WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 22. maaliskuuta 2013

SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTIKirjoittanut Nancy Leilah Ward (soultransitions.com)
19.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tervehdys!
 
Kaksi kuukautta on mennyt ja olen ollut hiljaa, leijuen laajentumisen hiljaisuudessa. Se tuntui jotenkin pakotetulta hiljaisuudelta, koska en olisi pystynyt tekemään mitään, vaikka olisin yrittänyt. Itse asiassa yritin, mutta ponnistukseni olivat kuin narulla työntämistä.
 
Vuoden 2012 lopun intensiivinen energiapuristus kulki hyvin kapean käytävän läpi - synnytyskanavan - ja sitten uutena vuotena meidät ammuttiin valtavaan hiljaisuusjärveen. Itse pystyin vain kellumaan selälläni. Tämä laajentuminen oli tietoisuutemme syntymistä valtavaan universumiin - viidennen ulottuvuuden tiedostamiseen. Se on saattanut tuntua todella heikentävältä joillekin meistä, mutta kenties tämä johtuu siitä, että olemme edelleen siinä tavanomaisessa ajattelutaajuudessa, että meidän täytyy TEHDÄ jotain.
 
Itse vastustin tarvetta hiljaisuuteen ja integroimiseen ja se aiheutti minulle fyysisen sairauden, mikä kesti kaksi kuukautta. Fyysinen kehoni prosessoi, integroi sekä päästi irti uudestaan ja uudestaan flunssalla, mikä alkoi hävitä ja palasi sitten täydellä voimalla. (En voinut olla ihmettelemättä, oliko se ihmisen aiheuttama sairaus. Liittyikö se kemiallisiin "suihkuvanoihin"?) Hyvin monet ihmiset näyttävät olleen sairaana, kuten vilustumista, flunssaa, keuhkokuumetta, mikä muistuttaa minusta näkemiämme supermyrskyjä.
 
Oppaani kertovat minulle, että me ihmiset olemme hyviä transformoimaan energiaa, joten se on ok. Sanon "murr!", koska kirjoittaessani tätä toivun ilkeästä flunssasta, mikä minulle tuli muutama päivä sitten. He kertovat minulle, että tämä on osa sopeutumista korkeammalla värähteleviin energioihin. Sanon, että riittää jo. Ai niin, minua muistutetaan olemaan hiljaa paikallaan - tämä on osa vanhoista värähtelymalleista vapautumista. Kärsivällisyyttä.
 
Päivänseisausenergiat
 
Tätä viestiä olen saanut vuoden alusta saakka: niiden värähtelytaajuuksien integrointi joita tuli joulukuun päivänseisauksessa, vaatii hiljaisuutta. Levottomalla mielelläni (ego?) on vaikeuksia tämän kanssa, koska toimin joskus tavanomaisilla ajatusmuodoilla, mitkä sanovat aina, etten tee riittävästi tai että minun pitäisi tehdä jotain eikä minulla ole kuitenkaan motivaatiota. Ei motivaatiota luovuuteen, ei minkäänlaiseen ilmaisemiseen. Ja kärsivällinen opastustiimini kehotti minua olemaan tekemättä mitään.
 
Ainoa asia mihin tunsin motivaatiota, oli kutomisen opetteleminen. Minun täytyi vain kutoa, mikä on mielenkiintoista, koska en ole koskaan ennen ollut kiinnostunut minkäänlaista käsitöistä. Mutta oli päiviä, jolloin se oli kaikki, mitä halusin tehdä. Kutominen on erittäin hyödyllistä mielen hiljentämisessä. Se on hyvin rauhallista toimintaa. Kenties joillakin teistä tätä lukevista on ollut jokin samanlainen impulssi. Kuulisin siitä mielelläni, jos on ollut. On se sitten kutomista tai pelien pelaamista Facebookissa tai tietokonepasianssia tai matemaattisia ongelmia tai pienoislaivan kokoamista. Monilla meistä on ollut impulssi tehdä jotain keskittynyttä toimintaa, mikä kiinnittää mielen huomion, kun laajennumme uusille värähtelyalueille.
 
Helmikuuhun mennessä olin todella turhautunut tähän sairauteen ja tyhjyyteen ja kyvyttömyyteeni yhdistyä fiilisraportin kautta. Tuolloin joku kommentoi fiilisraporttia, minkä olin kirjoittanut helmikuussa 2009, minkä otsikkona oli "Vilustumista ja flunssaa". Tuossa raportissa oli paljon viisutta, mitä pystyin soveltamaan nykyolosuhteisiini - joten se oli muistutus Kotoa.
 
Ja sitten muutaman päivän päästä joku kommentoi fiilisraporttia tammikuulta 2012, mikä myös kannattaa lukea uudestaan, kun se antaa selkeän arvion vuoden 2012 energioista. Kiitän näitä ihmisiä, että he kommentoivat ja muistuttivat niistä opetuksista, joista voin itse hyötyä edelleen.
 
2012 - Muutosvuosi
 
Monien ihmisten elämä on täysin erilaista kuin vuosi sitten. Vuosi 2012 oli suuri muutosvuosi monille. Ja muutos esittäytyy usein jonkinlaisena menetyksenä. Ja nyt olemme kasvotusten uuden elämän kanssa emmekä ehkä vielä tiedä, mistä uudessa elämässämme on kyse. Ja tässä "tietämättömyydessä" päästämme edelleen irti vanhoista jutuista, uskomuksista, muistoista ja energioista, jotka eivät ole totuuttamme. Huuhtelemme aina pois vanhaa ja meidän tarvitsee tunnistaa tavanomainen ajattelumme ja tekemisemme. Olemme täysin uudella alueella nyt. Kenties tuntuu surrealistiselta, kun kuljemme ajattomuuden polkuja ja huomaamme, että voimme pysyä keskittyneenä nyt-hetkeen.
 
2013 - Integroitumis- ja nopeutumisvuosi
 
Nyt on hyvä aika arvioida tai uudelleenarvioida lahjojaan. Alat ehkä pudota vanhaan toivottomuuden ja itsesi vihaamisen kuvioon (tämä on ääritilanne - itsensä arvostamattomuus ehkä soveltuu paremmin) - se on vain vanha tapa eikä se ole totuutesi. Mutta tällaisia juttuja voi tulla esiin, koska ne puristetaan pois meistä. Ja se on itse asiassa hyvä asia. Kun siis jokin vanha malli ilmestyy esiin, tunnista se - äläkä mene tuota vanhaa tietä, olet ollut siellä aiemmin eikä se vie sinua kauniiseen tai hauskaan paikkaan. Pysähdy sen sijaan, keskity ja virity rakkauteen syvällä sydämessäsi … ja rakasta itsesi läsnä olevaan hetkeen. Tämän tekeminen muuttaa hermoratojamme. Näin tuo polku joka johtaa epätoivon kaltevalle ja liukkaalle pinnalle, alkaa hävitä, kun valitsemme polun, mikä vie meidät korkeammalle maaperälle, olemuksemme keskukseen.
 
Tämä voi olla aluksi vaikeaa, koska voimme olla jo pitkällä vanhassa tutussa epämukavuudessa, ennen kuin heräämme ja oivallamme, että kuuntelemme sellaista, mikä ei ole totuutemme. Avun pyytäminen oppailta ja aikomus rakastaa itseämme auttaa meitä pysymään valppaana.
 
Energiaspiraali
 
Tällä hetkellä energiat rakentuvat taas kerran. Asioita hämmennetään ja auringon aktiivisuudessa on kasvua sen suuren jumalaisen valon vuoksi, mitä säteilee maan päälle ja koko aurinkokuntaan. Jotkut asiat yhdistyvät ja toiset hajoavat. Meidän kaikkien on aika tuntea itsemme jumaltietoisuuden äärettömänä olentona ja yhdistyneenä ajan ja avaruuden läpi ykseyteen - yhtenä kaiken olevaisen kanssa, kaiken mikä ympäröi meitä. Erillisyys häviää. Energiaspiraalit nostavat meidät valoon ja tämän merkitsee tietoista heräämistä.

Kevätpäiväntasaus
 
Tämän vuoden alusta saakka 20.3. on korostunut sieluni silmissä. Näen valonsäteitä tulevan tietoisuuteemme. (Yritän saada tämän fiilisraportin lähetettyä ajoissa!) Näen jonkinlaisen suuren muutoksen tulevan kevätpäiväntasauksen paikkeilla - energiapotku mikä lähettää meidät eteenpäin ja lisää vauhtia siihen, mikä on kääntynyt ja alkanut nousta syvällä sisällä. Tämä selkeyttää uusia polkuja ja tuo inspiraatiota ja toivoa suuren muutoksen rinnalla. Tähän saakka ykseys kaiken kanssa on ollut älyllinen juttu. Ikään kuin tiedämme, että on ykseys, mutta emme ole vielä todella kokeneet sitä. Sitten kun saavutamme tuon käännekohdan, se on kuin kuoren murtumista - mikään ei ole enää entisensä ja koemme erilaisen suhteen toisiimme ja maapalloon. Näemme, että me olemme maapallo ja maapallo on me.
 
 Pyhä suhde maan kanssa
 
Sain tämän kokemuksen meditaatiossa hiljattain. Virityin omaan energiataajuuteeni ja tunsin suloisuutta, viattomuutta ja rakkautta ja sitten virityin maahan ja löysin saman resonanssin sieltä. Se on viattomuutta ja rakkautta ja me värähtelemme puhtaimmassa olemuksessamme maan taajuudella. Niinpä osa puhdistumistamme ja itsemme rakastamista on myös yhdistyä puhtaaseen viattomuuden ja rakkauden ydinolemukseemme ja värähdellä sitä. Silloin kun todella koemme tämän, se muuttaa maailmamme syvällisesti. Virityn tähän niin usein kuin mahdollista ja se tuo minut lähemmäs ykseysharmonian elämistä. Silloin kun todella koemme maan osana itseämme, nousemme aitoon maanhoitajuuteen ja luomme yhdessä maan kanssa harmonisen ja symbioottisen olemassaolon.
 
Olen kokenut kommunikoimisen sen kanssa ja oivaltanut, että se tekisi mitä tahansa meidän puolestamme. Se on parantajamme, elättäjämme, ylläpitäjämme ja me olemme sen parantajia, ylläpitäjiä ja elättäjiä. Ihmiskunnan ja maan välillä on rakkausside. (Alla on kuva, minkä sain tänä aamuna äärettömästä yhteydestämme maan kanssa.)
 
Tiedän, että olen osa kaikkea, mitä näen ja koen. Rukoilen saavani syvän, suoran ja kestävän kokemuksen tästä. Tuleeko tämä tietoisuus kosmisen valoräjähdyksen kautta? Vai onko se harjoittelu-, valppaus- ja aikomuskysymys? Tässä kohtaa se pysyy minulla harjoitteluna. Ja näemme, mitä valo tuo.
 
Yksi asia minkä tiedän, on, että me ihmiset olemme voimakkaita, silloin kun työskentelemme ja uneksimme yhdessä. Saamme kutsun tulla yhteisöksi ja - kuten eräs ystävä kertoi minulle äskettäin - tuntuu paljon paremmalta tuntea meidät kaikki yhdistyneenä toisiimme laajaksi perheeksi erillisyysyksinäisyyden sijasta.
 
Ääretöntä rakkautta ja valoa kaikille,
 
Nancy Leilah Ward
SIELUSIIRTYMÄN FIILISRAPORTTI 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: