WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

MINUN ON TEHTÄVÄ PARAS VALINTA JA OLEN JUMISSAKirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 27.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
Rakas Jennifer, olen elämässäni kohdassa, missä minun on päätettävä viisaasti, kun en halua toistaa aiemmin tekemiäni huonoja valintoja. Minulla on kaksi työtarjousta ja haluan valita parhaan. Suhteeni on jumissa ja minun on päätettävä, mitä haluan tehdä seuraavaksi. Vaikka luotan, että teen parhaat valinnat, tiedän, että otan itselleni paljon painetta tähän liittyen. Niinpä tunnen olevani jumissa, hämmentynyt ja pelkään tekeväni väärän valinnan tai loukkaavani jonkun tunteita. Miten osaan valita itseeni luottaen ja sallia tämän tapahtua sujuvasti ja vaivattomasti?

Jenniferin vastaus:
Hyvin monet ihmiset ovat nyt elämässään risteyksessä ja tuntevat painetta suurien valintojen tekemisessä eivätkä tiedä, mitä tehdä. Tietoisuus siitä, mitä olet tehnyt aiemmin ja miten nuo valinnat ovat saattaneet rajoittaa elämääsi silloin, on hyvä asia, mutta tämä on uusi vaihe elämässäsi ja valinnat joita teet tänä päivänä, perustuvat tämän päivän uskomuksiin ja tietoon. Eilisen valinnat heijastavat eilisen energiaa. Ainoa tapa toistaa niitä on käyttää samaa energiaa valinnan tekemiseen tänään. Menneisyydenpelkosi laittaa sinut menneisyyden energiaan ja se on ainoa asia, mikä sallii aiemmista valinnoista tulla nykytodellisuuttasi.

Siinä on eroa, meneekö kohti menestymistä vai yrittääkö välttää epäonnistumista. Toisen kanssa kohtaat tulevaisuuden ja toisen kanssa menneisyyden. Itse valintoja ei kannata tarkastella, vaan sitä lopputulosta, minkä haluat luoda elämääsi. Oikea valinta on täysin selvä, silloin kun sinulle on selkeää, millaisen tuloksen haluat siitä. Työpaikkaan liittyen, haluatko vastuuta, vapautta, taloudellista vakautta, kunnioitusta, etenemismahdollisuuksia, lyhyttä työmatkaa, miellyttäviä ja ystävällisiä työtovereita jne.? Keskity näihin yksityiskohtiin ja sinut johdatetaan työpaikkavalintaan, mikä tekee niistä mahdollisia.

Sama pätee suhteeseesi. Sen sijaan, että yrität saada olemassa olevan suhteen sopimaan tai yrität muuttaa sitä, keskity siihen, mitä haluat suhteelta. Haluatko sellaisen, joka on huomaavainen, ystävällinen, rakastava ja tukeva? Haluatko suhteen, missä on upeaa kommunikointia, romantiikkaa, hauskuutta, yhteenkuuluvuutta ja jännitystä? Mitä olet valmis tekemään tai olemaan salliaksesi sen tapahtua? Onko jotain asioita, joita luot estämään mitä tahansa suhdetta tulemasta sellaiseksi, missä haluat olla? Keskity haluamaasi suhdelopputulokseen ja se mikä sinulla on nyt, joko pystyy täyttämään sen tai sitten ei. Jos se pystyy, se muuttuu ja tulee enemmän haluamasi kaltaiseksi. Jos ei, se päättyy ja luot tilan uudelle suhteelle, mikä tyydyttää tarpeesi.

Liian usein ajattelemme, että meidän on saatava sopimaan tarpeisiimme se, mitä edessämme on. Ja tämä voi usein johtaa "epäonnistumiseen", koska se ei toimi tai se ei virtaa sujuvasti ja vaivattomasti. "Neliskulmainen palikka pyöreään koloon" -valintamalli ei ole helppo eikä tunnu hyvältä. Mutta jos keskityt sen sijaan haluaasi lopputulokseen, laitat liikkeelle energian, mikä sallii noiden lopputulosten olla mahdollisia, ja se mikä sopii siihen, ilmestyy elämääsi, ja se mikä ei sovi, poistuu elämästäsi. Ja tuloksena on täydellinen ja paras valinta, koska se on ainoa vaihtoehto, mikä on ilmiselvä sinulle. On helpompaa tietää haluamasi lopputulos ja luoda sitä tukeva vaihtoehto, kuin yrittää saada sellainen vaihtoehto sopimaan lopputulokseen, mitä ei ole suunniteltu sopimaan siihen.
MINUN ON TEHTÄVÄ PARAS VALINTA JA OLEN JUMISSA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutes

Ei kommentteja: