WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 22. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 287Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
20.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Tässä sitä ollaan, rakkaat ystävät, tänä ilon ja juhlan päivänä. Monilla teistä tämä päivä on alkanut jo yön pimeimpien tuntien aikana, kun lyömme vetoa, että useampien luona on vieraillut intensiivisiä energioita muuten levollisempana nukkumisaikananne. No, sanotaan vaan, että saatte monia tällaisia kohtaamisia seuraavien tuntien ja päivien aikana, mutta tietäkää, että vaikka jotkut vieraista näyttävätkin vähän häiritseviltä fyysiselle järjestelmänne, ne ovat kaikki hyväntahtoisia.
 
Mutta meidän on sanottava, että ne ovat ennen kaikkea tehokkaita, kun ne ryntäävät läpi ja tuovat paljon heräämistä vanavedessään. Sillä tätä tapahtuu teille kaikille, rakkaat ystävät. Olette kuin Prinsessa Ruusunen ja teitä otetaan yksitellen kädestä ja teidät herätetään lempeästi - ja jossain tapauksissa ei niin lempeästi - tuosta syvästä unesta, missä olette olleet hyvin pitkään. Olette olleet unissakävelijöitä jo riittävän kauan ja on aika herätä täysin ja tutkia uutta ympäristöänne.
 
Olette tottuneet odottamaan vain surullisia uutisia ja katkeruutta kaikkialla, minne käännytte, mutta nyt kun silmänne tottuvat uuteen päivänvaloon, näette, miten aurinko on vetänyt "kuorestaan" ulos paljon onnellisuutta ja kauneutta kaikkialle. Siis jos etsitte oikeiden kanavien kautta ettekä ole riippuvainen siitä, että massamedia valaisee teitä. Nyt tiedätte, ettei niin koskaan tapahdu, koska se on edelleen sotkeutuneena samaan vanhaan. Mutta te tiedätte paremmin, sillä ette tunne tämän kuuman auringon lämmittävän ainoastaan kasvojenne, vaan myös sydäntänne ja näette tunnistamisen hymyn monien muidenkin kasvoilla ympärillänne.
 
Niinpä taas sanomme: ottakaa aikaa juhlia tänään ja ottakaa aikaa yhdistyä, sillä sitä varten olette kaikki täällä. Olette valaistuneiden olentojen valtava verkko, mikä kattaa nyt maailmanne, ja tällä kertaa on teidän tehtävänne kiskoa verkko vielä tiukemmaksi ja näin estää ketään teistä putoamasta rei'istä. Tietäkää siis, että kaikki on hyvin, vaikka yöaikanne ja kenties joillakin myös valveaika näyttää vähän rauhattomalta edessä olevana aikana. Olette juuri alkaneet herätä, joten koko järjestelmänne tuntuu vähän sellaiselta, joka on nukkunut pommiin ja yhtäkkiä säpsähtää taas hereille viivyttelemättä.
 
Jätetään tämä tähän, mutta ennen sitä osoitamme teille suosiotamme seisaaltaan. Varmasti ansaitsette sen ja se herättää huomiota ympäri luomakuntaa, sillä me kaikki katselemme teitä tarkasti ja olemme enemmän kuin tyytyväisiä edistymiseenne. Siis rakkaat ystävät, kiitos taas siitä, mitä teette ja keitä olette - koko luomakunnan rohkeimmista rohkeimpia.


Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: