WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 19. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 284Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
17.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


(Sain lyhyen henkilökohtaisen viestin Jatkuvilta seuralaisilta tänä aamuna ja minua pyydettiin ottamaan myöhemmin vastaan toinen viesti. Sen tein ja tästä syystä viesti alkaa näin. Aisha)
 
Olen tässä taas, onko lisää. Voi kyllä, suloinen lapsi, aina on lisää - enemmän kuin voit alkuunkaan ymmärtää. Seisomme nyt rinnallanne loistossamme ja ihailemme, miten alatte levittää perhosensiipiänne. Sillä olette onnistuneet yhdistymään tuohon totuusvarastoon, mihin olette niin kovasti kaivanneet pääsevänne - ette vain tässä elämässä, vaan ikuisuuden. Ja tässä olette kaikki, valmiina suuruuden partaalla.
 
Olette nähneet viisauden yhdistymisessä ja sen kautta olette antaneet suuruutenne alttarille meidän kaikkien puolesta ja tämän vuoksi teistä tehdään niin todellisia jumalia, joita oikeasti olette. Näette, että olette voimakkaita yksin, mutta se ei ole mitään verrattuna siihen mahtavaan voimaan, mitä käytätte tullessanne yhteen veljesjoukkona. Olette tosiaan valon sisaria ja veljiä, kun muodostatte koko valospektrin, mikä heitetään tästä yhdestä valkoisesta valonsäteestä, kun se tulee ihmiskunnan prisman läpi. Voi, olette upeita, suloiset ystävät, ja kuitenkaan ette ole vielä nähneet itseänne selvästi, sillä olette edelleen viime jäänteissä tästä kotelovaiheesta, mikä muodosti teidät.
 
Menitte kuin perhonen tähän kotelovaiheeseen nöyränä toukkana ja teitte se täysin luottaen. Te ette tienneet, mitä odottaa - tiesitte vain, että teidän oli annettava itsenne täysin tähän prosessiin. Ja tämä prosessi on taianomainen, mutta se on myös kauhistuttava. Koska toukan tapaan teidän on täysin hajotettava vanha olemus ja annettava itsenne muuttua eräänlaiseksi "alkuliejuksi", mikä ei näytä yhtään miltään, ennen kuin teidät ohjelmoidaan uudelleen, sitten käynnistetään taas ja teistä tulee täysin uusi olento.
 
Näin noista samoista soluista jotka muodostivat nöyrän toukan, ponnahtaa esiin ihmeellinen ja hohtava perhonen. Mutta ne ovat identtiset, vaikka ne ovat myös täysin erilaiset. Ne on tehty samasta taivaallisesta pölystä ja ne erottaa se ohjelmointi, mikä kasaa ne yhteen. Näin on myös teillä, rakkaat ystävät, kun olette sallineet itsenne transformoitua tässä kotelossa, mihin menitte elämänne yhdessä vaiheessa. Ja olette käyneet läpi hajoamisprosessin ja nyt ilmestytte esiin ikään kuin täysin uutena, mutta kuitenkin muodostuneena niistä samoista hiukkasista, joista ennen muodostuitte.
 
Toisille näytätte ehkä tuolta vanhalta kotelolta, paitsi he saattavat nähdä pienen hohteen ympärillänne, eräänlaisen valosumun, mutta me näemme teidät täydessä varustuksessanne. Niinpä osoitamme teille kunniaa tänään, rakkaat ystävät, kun seisotte edessämme pitkänä, hohtavana ja kirkkaasti valaistuna sisältä. Ja tietäkää, että te ette ole yksin, sillä tuhansia ja tuhansia muita perhosia ilmestyy esiin tällä hetkellä ympäri maapallolanne.
 
Niinpä sanomme "riemuitkaa", sillä olette taas kerran ilmestyneet esiin tuosta piilopaikasta, mihin teidät kerran pakotettiin menemään, ja nyt pystytte nousemaan siivillenne ja kohoamaan tämän kauniin planeetan yläpuolelle, kun olette taas kerran levittäneet seitinohuet siipenne yhdessä kaikkien noiden muiden perhosten kanssa, jotka ovat samassa tehtävässä kuin te. Nimittäin tuomassa taivaan taas kerran maan päälle. Ja nyt se on alkanut sataa teidän kaikkien ylle ja teidän ilmestymisenne on ensimmäinen merkki tästä uudesta keväästä. Sillä te ennustatte vanhan lopun alkua, mutta myös uuden alun loppua - olette transformoituneet tavalla, millä olette jo tehneet repeämän näiden kahden välillä äärettömästi leveämmäksi.
 
Älkää olko enää surullisia, kunnioitetut ystävät, kun aloitatte lentonne. Olette ankkuroineet valon ja pitkänä ja tuskallisena aikana kotelossanne katkaisitte tehokkaasti ne langat, jotka pitivät tätä planeettaa pimeässä ajassa. Käytitte itse asiassa näitä lankoja tämän kotelon kehräämiseen. Nyt voitte nähdä, miten valoa voi tulla pimeydestä, mutta tämän pimeyden pakahduttava voima ei ole enää ahdistavaa, sillä se putoaa pois, kun karistatte tämän kotelon viime jäänteet. Nyt valo on ponnahtanut esiin koko mahdillaan ja te olette saaneet sen tapahtumaan pitkällä ja huolellisella prosessillanne.
 
Taaskin sanomme "kiitos" ja teemme sen ihaillen - emme ainoastaan me, vaan koko luomakunta. Levätkää nyt, rakkaat ystävät, ja ottakaa aluksi hitaasti, sillä siipenne eivät ole vielä vahvistuneet täysin, kun ne tarvitsevat vähän aikaa kiinteytyä ja tulla täysin kykeneväksi kantamaan painonne. Älkää siis tulko kärsimättömäksi, sillä pystytte tekemään kaiken, mitä olette kaivanneet, ja enemmän - teidän annetaan tehdä se heti, kun aika on oikea. Kuten aina, ajoitus on kaikki kaikessa ja teitä opastetaan tarkkaan kaiken läpi. Siis kiitos taas kerran, jätämme tämän nyt tähän, mutta palamme tuomaan lisää muutaman lyhyen tunnin kuluttua.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 284
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: