WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE


 
Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger 
( www.mastersofthespiritworld.com)
26.2.-5.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Mestarit, 1) Onko kuolleiden henki olemassa? 2) Laukaiseeko muistot tai mielikuvitus niiden läsnäolon? 3) Tekeekö mieli temppuja sen uskon vahvistamiseksi, että elämää on kuoleman jälkeen? 4) Tai luoko mieli psyykkisen kuolemattomuussuojan kuoleman kohtaamiseksi? -Suresh, Intia
 
Vastaus:
Meidän on aloitettava tämä keskustelu sillä faktalla, että kaikki ihmiset ovat todellisuudessa sieluja, hiukkasia jotka on "murrettu" Lähde-energiasta ja joilla on fyysinen kokemus. Keho jonka näette, on vain vaate, minkä ne ovat ottaneet aikaansa varten maan päällä. Sitten kun keho kuluu loppuun tai sielu päättää saaneensa tarpeeksi tietystä elämästä, se jättää fyysisen kuoren taakse ja palaa takaisin energiamuotoonsa, missä se voi mennä, minne tahtoo. Me kutsumme sitä sieluksi, mitä sinä kutsut hengeksi. Se ei koskaan kuole tai lakkaa olemasta, se vain muuttaa muotoa. Sillä on kyky tehdä itsensä tunnetuksi maan päällä oleville, jos se haluaa.
 
Kaikki muut kysymyksesi koskevat puhtaasti ihmiskehon fyysisiä puolia. Jokainen käsittelee niitä käsitteitä, joita ajatteleva mieli haluaa ymmärtää tai joiden olemassaolosta se vaatii tieteellisiä todisteita. Kun sielu on karistanut kehon, mitä mieli kontrolloi, se tietää välittömästi kaiken ja voi kommunikoida kaikkien muiden sielujen kanssa. Sinä haluat sanoa, että jokin on tai ei ole - me vain olemme.
 
Puhut sellaisen uskomuksen hyväksymisestä, mitä ei voi todistaa tieteellisesti, vaan se on tunnettava. Ihmisen uskomukset kerätään enimmäkseen asioista, mitä ovat sanoneet toiset, jotka jakavat elämänkierron kanssanne. Vastauksen saamiseksi siihen, mitä tunnet kuolemasta, reinkarnoitumisesta (palaamisesta toiseen elämään) tai sielun kuolemattomuudesta, sinun on mentävä omiin tunteisiisi, ei toisten laatimiin toteamuksiin. Aivan kuten ei voida tieteellisesti todistaa rakkauden tai sähkön olemassaoloa - paitsi niiden tuottamien tulosten perusteella - ei voida fyysisesti dokumentoida kuolemattomuutta.
 
Jos olet tarpeeksi avoin kommunikointimahdollisuudelle ihmisten ja niiden sielujen välillä, jotka eivät ole maan päällä, voit saada tunteen tai tiedon, että sielut ovat ikuisia ja tehneet ihmismatkan monta kertaa. Tämä tulee vaistosta, intuitiosta tai saamiesi viestien ja faktojen arvioinnista. Esitithän nämä kysymykset meille. Olemme Lähteen kanssa ja siksi olemme ei-fyysisiä ja ikuisia.
 
Kysymys:
Mestarit, ymmärtääkseni aikaa ei ole viidennessä ulottuvuudessa, missä sielut asuvat. Kuitenkin on mainittu sanat "vanhemmat sielut" ja "nuoremmat sielut", mikä vihjaa siihen, että vanhemmat sielut ovat ennen nuorempia, muttei kuitenkaan ole aikaa. Onko viidennessä ulottuvuudessa mitään määrällisesti ilmaistavaa, kuten laskeminen yhdestä kymmeneen? -Peter, Singapore
 
Vastaus:
Yhdistelet käsityksiä maapallolta, missä kaikkea pidetään jonain, ja haluat jotain vastaavaa kontrolloimaan viidettä ulottuvuutta. Taustaa uusille lukijoille: kolmannessa ulottuvuudessa kaikki on fyysisessä muodossa maaplaneetalla. Se on negatiivisten ja positiivisten energioiden kaksinaisuus ja sitä hallitsee ego. Olemassaolosi määrittelemiseksi, sinun on arvosteltava, mitä olet verrattaessa kaikkiin muihin ihmisiin tai miten erotut heistä. On oltava "parempi kuin", "vanhempi kuin", "huonompi kuin" jne. -tietoa sopiakseen mukaan.
 
Viides ulottuvuus on täysin ei-fyysinen ja sielut ovat siellä, kun niillä ei ole fyysistä kokemusta. Viidennessä ulottuvuudessa ei ole tuomitsemista - mikään ei ole oikein tai väärin, kaikki asiat ovat pelkästään kokemuksia, joita ehkä arvoit sen määrittelemiseksi, haluatko kokeilla niitä uudestaan vai riittikö kerta. Ei ole myöskään minkäänlaista negatiivisuutta - vallitseva energia on ehdoton rakkaus.
 
Neljäs ulottuvuus on liittymäkohta fyysisen kontrollin ja ei-fyysisen kontrollittomuuden välillä. Sielut jotka viettävät aikaa siellä, voivat olla fyysisiä, mutta päättävät ehkä luopua tarpeesta tuomita, elämällä vain ehdottomassa ja tuomitsemattomassa rakkaudessa. Tai ne ovat ehkä jättäneet kehonsa ja tulleet ei-fyysiseksi energiaksi, mutta haluavat silti roikkua kiinni maan tuomitsevassa energiassa tai negatiivisuudessa. (Niitä kutsutaan joskus inkarnoitumattomiksi tai haamuiksi.)
 
Ainoastaan planeetallanne on aika sellaisena, kuin te tiedostatte sen. Se rekisteröi planeettanne kiertämistä auringon ympäri. Viidennessä ulottuvuudessa ei ole tuntemaanne aikaa. Sielu voi päättää, missä se haluaa olla, mihin se haluaa mennä ja missä aikajaksossa se haluaa käydä, jos se tulee maan päälle.
 
Termejä "vanhempi sielu" ja "nuorempi sielu" käytetään vain opetustarkoituksesta. Ne eivät viittaa tietyn ajan kulumiseen, vaan siihen, mitä sielu on oppinut oppitunteina. Vanhempi sielu on saanut viisautta useammista oppitunneista kuin nuorempi sielu. Nopea oppija on voinut tehdä harvempia matkoja maan päälle, mutta on silti vanhempi sielu verrattuna sellaiseen, joka on viettänyt siellä paljon enemmän aikaa, mutta joka antaa periksi tai ei vain ymmärrä oppitunteja.
 
Ei ole mitään määrällisesti mitattavaa, koska se vaatisi tuomitsemista, mitä ei tapahdu. Se on tuomitsemista, kun sanotaan, että yksi numero on enemmän kuin toinen. Asioita vain arvioidaan sen perusteella, miten hyödyllisiä ne ovat kunkin sielun ikuiselle matkalle.
 
Kysymys:
Mestarit, olen 30-vuotias ja jumissa ex-poikaystäväni kanssa, josta olen ollut erossa neljä vuotta. Katkaisin suhteen häneen, koska halusin olla yksin ja löytää itseni. Ja sitten kun olin valmis sitoutumaan häneen, hän sanoi tarvitsevansa aikaa yksin löytääkseen itsensä. Tunnen sulkeneeni sydämeni muilta, että he pääsisivät lähelleni romanttisella tavalla. Minulla on ollut vahva luottamus, että päädymme takaisin yhteen - vaikkei minulle ole mitään varsinaista todistetta siitä. En tiedä, miten siirtyä eteenpäin, koska haluaisin saada vakavan romanttisen suhteen eikä hän ole varma minun osaltani - niin kuin aiemmin ajattelin itse hänestä. Palaammeko takaisin yhteen vai elänkö vain fantasiamaailmassa? -Sisko, Suomi
 
Vastaus:
Oletko tietoinen siitä, mitä sanoit kysymyksessäsi "olen jumissa ex-poikaystäväni kanssa"? Tämä on johtopäätös, minkä olet valinnut ja mitä olet vahvistanut. Kaikilla sieluilla on valinnanvapaus ja ne voivat muuttaa mieltään koska tahansa.
 
Tässä julkilausumassa on kyse vain sinusta. Se ei sano mitään halusta jakaa suhde. Sinä sanot, että se käy; sinä sanot, että haluat tauon; sinä sanot, että haluat hänet takaisin ja sinä olet järkyttynyt, kun hän haluaa olla yksin. Onko mikään ihme sen jälkeen, miten kohtelit häntä neljä vuotta sitten, että hän ei halua luottaa siihen, ettet tee samaa uudestaan?
 
Olet sulkenut sydämesi kaikelle ja kaikille, mitä et ole päättänyt itse. Hän tuntee, että vaikka sanot olevasi valmis sitoutumaan, tekosi ja energiasi eivät sano niin. Silloin kun sulkeudut muilta, se laittaa energeettisen "ei läpikulkua" -kyltin ympärillesi. Teet tämän, koska et tiedä, mitä rakkaus on.
 
Tutkiskele sisäistä rakkautta itseäsi kohtaan. Silloin kun voit rakastaa elämäsi kaikkia puolia, myös tapaasi kohdella toisia ihmisiä, olet valmis menemään romanttiseen suhteeseen, muttet ennen sitä. Tällä hetkellä elät siinä fantasiamaailmassa, miten kuvittelet haluavasi asioiden olevan, mutta mukana ei ole tunteita tai rakkautta. Löydä rakkaus ja katso sitten, voitko välittää sen vanhalle poikaystävällesi tai jollekin, joka rakastaa sinua sen vuoksi, kuka olet.
 
Kysymys:
Mestarit, "usein esitetyissä kysymyksissä" mainitsitte, että universaalin lain mukaan kaikilla sieluilla on ylin oikeus päättää täsmälleen, mitä ne tekevät ollessaan inkarnoituneena. Merkitseekö tämä, ettei karmaa ole olemassa (niin kuin se ilmaistaan universaalina lakina buddhalaisuudessa)? Ymmärrykseni mukaan buddhalaisuudessa sekä teosofiassa karma määrää, kun sen siemenet ovat kypsiä, millainen reinkarnaatio ihmisellä on, joten ei ole täysin vapaata valintaa. Selittäkää ystävällisesti minulle tämä näennäinen ristiriita. -Terence, Singapore
 
Vastaus:
Ristiriita on vain verrattaessa omenoita ja appelsiineja. Yrität verrata uskonnollisen uskomusjärjestelmän fyysisiä sääntöjä, jotka ovat kaksinaisessa, kolmannen ulottuvuuden tuomitsevassa maailmassa, ehdottoman rakkauden ei-fyysiseen, energeettiseen olemiseen. Energeettisessä viidennessä ulottuvuudessa on vain positiivista energiaa - ei tarvita negatiivisuutta tai entisten tekojen tasapainottamista. Uskomusjärjestelmät kontrolloivat sen kehon fyysisiä ajatuksia, missä sielu päättää asua ollessaan maan päällä. Päätös siitä, noudattaako tietyn ryhmän sääntöjä ja määräyksiä tai uskomuksia, kuuluu kullekin yksilölle.
 
Jokaisella sielulla jolla on fyysinen kokemus, on vapaus valita, mitä monien mahdollisten uskontojen ajatuksia se halua käyttää fyysisen elämänsä järjestelemiseen. Se voi hyväksyä tietyn ryhmän kaikki opetukset tai se voi valita ne, joiden kanssa se resonoi. Useimmat ihmiset eivät ymmärrä, että he voivat tehdä omat valintansa - perhe ja yhteiskunta ovat kasvattaneet heidät ottamaan vastaan "hyväksytyn" ajattelutavan tuossa maailman osassa. Kaikki ihmiset voivat tehdä tällaiset valinnat omasta puolestaan, mutta useimmat heistä seuraavat vain opetuksia.
 
Ennen tulemistaan ihmiskehoon, sielu valitsee oppitunnit, mitkä se haluaa kokea. Nämä oppitunnit voivat tapahtua vain maan päällä, missä negatiiviset ja positiiviset aspektit kilpailevat. Negatiivisuuden tai positiivisuuden vapaassa valitsemisessa sielu voi nähdä, kumman kokemista se haluaa jatkaa - tämä on oppitunti. Kuten voit nähdä, sielu voi siis tehdä valintoja ennen inkarnoitumistaan tai muuttamalla toimiaan maan päällä ollessaan. Tämä on sitä valinnanvapautta, mistä kirjoitamme.
 
Kysymys:
Mestarit, useat meediot ovat selittäneet minulle, miten kaksoisliekkini oli inkarnoituneena kanssani hyvin lyhyen ajan (ei romanttisessa suhteessa) käynnistääkseen tapahtumia, jotka minun oli kriittistä kokea, mutta suuren trauman vuoksi hänen lyhyessä ja hirveässä elämässään, myös osa hänen sieluaan haavoittui, vaikka hän on parantunut enkelien avulla. Onko totta, että hän tuli antamaan minulle "hätäapua", vaikka se oli vastakohta kaikille Hollywood-versioille, joita olen kuullut? Minäkin olen kärsinyt valtavia vastoinkäymisiä ja pettämistä. Maailmat ovat erilaisia pinnalta, mutta pinnan alla kuljemme samaa petollista polkua yhdessä, vain eri tahtia. Merkitseekö tämä, että jaan hänen sieluhaavansa ja että omat heikkouteni ja epäonnistumiseni satuttavat myös häntä? Miten voin suojella häntä ja parantaa meidät, kun itseni vihaamisesta on tullut taakkani? En pysty rakastamaan itseäni. Onko rukouksista hyötyä? -Camille, USA
 
Vastaus:
Sielu on kuolematonta energiaa, mitä ei voi vahingoittaa eikä tuhota. Maaplaneetta on ainoa paikka universumissa, missä on negatiivisuutta ja siksi huonoja tai vahingollisia asioita. Jotkut sielut voivat ottaa negatiivisia ajatuksia mukaan jättäessään fyysisen kehonsa ja lähtiessään Kotiin, mutta ne eivät pääse ohi maapallon kaksinaisuuden vetovoimasta. Ne eivät pysty astumaan siihen Lähde-energian ehdottomaan rakkauteen, mitä kutsumme Kodiksi. Puhdasta sielua ei voi vahingoittaa, heikentää tai siihen ei voi vaikuttaa mitenkään - se on kaikkivoimaista ja suurenmoista Lähde-energiaa.
 
Sielullasi ei ole haavoja. Vaikeita elämänoppitunteja jotka toinen sielu ehkä päättää elää inkarnaation aikana, elämässään maan päällä, ei jaa kukaan muu tai ne eivät ole haitallisia kenellekään muulle. Se on universaalia: sielu ei vahingoita ketään muuta eikä kukaan muu voi vahingoittaa sitä.
 
Kaksoissielu on puolikkaasi ensimmäisessä jakautumisessa Lähteestä. Energiassa ollessasi sinulla ei ole sukupuolta eikä kaksosellasi ole sukupuolta. Olet ollut miespuolinen ja naispuolinen menneissä elämissä, kuten myös kaksosesi. Päätätte harvoin olla maan päällä samaan aikaan, koska jos olisitte, haluaisitte olla vain yhdessä riippumatta siitä, olisitteko samaa vai eri sukupuolta, ikää, rotua tai kansallisuutta.
 
Se ei ollut kaksoisliekkisi, jonka kanssa sinulla oli kohtaaminen, vaan tavallinen sielukumppani, jonka kanssa olit tehnyt sopimuksen. Silloin kun valitset vaikean oppitunnin ja haluat varmistaa sen tapahtumisen elämässä, teet sopimuksen toisen kanssa, että tämä käynnistää tapahtumat, mikä saa haasteesi ilmestymään esiin. Hänellä oli tilaisuus kokea haluttu oppitunti sopimuksenne kautta. Sitten kun yhteys oli ohi, sinulla ei ollut mitään lisävelvollisuutta häntä kohtaan.
 
Matkasi sisältää nyt oppituntien oppimista yksin. Halusit saada pettämistä, rakkaudettomuutta, itsensä arvostamattomuutta ja vihaa ymmärrettävinä tehtävinä. Unohda yhteytesi tähän toiseen sieluun ja vietä aikaa itseksesi. Mene sisääsi ja löydä siellä oleva rakkaus. Lakkaa ajattelemasta ja ala tuntea tiesi elämän läpi. Tunteminen on väylä ehdottomaan rakkausolemukseesi. Rukoile, että annat anteeksi väärinkäsityksesi ja sallit itsesi rakastaa kaikkea, minkä läpi olet kehosi laittanut, voidaksesi palata takaisin omaan suurenmoisuuteesi.
 
Kysymys:
Mestarit, olen Markku Suomesta ja homomies. Olen etsinyt elämänkumppanisielua pitkään. Olen tehnyt valotyötäni jne. hyvin pitkään. En tiedä, miksi olen turhautunut avautuessani rakastamalleni miehelle ja petyn. Olen hyvin, hyvin avoin ja rehellinen mies. Minulla on nyt aikaa, kun lopetin työnteon ja olen tavallaan vapaa kaikkeen. Sydän kehottaa minua lepäämään ja nauttimaan, mutta mieli haluaa miehen elämääni. Olen kyllästynyt tähän. Haluaisin kuulla rehellisiä vastauksia. Mikä roolini on täällä, saavutanko koskaan tavoitettani elämänkumppanista? -Markku, Suomi
 
Vastaus:
On ikävää tuottaa pettymys, mutta sinulle ei ole mitään yhtä sielunkumppania tai mitään määrättyä yksilöä. Omat odotuksesi ovat pettäneet sinut. Pettymystä tulee aina, silloin kun haluaa tietyn lopputuloksen eikä se materialisoidu. Silloin kun suunnittelet, miten haluat jonkin tapahtuman menevän, yrität kontrolloida toisten mukana olevien ihmisten toimia. Et voi koskaan saada toisia ryhtymään toimiin, mihin he eivät itse suostu.
 
Epäilet itseäsi niin paljon, että lähetät tiedostamatta toisille viestiä hämmentyneisyydestä ja päättämättömyydestä. Mielen ja sydämen välinen taistelu on hyvä esimerkki taistelusta itsesi kanssa. Mielesi on täynnä ajatuksia ja ideoita, jotka ovat tulleet siitä, mitä sinulle on kerrottu ja mitä olet lukenut. Sillä ei ole mitään tekemistä kokemuksiesi tai intuitiosi kanssa. Se tulee ulkopuoleltasi, yhteiskunnasta.
 
Kulje sydämesi, sisäisen itsesi tuntemusten mukaan. Löydä itsesi rakastaminen sisältä. Tuo tämä rakkaus esiin ja näytä maailmalle tietäväsi, mitä rakkaus on. Kun toiset tuntevat huokumasi rakkauden, he haluavat olla kanssasi. Näin löydät miehen jakamaan elämäsi. Muista, että voit rakastaa toista vain siinä määrin, kuin rakastat itseäsi.
 
----------- 
KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: