WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 26. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 290Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
25.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Sisäisen laulunne sävelmä on nyt muuttunut ja vaikka saattaa olla vaikea tulkita sitä kaikessa tässä metakassa, mitä nämä uudet energiat ovat luoneet, se on siellä ja se on jatkuva. Älkää langetko siihen ajatteluansaan, että nämä muutaman viime päivän voimakkaat mullistukset ovat heittäneet teidät pois raiteilta - kaukana siitä. Mutta kuten kerroimme teille aiemmin, nämä tulevat energiat painelisivat nappuloita. Ja painelleet ne ovat - siinä määrin joillakin, että äkillinen läpimurto tuli yhtäkkiä ikään kuin tyhjästä.

Mitä läpimurtoihin tulee, niin nämä ovat olleet niin syvällisiä, että ne ovat muuttaneet koko maiseman ympärillänne, kun näytätte kulkeneen usvaisella suolla ja sitten yhtäkkiä ilmestytte hyvin erilaiseen maisemaan, missä ilma on kristallinkirkas ja selkeä ja kaikki erottuu kirkkaina yksityiskohtina. Tämä ei ole helppo matka kenellekään teistä, mutta joillekin nämä viime päivät ovat olleet haastavampia, mitä ehkä voitte koskaan muistaa, ja näin tämän prosessin asettuminen voi joillakin teistä kestää vielä jonkin aikaa, ja sitten tekin pystytte paremmin erottamaan kaikkia yksityiskohtia ympärillänne.

Tämä on ns. viimeinen vaihe erämaassa, kun alatte kaikki nähdä jonkin kajastavan horisontissa, ja tällä kertaa se ei ole silmien kepponen, vaan ensimmäinen näkymä lopullisesta määränpäästänne.

Ja mikä on lopullinen määränpäänne? Se ei ole kullan ja aarteiden kaupunki, missä asuu nopsajalkaisia neitoja ja komeita sotureita. Ei, puhumme kultaisesta kaupungista sisällänne, mikä on aina ollut siellä, mutta mikä on vuosia ja vuosia jätetty hunningolle. Ei häijyydestä, vaan koska ette edes tienneet sen olemassaolosta. Mutta viime viikon intensiivinen rakkaussuihku pesi pois kaiken tai ainakin suurimman osan jätteistä, mitkä ovat peittäneet tätä sadunomaista kaupunkia, ja nyt sitä ei voi piilottaa enää - teiltä tai toisilta. Sillä kaupungin valot syttyvät yksitellen ja ne alkavat vetää huomionne puoleensa - pidätte siitä tai ette.

Jotkut tanssivat jo kaduilla onnellisessa jälleentapaamisessa itsensä kanssa tässä sisäisessä kultakaupungissa, kun taas toisilla on vielä vähän matkaa jäljellä. Mutta teidät on kaikki jollain tapaa tehty tietoiseksi tästä tarunomaisesta paikasta ja voitte tuntea sen siintävän sisällänne vastustamattomana voimana.

Muistakaa, että jokaisella teistä on oma tapanne saapua tähän kaupunkiin. Joillakin se tapahtuu lähes traumaattisena ja tuskallisena muistojen löytämisenä, joita on pidetty tämän paikan muurien sisäpuolella. Toisilla se tuntuu melkein kompastumiselta siihen silkasta tuurista - ja luettelo on pitkä. Niinpä taas kehotamme teitä olemaan seuraamatta toisten jalanjälkiä, jos haluatte löytää taas tämän tarunomaisen kaupungin, koska silloin tämä tie hiljenee ja jäätte erämaahan. Varmistakaa siis, että olette hyvin läsnä itsessänne, ja etsikää tapoja, jotka auttavat teitä tekemään tämän. Vain te tiedätte, miten etsiä, jos ette ole vielä saapuneet perille. Taas sanomme, että kaikki on hyvin riippumatta siitä, missä vaiheessa tätä loppumatkaa olette - olette juuri siinä, missä teidän on tarkoitus olla.

Hengittäkää syvään ja juhlikaa riippumatta siitä, tiedättekö saapuneenne perille vai kohtaatteko viimeisen kukkulan, mistä pystytte kiinnittämään katseenne tuohon lopulliseen lepopaikkaan. Täällä todellinen "sinä" asuu ja täällä yhdistytte taas itseenne kerta kaikkiaan. Niinpä taas kerran toivotamme teille kaikille herran siunausta tässä viimeisessä sisäisessä työnnössä. Ja jos olette saapuneet perille, tiedätte sen, koska silloin väritkin alkavat ikään kuin muuttaa sävyä ja valo kirkastuu - ja niin tekin.
 
----------- 
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 290
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: