WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 283Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
16.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kuten olette jo todenneet, tahti on tullut nopeaksi ja kiivaaksi nyt. Monet teistä ovat jo tunteneet näiden rakkauspommien ristitulen pahimmat haittavaikutukset ja vaikka tulos tästä kaikesta on ollut todella positiivinen, itse prosessi voi olla vaativa teille kaikille. Tämä kaikki nimittäin antaa teille parhaan mahdollisuuden kulkea esteettä seuraavan vaiheen läpi ja näin mikään ei säästy tältä. Taaskin sanomme, että valmistautukaa nuijittavaksi ja puristettavaksi, kun nämä valo-ohjukset "pyhittävät" teitä. Ja älkää luulko, että hajoatte liitoksistanne, vaikka teistä ehkä tuntuu siltä toisinaan edessä olevina päivinä. Sillä itse asiassa teidät sulautetaan yhteen niin, että teistä tulee niin tukeva, kuin voitte olla. Ja sitten kun tämä prosessi on valmis, voitte kestää mitä tahansa. Se on siis tavoitteena tässä, vaikka joistakin teistä ehkä tuntuu, että yritämme repiä teidät hajalle - raaja kerrallaan, tuskallinen muisto toisensa jälkeen.

Niinpä taas kerran sanomme, että muistakaa hengittää, sillä se tosiaan tuo lievitystä näihin oireisiin. Hengitys on pyhä linkki teidän ja ydinolemuksen välillä ja näin ollen mitä parempi olette sen yhdistämisessä omaan fyysiseen kehoonne, sitä enemmän pystytte helpottamaan tätä siirtymää jotenkin. Jätetäänpä tämä tähän nyt ja annetaan teidän palata hoivaamaan itseänne tämän kaiken läpi. Nämä päivät voivat olla raakoja monille teistä, mutta lopussa tiedätte, että tarkoitus on niin jalo, kuin olla saattaa. Sillä tässä on kyse teidän nostamisestanne pois kokonaan siitä vanhasta suosta, missä olette talsineet ikuisuudelta näyttävän ajan. Ottakaa siis avosylin vastaan, mitä tulee, sillä se auttaa poistamaan ne vanhan viimeiset jäänteet, joita ehkä vielä kannatte sisällänne.

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 283
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.
 
 

Ei kommentteja: