WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 278Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
6.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Pari viime päivää asiat ovat alkaneet taas kerätä vauhtia. Monilla teistä sydän ja silmät ovat ikään kuin alkaneet avautua vielä enemmän ja alatte hahmottaa asiat vähän eri tavalla. Toisin sanoen, olette lopultakin alkaneet virittyä tähän uuteen sävelmään - jos saamme kutsua sitä niin - ja olette kenties oivaltaneet, että asiat tosiaan etenevät, vaikka ette ole ulkopuolella vielä nähneetkään todellisia merkkejä tästä. Puhumme vertauskuvin, kuten tavallista, mutta yritämme kertoa sen, että tämä muutos mitä olette kaikki kovasti haikailleet, on jo täydessä vauhdissa.
 
Mutta kuten olemme myös puhuneet useissa tilanteissa, tämä ei ehkä tapahdu kuvittelemallanne tavalla. Sillä ihmismieli on yksinkertainen, koska se ei pysty näkemään sille annettujen rajojen yli. Toisaalta ihmissydän on paljon etevämpi, sillä se pystyy näkemään ja tuntemaan sen, mitä ei edes vielä ole, koska se pystyy yhdistymään jonkin todelliseen mahdollisuuteen. Ja näin sydän on viisas soturi ja niin kauan kun seuraatte sydäntänne, tiedätte, minne antaa sen viedä teidät.
 
Ja se on tuonut teidät jo näin pitkälle ja vaikka joillekin teistä eteneminen näyttää minimaaliselta, olette itse asiassa tehneet jo kvanttihypyn matkallanne sitä sadunomaista tavoitetta kohti, mihin pyritte hyvin vakaasti. Taaskin sanomme, että sydämenne tietää jo, ja nyt sydämen voima on alkanut kumota mielen epäilyt paljon tehokkaammin kuin ennen. Sillä sydän on taas kerran ottanut ajajan paikan tässä ja näin se on kaapannut kontrollin paljon aremmalta ja skeptisyyteen alttiilta mieleltä.
 
Niinpä nyt alatte nähdä tämän koko prosessin paljon selvemmin. Sillä nyt tiedätte siinä, missä teillä ennen oli vain toivo, ja nyt tunnette ytimessänne, miten lähellä koko totuuden paljastuminen oikeasti on. Ja sitten kun se tapahtuu, te ette ole ainoita katsomassa tätä, sillä koko maailman on istuttava alas kuuntelemaan. Totuus tulee ulos riippumatta siitä, miten kovasti vanhat ja jäykät rakenteet yrittävät pitää sitä piilossa. Ja nyt rakenteet murenevat ja niillä on muita asioita murehdittavana kuin pelkkä julkisivun pitäminen. Ja ne pidetään todella kiireisinä, sillä ne tuntevat voimakkaan tuulenpuuskan, mikä hajottaa niiden korttitalon kerta kaikkiaan. Eikä tämä tuuli voi laantua, koska sitä lietsoo sydämessä kantamanne voima. Ja nyt olette päässeet käsiksi tuohon voimaan ja voitte tuntea, kun alatte täyttää keuhkonne aivan täyteen ja valmistaudutte antamaan oman lisänne lähestyvään myrskyyn.
 
Emme sano tätä pelotellaksemme teitä, vaan muistuttaaksemme teille, että te olette hyvin tärkeitä kaikessa tässä, sydämestänne käynnistettyjen toimien avulla. Sillä teitä opastaa nyt sydän eikä pelko asu siellä. Pelko synnyttää vain väkivaltaa ja vihaa eikä teitä, rakkaat ystävät, houkutella enää tuohon vanhaan ansaan. Tiedätte, että rakkaus valloittaa maailman ja tuossa rakkaudessa uusi maailma syntyy vanhan tuhkasta. Sillä vanha maailma ei kestä tämän muutostuulen painetta ja se romahtaa rikottujen lupausten kasaksi ja vie mukanaan niiden hyvin monien toiveet ja unelmat, jotka ovat laittaneet tulevaisuutensa peliin tämän valheellisen menestyksen puolesta. Ja heistä tuntuu kaikki se tuhoutuvan maahan, mihin he ovat luottaneet selviytymisessään.
 
Mutta te tiedätte paremmin, sillä te tiedätte, että nämä vanhan kytevät jäänteet vain ravitsevat sitä uutta ja paljon toimintakykyisempää maailmaa, mitä olette luomassa. Ja tiedätte, että tästä elottomalta näyttävästä maakasasta, alkaa ilmestyä uusia versoja. Sillä aivan kuten joidenkin siementen on oltava horroksessa maassa vuosia, jopa vuosisatoja, ja odotettava oikeita olosuhteita voidakseen itää, näin on myös monilla kanssaihmisillänne. Heillä kaikilla on siemen itsessään, he eivät vain tienneet olleensa edelleen tuossa horrosvaiheessa. Mutta nyt monet näistä pienenpienistä siemenistä alkavat herätä ja hämmästytte niiden kasvuvauhtia. Sillä näyttää siltä, ettei savu ole edes vielä hälvennyt, kun jo terveitä ja pontevia uusia versoja ilmestyy kaikkialle ja ne peittävät pian viimeisetkin vanhan jäänteet runsaalla kasvullaan.
 
Tietäkää siis, että olette pian kuin tervekasvuisessa vehmaassa metsässä ja pystytte lepäämään näiden rotevien puiden varjossa aina halutessanne. Sillä olette tehneet rankimman työn ja raivanneet polun tuohon tiheään ja läpitukemattomaan viidakkoon päästäksenne siihen, missä olette tänä päivänä, ja olette tehneet sen paljon kustannuksella. Mutta tietäkää, että pian oloanne huojentaa kaikkien näiden uusien ja innokkaiden versojen saapuminen, jotka helpottavat taakkaa harteillanne, ja te olette vapaita nauttimaan tästä uudesta ja hedelmällisestä metsästä tavalla, mitä ette koskaan ajatelleet tapahtuvan.
 
Niinpä taaskin kehotamme teitä pysymään tyynenä riippumatta siitä, mitä tapahtuu edessä olevina päivinä ja viikkoina, ja tietäkää, että kaikki on hyvin, sillä näin on määrätty ja kiitos teidän, se menee ohi ja sen vuoksi olemme kaikki enemmän kuin siunattuja.
  SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 278
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: