WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 28. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 291Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
27.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Pohjavirta on voimakasta nyt monilla teistä ja tuntuu ikään kuin siltä, että olette vaarassa tulla pyyhkäistyksi jaloiltanne. Ja niin luulette kohtaavanne varman tuhoutumisen, sillä silloin kun uskaltaudutte tuntemaan näitä energioita, joita tulvii nyt ympärillänne, voitte tuntea niiden voiman. Mutta tässä läksynä on se sama kuin niillä, jotka ovat jääneet ristiaallokkoon vedessä. Älkää taistelko tätä vastaan, sillä silloin vain pitkitätte tuskaanne ja kurjuuttanne ja olette altis väsyttämään itsenne täysin.

Teidän täytyy mennä täysin vaistonne vastaisesti, sillä vaisto kehottaa teitä kyyristymään ja taistelemaan koko voimallanne tämän tulvan herpaantumatonta vetämistä ja työntämistä vastaan. Mutta teidän täytyy tehdä täysin päinvastoin. Teidän täytyy vain nostaa jalkanne, päästää otteenne irti taivaankannesta ja antaa itsenne mennä näiden virtausten mukana. Ja kun teette tämän, huomaatte olevan paljon helpompaa navigoida tässä tulevassa energiavirrassa ja huomaatte kelluvanne vapaasti tässä suuressa vesimäärässä. Jos taas pidätte pintanne, huomaatte taistelevanne saadaksenne ilmaa, kun vesi nousee ja päänne alkaa mennä pinnan alle.

Niinpä taas kerran sanomme: älkää taistelko tätä vastaan, vaan antautukaa tälle ja huomaatte hengityksenne tasaantuvan ja pystytte helpommin virittymään omaan sydämeenne. Ja kun teette tämän, löydätte kaiken tarvitsemanne vahvistuksen. Sillä sydämenne tietää, että te ette ole hukkumassa - teitä itse asiassa työnnetään ylöspäin ja eteenpäin ja näin sydämenne jatkaa tasaisella ja voimakkaalla rytmillä. Taaskin kehotamme teitä pysymään yhdistyneenä ytimeenne ja kaikki on hyvin. Seuratkaa sydäntänne ja antakaa itsenne vaipua tämän lainehtivan rakkaus- ja valoaallon rakastavaan syleilyyn.
 
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 291
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: