WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

TUNTUUKO SAIRAALTA? SIIHEN ON SYYKanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
26.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat ystävät,

Olette tehneet valtavia harppauksia tunne- ja henkiolemuksenne puhdistamisessa. Kyse ei ole siitä, että olette olleet löyhä fyysisen olemuksenne osalta. On vain aika tutkia uskomuksianne fyysisestä olemuksesta.

Aioneita olette pitäneet kiinni siitä, että vain joku ulkopuoleltanne voisi parantaa vaivanne. Vaikka monet ensimmäiset lääkintähoidot - kuten suoneniskentä tai yrttilääkkeet - olivat parhaimmillaankin satunnaisia ja usein haitallisia, uskoitte kuitenkin edelleen, että te ette voisi parantaa itseänne, että te ette olisi riittävän viisas tekemään sitä.

Kun annoitte parantamisuskomuksenne toisille, taatusti tapahtui ihmeitä. Poppamiehet, noidat, parantajat ja lääkärit antoivat riittävästi jotain auttamaan teitä siihen uskomisessa, että he tiesivät enemmän kuin te.

Aiemmassa kanavoinnissa sanoimme, että monet viime vuosikymmenten lääketieteellisistä löydöistä olivat osa tätä uuden ajan siirtymää. Se on totta. Nuo vanhan ajan lääkinnälliset ihmeet antoivat teille vapauden tutkia uusia uskomuksia ja ajatuksia. Sillä on vaikeaa tutkia sisäistä olemustanne, silloin kun teillä on tuskaa tai pelkoa, joita kumpaakin syntyy, kun teillä on jokin sairaus.

Nyt kun olette ylittäneet uuden ajan sillan, on aika tutkia hoitokeinoja sisällänne. Emme odota teidän kieltävän kaikkea lääketieteellistä hoitoa välittömästi - kenties edes vuosiin. Mutta haluamme esitellä sen uskomuksen, että teillä on taitoa ja tietoa parantaa itsenne kaikesta, mikä tuntuu epämukavalta olemuksessanne.

Tutkitaanpa tuota viime toteamusta. Useimmat sairauksistanne perustuvat kyvyttömyyteenne, haluttomuuteenne tai pelkoonne ilmaista olemustanne kokonaisuudessaan. Aina kun kätkette jonkin pelon tai ette kerro toisille, mitä uskotte, tai estätte olemustanne ilmaisemasta itseään, luotte solun, mikä ei ole täysi ja iloinen. Tämä solu kutistuu ja haalistuu nopeasti. Jos kätkette todellisen olemuksenne pidemmäksi aikaa, vääristyneet solut monistuvat ja jakautuvat ja monistuvat uudestaan, kunnes jokin fyysisen olemuksenne osa ilmaisee sen, mitä olemuksenne ei pysty ilmaisemaan tai tuomaan julki. Nuo solut ovat ns. teidän "kanarialintunne kaivoksessa".

Tämän ei ole tarkoitus syyttää teitä sairauksistanne, vaan auttaa teitä ymmärtämään, että luotte elämänne kaikki osa - ja sairaudet.

Tämä käsitys suututtaa jotkut teistä. Sillä yrtti- tai itämainen lääketiede on parannuskeino kaikkiin sairauksiin. Tai tarvitsette juuri tiettyä erikoislääkäriä tässä kohtaa. Ja niin se on nyt. On vaikea ajatus useimmille, että lakataan uskomasta toisten hoitamiseen ja hyväksytään, että te ette ole ainoastaan oma gurunne, vaan olette myös oma lääkärinne.

Merkitseekö tämä, että teidän pitäisi luopua lääkärintarkastuksista? Ei, jos uskotte niihin. Mutta sellainen toiminta on vanhanaikaista tulevaisuudessa - aivan kuten suoneniskentä näyttää nyt sivistymättömältä ja julmalta.

On kyse omista uskomuksistanne. Jos uskotte sen olevan totta, se on. Jos ette enää usko sen olevan totta, se ei ole.

Monet teistä miettivät, mitä tapahtuu lääketieteen ammattilaisille tai yrttilääkinnälle. Vanhan ajan lääketiede kehittyy, kun sen tarvitsee kehittyä. Monet lääkärit, sairaalat tai yrttilääkitsijät eivät jatka nykyhoitojaan, jos kukaan ei ole valmis ostamaan niitä. Se on talouskysymys sen sijaan, että heidän toimitiloihinsa on kiinnitetty suuri kyltti "Paranna itsesi - tiedät enemmän kuin me."

Auttamisammatit eivät ole huonoja tai sopimattomia. Kaikkia tarvittiin vanhassa ajassa. Kyse on vain siitä, että kun hyväksytte suuremman vastuun olemuksestanne, teillä on vähemmän kiinnostusta kuluttaa aikaa tai rahaa niihin, jotka hoitavat teitä joillain vanhan ajan menetelmillä.

Meidän on puhuttava toisesta asiasta, ennen kuin lopetamme. Jotkut teistä eivät enää halua jäädä maan päälle tässä elämässä. Ei kukaan lääkäri, eivät yrttilääkkeet - ei edes oma "hallintonne" - estä teitä siirtymästä pois maapallolta. Tiedättekö, milloin näin on? Kysykää itseltänne.

Kaikki mitä olemme kertoneet teille kanavoinneissamme, palaa takaisin siihen, että yhdistytte sisäiseen tietoonne. Te olette oman olemuksenne isäntä. Eivät enkelit, eivät ystävät, ei terveydenhoitohenkilöstö.

Meidän on myös lisättävä, että tämä itsenne parantamisen tai uudistamisen käsite on uusi. Älkää odottako, että luovutte kaikista fyysisistä uskomuksistanne yhtenä päivänä. Se on prosessi. Esittelemme ainoastaan käsitteen tällä viikolla, sillä monet teistä tulevat tuntemaan jonkinlaista pientä fyysistä vaivaa, jotta ymmärrätte paremmin, miten ja miksi fyysinen olemuksenne toimii.

Ensimmäinen impulssinne on luultavasti ostaa jotain tuotteita saadaksenne sairauden menemään pois mahdollisimman nopeasti. Kun teette sen, sallikaa itsenne kysyä sisäiseltä olemukseltanne, mitä sellaista tarvitsitte, mikä pakotti ns. tahriintuneet solunne kasaantumaan yhteen ja muodostamaan sairauden. Minkä osanne sivuutitte?

Mitään muuta ei tarvitse tehdä tällä kertaa. Tämä on pelkästään ensimmäinen tutkimusmatkanne sen löytämiseen, että olette oma lääkärinne.

Jotkut teistä ihmettelevät, mitä tapahtuu niille, jotka tuntevat tarvetta parantaa. Kun uskomusmallit muuttuvat, parantamismenetelmätkin muuttuvat. Sen sijaan että aloitetaan parantaminen oireiden ilmaannuttua, terveydenhoito on tulevaisuudessa ennalta ehkäisevää. Osaatte tasapainottaa olemuksenne, ajatuksenne ja yhteytenne universumeihin. Ja jos teistä tuntuu, että olette poissa tasapainosta, luotte keskuksia auttamaan teitä tasapainoon palaamisessa.

Lääkkeet ja tunkeutuvat koneet jotka muuttavat olemustanne, tulevat olemaan menneisyyttä. Mutta tilanne ei ole nyt "joko tämä tai tuo". Riittää, kun pelkästään kosketatte sitä ajatusta, että te ette ole ainoastaan oma gurunne, olette myös oma lääkärinne. Niin olkoon. Aamen.

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: