntien äitiäsi kohtaan. Siihen saakka kunnes teet tämän, rajaat jatkuvasti elämääsi ja elät tässä karmakierrossa äitisi ja kaikkien muiden kanssa, joihin sinulla on suhde, koska tämä energia sinun on parannettava sisältäsi, joten vedät puoleesi ihmisiä, jotka auttavat sinua sen parantamisessa.
  MILLOIN ÄITINI ANTAA MINUN ELÄÄ OMAA ELÄMÄÄNI?
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: