WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 289Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
22.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tänään on upea päivä, mutta sellainen minkä monet kohtaavat välinpitämättömästi, sillä tässä päivässä on kyse sen integroimisesta, mitä teihin on jo "ruiskutettu", mutta se tuo mukanaan myös uutta ja parempaa ymmärrystä. Mutta taas kerran tämä ei koske kaikkia ihmisiä, koska tämä koskee vain niitä, jotka ovat jo avanneet sydämensä tälle ja jotka toivottavat tervetulleeksi nämä taivaalliset valon ja toivon ruiskeet. Muille ihmisille se näyttää enemmän samalta vanhalta, kun he raahautuvat taas yhden päivän näissä elämän vaikeuksissa.

Älkää yhtään epäilkö, ettei elämä voi olla vähemmän ankeaa monille kanssaihmisillenne myös ilman näitä taivaan ruiskeita, sillä kaikki ei ole tuskaa ja onnettomuutta. Mutta heidän iloaan ei voi verrata teidän iloonne, silloin kun olette avanneet sisäiset ovet, jotka päästävät sisään nämä taivaan lähettiläät. Sillä silloin volyymi on ikään kuin käännetty täysille ja vaimentimet on poistettu ja näin riemu moninkertaistuu. Lisäksi silloin kun yhdistytte toisiin avoimiin sieluihin - kuten teette tässä tilassa, mikä on varattu tällaiseen tarkoitukseen - tunnette, että myös tämä korostaa kaikkien näiden positiivisten värähtelyjen voimakkuutta pykälällä tai parilla. Tätä olette todellisuudessa sydämeltänne - hyviä värähtelyjä. Mutta jos kieltäydytte säätämästä vastaanotintanne uudestaan ja virittymästä tälle uudelle kanavalle, ette pysty nappaamaan niitä ja kaikki tämä taivaallinen musiikki menee ohitsenne.

Taaskin kehotamme pysymään kuulolla, sillä lisää on tulossa, ja vaikka toisinaan voi olla vähän rasittavaa ottaa vastaan näitä taivaallisia signaaleja, tietäkää, että lopputulos on varmasti enemmän kuin sen väärti. Kuoro minkä olette perustaneet, on jo hankkinut monia uusia jäseniä, mutta osallistujat moninkertaistuvat vielä lisää, kun olette itse alkaneet lähettää tätä upeaa taivaan ääntä omasta sydämestänne. Ja nyt tämän laulun nappaavat useammat ja useammat innokkaat korvat tai paremminkin sydämet, ja tämä sävelmä vetää heitä puoleensa ja he tulevat koputtelemaan ovellenne, valmiina kuulemaan lisää. Ja niin kauan kun jatkatte laulamista tämän uuden värähtelyn tahdissa, saatte vielä useampia liittymään mukaan ja laulamaan harmoniassa rinnallanne. Ja he taas ottavat mukaan toisia uudella värähtelyllään ja niin edelleen - kuin varsinainen rakkausjuna, missä uusia vaunuja kiinnitetään yksitellen.

Ja niinpä kehotamme taas katsomaan ympärille ja näkemään, että uitte jo rakkausmeressä, jonka muodostavat kaikki ne ihmiset, joilla on ollut rohkeutta avata sydämensä ja kaataa sen sisältö ulos ja lisätä tämän kauniin lammen kokoa uskomattomasti. Mutta tämä on vasta alkua, rakkaat ystävät, ja tietäkää myös, että on muita samanlaisia lampia valmiina vuotamaan yli sen rakkauden, mitä niihin on kertynyt. Ja pian nämä lammet alkavat yhdistyä ja sekoittua, kasvaa ulospäin ja kattaa enemmän ja enemmän tämän sinisen pikkuplaneettanne pinnasta. Ja kun katsotaan tilannetta ylhäältä, nähdään pian näiden pienten lampien veden kasvaneen yli suurimmistakin meristä, joita voi nähdä ulkoavaruudesta.

Niinpä kiitämme teitä kaikkia sen tekemisestä, mitä teette, ja sellaisena olemisesta, mitä olette. Sillä te saatte tämän kaiken tapahtumaan askel askeleelta, laulu laululta ja kuoro kuorolta. Siis istukaa mukavasti ja kuunnelkaa tarkkaan, sillä olette jo integroitu osa tätä taivaallista kuoroa, mitä kuullaan lähellä ja kaukana. Ja laulunne on vapauden laulu, mitä lopulta laulavat ne, jotka ovat saavuttaneet tuon vapauden. Se ei ole enää kaipaamisen laulua, vaan siitä on tullut olemisen laulua.

Ja tämän myötä lähdemme luotanne tänään, mutta palaamme uudestaan ja uudestaan laulamaan ylistystänne. Sillä se on hyvin ansaittua, enemmän kuin tiedättekään, ja niin seisomme täällä tänään ja taputamme ponnistelullenne. Ääni mitä te kaikki teette, nousee universuminne halki ja sen tuolle puolen ja kantaa mukanaan vahvistuta, että ihmiskunta on puhkeamassa lauluun, mikä rikkoo kaikki ihmisrodun tähänastiset ennätykset.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 289
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: