WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 8. maaliskuuta 2013

MAALISKUUN ENERGIAENNUSTE: MONIULOTTEISUUTEEN AVAUTUMINEN


Kirjoittanut Lee Harris (www.leeharrisenergy.com)
6.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

(Puhtaaksikirjoitus videosta.)


Hei kaikki ja tervetuloa maaliskuun energiaennusteeseen.
 
Kello on vähän yli kahdeksan täällä Coloradossa, missä meillä on lunta ja meillä on lintuja, jotka ovat hyvin, hyvin onnellisena hereillä (kuuluu linnunlaulua). Ja "hereillä" on tämän kuukauden avainsana. Miten hereillä olet tuntenut olevasi viime aikoina?
 
Joistakin teistä tuntuu, että teitä on raahattu "pensaan läpi takaperin", kuten meillä on Englannissa tapana sanoa, ja jotkut teistä tuntevat olevansa hyvin hereillä. Tätä energiatanssia on jatkunut vuosia ja olen puhunut siitä vuosia, kuten myös monet muut ihmiset.
 
Ja teillä voi tällä hetkellä ilmetä seuraavia oireita:
- yliaktiivisuutta
- yliärsytystä
- tunnetta, että niin paljon tapahtuu, että menetät järkesi.
 
On upea lahja, jos menetät järkesi. Rakastan järkeni menettämistä (hymy). Mutta nyt puhumme, joten meidän on käytettävä mieltä päästäksemme sanojen avulla siihen, mitä tarkastelemme.
 
Ja näin olemme kasvaneet. Tällaisia olemme olleet tähän saakka enimmäkseen, tähän meidät on koulutettu - erityisesti länsimaissa. Meidät on koulutettu pääsemään mahdollisimman moniin asioihin mielen kautta.
 
Kyse ei ole siitä, ettei maan päällä ole fyysisiä tai aistillisia nautintoja, koska on ja olemme kaikki kokeneet niitä. Mutta suuri osa vuorovaikutuksesta, läheisyydestä, yhteenliittymisestä, ymmärryksestä ja koulutuksesta on länsimaisessa yhteiskunnassa tullut tämän osamme kautta - mielen.
 
Ja näin omaksut sanoja, omaksut koulutusta mielen kautta ja se suodattuu kehon läpi. Ja riippuen siitä, miten selvästi mielesi tulkitsee sanat, suodattaminen tapahtuu nopeammin tai hitaammin kehon läpi.
 
Koemme nyt kaikki nopeaa suodattumista.
 
Siis kyllä, jotkut teistä ehkä meditoivat tietoisesti, jotkut syövät hyvin tietoisesti, jotkut ehkä kuntoilevat hyvin, jotkut ehkä pysähtyvät toisinaan ja katsovat menneisyydessä jotain, mikä näyttää toistuvan tai vainoavan, jotkut teistä ehkä tekevät sitä unien kautta ja käyttävät uniaan tietoisesti aikoen muutosta tai ratkaisua.
 
Mutta riippumatta siitä, mihin päätät keskittyä, antaudumme kaikki tälle suodattumis- ja päivittymisprosessille.
 
Reagoimme nyt energia-aaltoihin, joita kulkee maaplaneettamme läpi ja poikki, ja nämä ovat universaaleja energia-aaltoja, joiden vastaanottajana ja myrskyn silmässä olemme. Näillä energia-aalloilla on oma väylänsä ja sivutuotteena ne ovat intensiivisempiä meille tunteellisesti ja psyykkisesti, mitä olemme aiemmin kokeneet.
 
Minusta tuntuu usein kuin rikkinäiseltä levyltä, kun teen näitä energiaennusteita, koska on niin monia muutospiirteitä, joita minua kutsutaan aika ajoin toistamaan uudestaan. Mutta tämä johtuu siitä, että oireet toistuvat ja kiertävät lävitsemme.
 
Mutta se pitäisi huomata, että sinun pitäisi muuttua näiden oireiden kokemisen kautta.
 
Jos siis tunnet pitkäaikaisesti olevasi jumissa, niin luultavasti olet jumissa. Kysymys on: mitä teet ollessasi jumissa? Ja tiedän, että monet teistä sättivät silloin itseään ja kysyvät, mikä on pielessä.
 
Yritä nähdä tämä nyt vanhana toimintamallina. Jos joku henkinen opettaja tai ihminen yrittää sanoa sinulle, että olet väärässä tai olet jumissa tai vastustat, tunnista se vanhaksi. Jos tuntuu hyvältä, että noita asioita kerrotaan ja jos nuo asiat tosiaan siirtävät sinua eteenpäin, niin hienoa - kenties sinun on oltava samaa mieltä.
 
Mutta yleisesti ottaen se vain supistaa meitä. Supistaa mahdollista laajentumistamme. Ja usein kuuntelemme tuota tuomitsemista, koska jokin opetti aiemmin elämässämme meille, että se oli toimintamallimme - itsemme supistamisen energiamalli - koska meidät lannistettiin tai tuomittiin tai meitä pelotti se, mitä ihmiset ajattelisivat meistä. Niinpä kutistuimme joka kerta, kun joku lähetti jotain negatiivista meidän suuntaamme.
 
Niinpä ylösnousemustoiminta tai "tekeminen" meille, jotka kuljemme tämän läpi, on tiedostaa. Sallia itsensä tiedostaa itsensä ja mallinsa ja kysyä: "Olenko aina negatiivinen itselleni, kun tätä tapahtuu?" tai "Tunnenko, että paiskaudun aina maahan sen jälkeen, kun jotain hyvää on tapahtunut?" Vain kysyä tuosta mallista ja tulla tietoiseksi vastauksesta, koska jokainen malli voi muuttua.
 
Kyse ei ole itsesi pakottamisesta muuttumaan tai itsesi potkimisesta, koska et muutu niin nopeasti, kuin haluaisit. Kyse on vain muutosmahdollisuuden sallimisesta, antamatta äänen päässäsi kertoa sinulle, mitä tapahtuu tai ei tapahdu. Koska tuo ääni päässäsi on hyvin pieni osa - hyvin, hyvin pieni.
 
Energiakenttämme ihmisenä on leveä ja korkea. Katsot minua parhaillaan fyysisenä hahmona, mutta ulotun joka puolelle fyysisyyteni ympärillä ja niin ulotut sinäkin. Leveälle ja korkealle.
 
Kuitenkin se osamme, mikä on mieli, on hyvin, hyvin paikallinen. Niinpä erityisesti silloin kun käsittelet sanoja, tarkastelet niitä erittäin pienen osasi kautta.
 
Tästä syystä monet teistä ovat viime aikoina tunteneet, että te ette voi olla mielessänne niin kuin ennen. Tämä on upea asia - tietysti ellet halua saada tiettyjä "mieliasioita" tehtyä.
 
Monet lähtevät nyt mielestään, koska siellä on paljon yliärsytystä. Olemme ihmisinä avautumassa enemmän moniulotteisuuteen ja mielemme pyörii nopeammin ja kiihkeämmin kuin koskaan ennen suodattaen, organisoiden ja arvioiden sitä, mitä meissä ja meille tapahtuu.
 
Esimerkiksi 10 vuotta sitten monilta teistä on mennyt ehkä viikko tai kaksi jonkun asian käsittelemiseen. Nyt teette sen ennen aamiaista ja sen jälkeen siirrytte johonkin muuhun.
 
Meidän on vaikea seurata elämän vauhtia, koska liikumme elämän mukana, ja näin käymme läpi muutoksia vähitellen. Mutta jos todella pysähdyt ja kysyt itseltäsi: "Onko totta, että liikun nyt paljon nopeammin kuin 3-5 vuotta sitten?", totuus on, että liikut. Voin kuulla nyt niiden kyseenalaistavan, jotka tuntevat olevansa jumissa, mikä on ymmärrettävää.
 
Niinpä pyytäisin teitä sallimaan itsenne päästää irti jumiutuneisuudesta. Ja prosessin aloittaaksenne teidän täytyy vain sanoa: "Annan itseni päästää irti tästä."
 
Fyysinen sairaus on vähän erilaista kuin tunnepuolen tai psyykkisen jumiutumisen tunne. Se on muutettavissa, mutta se on hitaampi prosessi. Kehosi on yleisesti ottaen hitaampi kuin energiakenttäsi, ajatuksesi ja tunteesi. Ja kun jokin on juurtunut kehoon, voi viedä aikaa käsitellä fyysinen parantumisprosessi.
 
Jos siis olet fyysisesti sairas, älä säti itseäsi ja näe sitä epäonnistumisena. Valitset kokea sen tällä hetkellä suuremmassa elämänmuodossa, sieluperspektiivissä.
 
Mutta tietysti mikroyksityiskohdissa se osa meissä joka on vain ihminen ja unohtaa sielun ja evoluutiomatkan, tuo asioiden näkemistapa voi liikuttaa lävitsesi tuskaa, häpeää, syyllisyyttä, tuomitsemista - kaikenlaisia negatiivisia tunteita ja ajatuksia.
 
Ja kaikki nämä tiheämmät energiat ovat vain nielty.
 
Esimerkiksi vauvalla joka tulee maailmaamme, on sieluhistoria ja sielupolku, mutta se ei ole vielä tuossa kohtaa alkanut kovasti niellä muita tunteita kuin äitinsä, sen kehon minkä kautta se tuli. Se voi olla sinällään paljon, mutta pointtina on, että voimme "työstää taaksepäin" kaiken, mitä olemme nielleet ja mitä meistä on tullut. Kaikesta voit päästää irti, kun olet määritellyt kokemasi rajat.
 
Tässä on kuitenkin varoitus: jos huomaat sanovasi: "Haluan vain muuttaa kaiken elämässäni, haluan vain muuttaa itseni", sinun on kysyttävä itseltäsi "miksi".
 
Koska mitä sinussa on vikana? Olet kaunis ihminen, joka tekee parhaansa joka päivä saadakseen parhaan elämän, mihin kykenet omissa olosuhteissasi, ja samalla annat ympärilläsi oleville sen, mihin kykenet, kunnioittaen noita suhteita ja osallistuen elämänpyörään tällä kauniilla ja joskus hullulla, epävakaalla planeetalla.
 
Ole siis hyvä itsellesi.
 
Muista myös, että suurin osa stimulointimenetelmistä - internet, media tai kaikki "informatiivinen" - käyttää sanoja energian välittämiseen. Sinun on aika päättää omalta osaltasi, mitä kaikki informaatio kertoo/lähettää sinulle energeettisesti.
 
Mitä nielet ja miltä se tuntuu?
 
Esimerkiksi hyvin negatiivisia näkökulmia voidaan laittaa asioihin, joita kulkee ympäri maailmaa. Enkä puhu nyt katastrofeista tai asioista, joita kutsuisimme tragedioiksi. Puhun asioista, joita pyöritetään, asioista jotka eivät ole tarkkaan ottaen sitä, miltä ne näyttävät raportointitavassa.
 
Tätä tapahtuu koko ajan, koska olemme kaikki yksilöjä ja meillä kaikilla on henkilökohtaiset suodattimet. Ja tässä sinun on palattava takaisin omaan keskukseesi ja kehoosi ja kysyttävä itseltäsi, minkä tunnen olevan totta.
 
Meillä on yhteiskokemus ja kun heräämme, opimme jakamaan enemmän, antamaan enemmän ja osallistumaan enemmän elämänpyörään - sen sijaan että olemme yksilöllinen egoitse. Mutta olemme siinä edelleen myös omassa energiakentässämme ja omassa kehossamme ja meidän on luotettava, että osaamme erottaa joka hetki, mikä on oikein meille.
 
Ja mitä pikemmin luotamme siihen, sitä enemmän alamme luottaa. "Ok, tänään tein jotain, missä näen vähän parannettavaa". Tai "Toivon, että olisin voinut tänään saada sitä selkeyttä tai valoa, mitä minulla oli toisena päivänä, jotta olisin tänään vaikeassa tilanteessa pärjännyt paremmin."
 
Taas kerran, tämä on ok tapa katsoa asioita, mikäli et tuomitse raskaasti itseäsi. Koska tuomitseminen supistaa meitä ja pitää meidät pienenä.
 
Jos voit vain oppia luottamaan siihen, mitä elämässäsi tapahtuu, käyt luonnostaan läpi omaa evoluutiospiraaliasi ja jatkat laajentumista.
 
Ja tämä voi olla toisinaan konstikasta, koska se voi merkitä, että sinua ehkä pyydetään nyt olemaan tuomitsematta sellaisia asioita itsessäsi, jotka aiemmin tuomitsit. Ja tämä on usein monille meistä viimeinen ovi ennen vapautumista.
 
Kun olin parinkymmenen, elämässäni oli tiettyjä asioita, joissa olin hyvin ankara itselleni, ja tällä vuosikymmenellä kun olen yli 30-vuotias, olen alkanut oppia vain luottamaan siihen, mitä koen. Minulle annettiin tämä opastus ja on mielenkiintoista, miten tämän palan ollessa pakoillaan minussa tapahtui paljon nopeutumista, mikä sallii minun olla rauhallisempi suuremman osan ajasta riippumatta siitä, mitä ympärillä tapahtuu.
 
Se ei merkitse, että olet immuuni tunteille, eikä se merkitse, että olet immuuni surulle tai myötätunnolle sitä kohtaan, mitä ympärilläsi tapahtuu. Se merkitsee, että sinulla on suurempi "paikan tunne" omassa kehossasi, koska olet puhdistanut pois paljon nieltyjä vaikutteita, jotka sinulle syötettiin tai joihin uskoit, mutta jotka eivät oikeasti edustaneet sinua.
 
Otetaanpa hetki yhdessä ja tarkastellaan itsesi sijoittamista kehoon.
 
Aseta oikea tai vasen kätesi sydänchakrakeskuksen päälle (rinnan keskellä). Ja laita sitten toinen käsi lempeästi vatsalle.
 
Hengitä hetki ja täytä vatsasi. Tunne vain hengityksen menevän sisään ja ulos kehostasi.
 
Ja jos olit unohtanut kehon katsellessasi tai lukiessasi, pane se vain merkille. Kuuntelit mielessä sanojani, kuuntelit omia reaktioitasi ja ajatuksiasi noihin sanoihin ja sen aikana unohdit tämän kauniin kehon pääsi alapuolella.
 
Se tulee kanssamme kaikkialle. Koko keho on aina kanssamme. Ja on totta, että silloin kun menet mieleen tai korkeampaan tietoisuuteen, voit joskus unohtaa kehon.
 
Mutta kehon ja tietoisuuden välillä on täydellinen kohtauspiste, silta. Siksi teemme tämän harjoituksen kaltaisia asioita. Siksi liikumme ja huolehdimme fyysisestä kehostamme. Tuo silta on maadoittumispisteen löytäminen hengen ja ihmisen välillä. Ja tuosta paikasta voit todella luoda sen, mitä olet täällä luomassa.
 
Vain hengitä, itsesi takaisin kehoon.
 
Anna itsesi tuntea omien käsiesi lähettävän rakkautta kehoon. Tämän voi tehdä koska tahnansa - ja unohdamme tehdä sen.
 
Sinun kannattaa ehkä sanoa mielessäsi: "Rakastan itseäni, rakastan tätä maailmaa."
 
Jos sen sanominen tuntuu haastavalta, se on ok. Voit sanoa sen joka tapauksessa ja se liikuttaa jotain sinulla. Jos tuntuu, ettet halua sanoa sitä, älä sano.
 
Älä tee sitä vain, koska minä kehotin, jos se ei tunnu oikealta.
 
Tämä on suuri osa sitä, mitä olemme tarkastelleet tänään. Kaikkialla on minunlaisiani ihmisiä, jotka puhuvat ja antavat informaatiota. Mitä sinä tunnet siitä?
 
Se on todella tärkeää, koska on joitain asioita, jotka ovat aivan täydellisiä sinulle, ja joitain asioita jotka eivät ole tarkoitettuja sinulle.
 
Ja sen sijaan, että joudut tappeluun asian kanssa, epäilet kuulemaasi tai sinun tarvitsee muuttaa toista ihmistä ja hänen perspektiiviään tai informaatiotaan, voit pitää virtauksesi hengissä siirtymällä yksinkertaisesti eteenpäin.
 
Tämän vuoksi riidat ovat tavallisesti haitallisia virtauksellesi. Poikkeuksena voivat olla ratkaisuriidat, missä puhdistat itsestäsi vaikeasta suhteesta jonkun kanssa tai kanssasi riitelevä ihminen antaa sinulle tilaisuuden päästää irti tukahdutetuista entisistä tunteista, mutta nämäkin ovat enemmänkin ohimeneviä askelia polulla kuin heränneiden suhteiden toimintatapa.
 
Monet teistä ovat saattaneet huomata riitojen kiihtyvän viime aikoina sisäisten osienne välillä. Mieli on tuossa mielessä joskus kuin hullujenhuone - niin monia ääniä ja mielipiteitä. Tämä johtuu siitä, että hyvin monia aspekteja ja ääniä näytetään sinulle nyt ja se on upeaa - voit vain tarkkailla niitä kaikkia ja nähdä, millaista vilskettä mielessä on, kun vapautumista tapahtuu.
 
Jatka hidastamista maaliskuussa, jatka elämäsi hidastamista. Jatka niin hidasta menoa, mihin mitenkään pystyt.
 
Jos tämän ehdotuksen kuuleminen pelästyttää sinut, tunnista adrenaliinin ja pelon motivoivan vauhtiasi osittain. Ja käsittele tämä rauhoittumalla tai liikuttamalla pelkoa/adrenaliinia, pelkoajatuksen voiman poistamiseksi.
 
Jos ehdotukseni ilahduttaa sinua, hyvä - jatka hidastamista.
 
Näet niin paljon asioita liikkuvan tällä hetkellä ja sellaista vauhtia, että jos jäät siihen kiinni, voit kadottaa jalansijasi. Maaliskuussa on kovasti kyse tästä: itsesi vakauttamisesta ja maadoittamisesta, jotta voit luoda.
 
Maaliskuun toinen puolisko on vaistojeni kertoman mukaan intensiivinen tavalla, mitä emme ole kokeneet muutaman viime viikon aikana. Ja tuntuu, että intensiivisyys keskittyy maailmamme ulkoisiin seikkoihin.
 
Siis monet teistä ovat joka tapauksessa resonoineet sen kanssa, mitä on tulossa, koska emme ole erillään siitä. Meihin vaikuttaa jatkuvasti kaikki, mitä tapahtuu tällä planeetalla ja sen ulkopuolella. Emme ehkä vain aina tajua sitä tietoisesti.
 
Tästä syystä moniulotteinen itse alkaa nyt tulla tietoisemmaksi kaikesta, mitä tapahtuu energiakenttäsi reunoilla ja ulkopuolella, pelkän "paikallisitsen" sijasta. Paikallisen tai pienemmän itsen heräämiseen liittyy niiden osiesi selvittäminen ja puhdistaminen, jotka olet ottanut omaksesi tai supistanut reaktiona toisiin kokemuksiin. Ja moniulotteinen itse ei voi täysin avautua, ennen kuin tuo herääminen tapahtuu.
 
Viimeinen hengenveto, takaisin kehoon.
 
Jatkakaa vain hengittämistä kaikki. Uuden maailman synnyttäminen jatkuu ja voit katsoa sitä pitkällä tähtäyksellä ja sanoa, että olemme muutoksessa, ja nähdä vuodet edessä ja vuodet takana.
 
Tai lintujen tapaan voit löytää itsesi joka hetkestä kokemassa elämäsi aistillisuutta ja heräämässä noille sisäisille aisteille, jotka liittyvät heräämiseen moniulotteiselle itsellesi.
 
Muista tämä fyysinen maadoittuminen. Se on erittäin yksinkertainen harjoitus. Voit tehdä sen hyvin nopeasti monta kertaa päivässä ja se tuo sinut takaisin kehoosi ja vie energiafokuksesi pois mielestä, silloin kun siellä tulee vilskettä.
 
Seuraavaan kuukauteen, paljon rakkautta kaikille ja pitäkää huolta itsestänne.
Lee
x
MAALISKUUN ENERGIAENNUSTE: MONIULOTTEISUUTEEN AVAUTUMINEN
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: