WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

RUUSUN HEDELMÄ

RUUSUN HEDELMÄ

Tobiasta kanavoinut Geoffrey Hoppe (www.crimsoncircle.com)
Maaliskuun 2013 Shaumbra-uutiskirjeestä
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


(Suom. huom. kanavointi liittyy uutiskirjeessä esitettyyn rahoituspyyntöön "Time of the Sixth Sun" -dokumentille. Tobias on tuon dokumentin kertoja (nauhoitettu juuri ennen Tobiaksen lähtöä heinäkuussa 2009) ja hän puhuu meille kollektiivin puolesta yli ajan ja paikan, kun kuulemme tietoa monilta maailmamme viisaudenpitäjiltä. Filmi tutkii heräämisprosessiamme, tämän planeetan kylvämispisteestä ihmiskunnan ylösnousemukseen, kun siirrymme kehittyneempään olemistilaan ja ylösnousemme korkeammalle kollektiivitietoisuustasolle. "Time of the Sixth Sun - Dreaming Ourselves Awake" -dokumentin sivut ja trailerit www.timeofthesixthsun.com )

Tämä kanavoitiin heinäkuussa 2009 erityisesti Nikki Williamsille, "Time of the Sixth Sun" -dokumentin tuottajalle. Tätä ei ole julkaistu aiemmin.

Ja niin se on. Se ole minä, Tobias. Aion puhua tässä hetken, ennen kuin pääsemme nauhoitukseen (elokuvaa varten). Korjaan omaa istuma-asentoani - en niinkään Cauldren parempana pitämään. Aion tehdä muutaman kommentin tässä ja sitten pääsemme nauhoitukseen.

Tuomme nyt tämän voimakkaan ja korkean tietoisuuden filmin kaikki energiat tähän kokoontumiseen, missä olette tietysti te kaikki täällä, mutta käytämme hetken sopeutuaksemme sen kaikkien mahdollisuuksien energioihin, kaikkiin niihin jotka joskus näkevät tämän, kaikkiin niihin jotka auttavat tämän rahoittamisessa. Tuomme mukaan niiden mahdollisuudet, jotka aloittavat heräämismatkaansa. Vaikka he eivät tiedä sitä vielä, niin jokin syvällä heidän sisällään huusi - oli se sitten vuosia sitten tässä elämässä, monta elämää sitten, olivat he sitten luostareissa tai missä tahansa muussa uskonnollisessa veljeskunnassa tai pitivät maapallon energioita tätä uutta heräämistä varten. Tuodaan heidän tietoisuutensa tähän filmiin nyt - ei vain niiden, jotka ovat nauhalla, ei vain minun, Tobiaksen, vaan kaikkien heidän - koska luotte tässä universaalia tuotetta.

Luotte sellaista, mitä aion kutsua tässä keskustelussamme "ruusun hedelmäksi". Ruusun hedelmä on termi, mitä käytän kuvaamaan siihen heräämistä tai sen muistamista, minkä olemme kaikki laittaneet itseämme varten maan päälle tietäen, että herääminen tapahtuisi täällä tiettynä aikana. Meidän täytyisi muistuttaa itseämme tai enkeliolennot toisissa ulottuvuuksissa auttavat ihmisiä muistamaan. Gaiassa on muistamisenergia, mutta perimmiltään se tiivistyy jokaiseen ihmisyksilöön, joka sallii itsensä muistaa, että hän laittoi itseään varten oman heräämisviestin, oman heräämismerkin tälle maapallolle omaan todellisuuteensa, omaan fyysiseen kehoonsa ja kutsumme tätä "ruusun hedelmäksi".

On hyvin helppoa eksyä tähän kaksinaisuuteen ja on hyvin helppoa unohtaa tiensä ja se, mistä on tullut. On helppoa uppoutua tähän ns. ihmistodellisuuteen maan päällä ja sitten unohtaa. Hyvin monet ihmiset luovat eräänlaisen painajaisen itselleen ja toistavat elämiä uudestaan ja uudestaan, palaten takaisin maan päälle niiden samojen ihmissuhteiden kanssa, joista he olivat juuri lähteneet, palaten takaisin samoihin ongelmiin ja vaikeuksiin ja haasteisiin. Se on tosiaan kuin pahaa unta ja he jatkavat yritystä löytää tiensä pois tuosta vankilasta. He jatkavat yritystä löytää uusia tapoja murtautua ulos, mutta koska he käyttävät vanhoja ihmistyökaluja, koko ajan he kaivautuvat vain syvemmälle.

Tulee antautumispiste ja myös muistamispiste. Silloin kun he törmäävät tähän kauniiseen symboliin, ruusun hedelmään, muistutukseen minkä he laittoivat itselleen maan päälle heräämistä varten, niin heräämisprosessi alkaa tapahtua. Se ei tapahdu yhdessä päivässä tai yhdessä vuodessa ja monilla ihmisillä se ei ehkä tapahdu edes yhdessä elämässä. Mutta prosessi tosiaan alkaa tapahtua. Se polku jolla he ovat olleet, polku mitä kutsuisitte kohtaloksi tai karmaksi, alkaa muuttua.

Tuossa kohtaa ihminen tuntee olevansa pois kontrollista, koska vanhat järjestelmät eivät enää toimi. Hänen vanhat temppunsa eivät enää toimi. Jotain tapahtuu syvällä hänen sisällään. Hänestä tuntuu kovasti kuin toukalta, joka menee koteloonsa tietämättä, mitä seuraavaksi tapahtuu. Se transformoituu vanhan toukan mielestä "mössöksi" ja menettää kaikki toukan voimat, taipumukset ja puolustusmekanismit. Tässä kohtaa toukka - tai ihminen - on tietysti kauhuissaan, arka, täynnä pelkoa ja epävarmuutta ja se menee sielun pimeän yön aikajaksoon. Mutta onko se sitä oikeasti? Onko se oikeasti sielun pimeä yö vai onko se antautumista takaisin itseensä? Onko se irtipäästämistä kaikista toukkaharhakuvista ja kaikista toukkavalheista - toukkamielestä irtipäästämistä, jotta se voi ilmestyä siksi, mitä se todellisuudessa on - perhonen?

Ihmiset jotka alkavat käydä läpi heräämistään, löytävät monia, monia yhtäläisyyksiä tähän. Heiltä alkaa mennä järki tai kontrolli mieleensä. Kyse ei ole siitä, että joku ottaa sen pois heiltä, vaan he menevät yli mielen rajoituksista, rajoituksista jotka laitettiin, silloin kun ensimmäiset enkelit tulevat maan päälle. Rajoituksista joita vahvistettiin Atlantiksen aikana ns. pääpannoilla, mitkä moni teistä ehkä muistaa. Pääpannat joita Atlantiksella käytettiin mielen sopeuttamiseen, jotta siitä tehtiin standardi kaikille ihmisille, mutta lopulta niitä käytettiin sellaisiin asioihin kuin mielenhallinta.

Tällä hetkellä ne jotka heräävät, menevät pois mielestään. He havaitsevat, että on jotain paljon suurempaa, mitä kutsutte ehkä sieluksi, jumalaiseksi älykkyydeksi, kaikkitietäväksi mieleksi. Se menee kauas ihmismielen kapasiteetin yli ja toisin kuin ihmismielellä, sen muistovarastoissa ei ole tuomitsemista. Ei ole rajoja. Ei ole kaksinaisuutta - rakkauden ja vihan, maskuliinisen ja feminiinisen, valon ja pimeyden kaksinaisuutta. Jumalainen mieli ei tuomitse näitä asioita, se vain ymmärtää omat kokemuksensa.

Heräämisessä keho alkaa muuntua. Se minkä jotkut ehkä tuntevat kehon hajoamiseksi, ei ole sitä lainkaan. Keho vapautuu vanhoista järjestelmistään luodakseen uusia järjestelmiä. Se transformoi DNA-tasoa ja vieläkin syvempää. Keho tuo esiin tekijän, mikä sillä on aina ollut, mutta mikä oli kauan laitettuna pois. Tämä on uudistumistekijä - kyky puhdistaa itsensä ilman tarvetta ylikuormittaa itseään vitamiineilla, järjestelmillä, ohjelmilla, vaan antamalla pelkästään luvan keholle parantua. Antamalla luvan keholle tehdä sen, minkä se jo osaa. Se voi kasvattaa raajoja uudestaan. Se voi puhdistaa soluja, joissa on syöpä. Keho osaa elävöittää sydämen ja kaikki elimet, vaikka ne ovat olleet fyysisessä kehossa 100 vuotta tai enemmän. Keho osaa uudistua. Keho voi uudistua, jotta voitte aloittaa seuraavan elämänne samassa fyysisessä kehossa, mikä teillä on nyt, ja nousta kuoleman yläpuolelle, kunnes päätätte, ettei teidän enää tarvitse tai ette halua olla täällä maan päällä.

Keholla on jo tämä kyky ja heräämisessä keho käy läpi transformaation, puhdistumisen, tehdäkseen tilaa omalle luontaiselle parantumisjärjestelmällenne. Jos teistä siis tuntuu, että kehonne hajoaa, älkää pelätkö noita ryppyjä, joita saatte kasvoillenne, älkää pelätkö, jos päädytte sairaaksi joksikin aikaa, koska kehonne käy läpi voimakasta puhdistumista. Älkää pelätkö myöskään - kuten monet teistä pelkäävät - kontaktiin joutumista tasapainottomina pitämienne energioiden kanssa, koska kehonne tietää jo, miten muunnetaan. Energia on nimittäin vain energiaa.

Kun menette yli siitä harhakuvasta, että on hyvää tai huonoa, terveellistä tai epäterveellistä, valoa tai pimeyttä, alatte ymmärtää, että energia on vain energiaa. Se luotiin puhtaasta tilasta. Te laitoitte sen liikkeelle ja rakenteeksi auttamaan todellisuutenne vakauttamisessa ja koska tahansa kun pääsette avoimuuden, myötätunnon ja itsellenne antautumisen tilaan, voitte muuntaa mitä tahansa energiaa riippumatta siitä, miten valoisaa tai pimeää tai tasapainotonta se on, koska tunnistatte sen olevan ytimeltään vain energiaa.

Tämä filmi on osa ruusun hedelmää monille ihmisille - kymmenille tuhansille, kenties sadoille tuhansille tai miljoonille - jotka kuulevat sanat, näkevät kuvat ja tuntevat ydinolemuksen. Sen ydinolemuksen mitä tämä sisältää, ei ainoastaan näy ruudulla tai kuulu kaiuttimista, vaan sen ydinolemuksen, minkä tuovat yhteen sen tuottajat, tukijat ja ne, jotka ovat filmillä. Se on tapa tuoda yhteen yhteisviesti, heräämisviesti, kutsu herätä. Tästä tämän luomuksen energiassa ja tietoisuudessa on kyse.

Salli itsesi vajota syvälle siihen, koska sinä olet myös tässä tuotannossa, vaikket näykään ruudulla, vaikka luulet, ettet ole koskaan ennen kuullut tästä tuotannosta - jos kuuntelet sitä, jos katselet sitä, olet osa sen ydinolemusta. Sinun energiasi, sinun ruusun hedelmäsi on myös tässä.
RUUSUN HEDELMÄ
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: