WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 280Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
10.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kuten monet teistä ovat jo huomanneet, energiat ovat taas kerran siirtyneet pykälällä ylöspäin. Voi olla vaikea pysyä keskuksessaan näissä valoräjähdyksissä, mutta tietäkää, että mitä tahansa ilmeneekin muutaman päivän kuluessa, te ette ole hajoamassa. Tiedämme, että monilla teistä tämä ajatus tulee hyvin lähelle pintaa, kun teillä voi olla sekä fyysinen että tunnetila myllerryksessä. Eikä se ole laantumassa muutamaan päivään. Älkää ottako tätä minkäänlaisena tuhon ja hävityksen saarnaamisena, kun tämä on vain varoitus tulevasta valosta. Siis kyllä, vaikka teistä tuntuukin toisinaan, että kaikki tapahtuva repii teidät kappaleiksi, niin tietäkää, että tuomme itse asiassa hyviä uutisia. Sillä teidät täytetään pian suurella määrällä äärimmäisen kirkasta valoa ja sitten kun tämä myrsky taas kerran laantuu, tekin olette ääriänne myöten täynnä tätä selkeyttä ja pystytte paremmin erottamaan todelliset tapahtumat kaiken tämän "hulabaloon" takana.
 
Näiden voimakkaiden epämukavuuskohtausten keskellä on aina hyvin, hyvin vaikeaa löytää mitään positiivista aspektia siinä, mitä käytte läpi. Sillä tämä on ennen kaikkea haastavaa monille teistä. Mutta taaskin kehotamme muistamaan, että kaikki tämä on vain selviä oireita siitä, että teitä puhdistetaan kaikesta vanhasta ja todellinen ytimenne puhdistetaan ja seulotaan ylös kaikesta vanhasta suosta, mikä sitä edelleen peittää - paljon samaan tapaan kuin kultahiput huuhdotaan esiin valtavasta hiekkamäärästä, mikä niiden päällä on.
 
Ottakaa tämä siis muistutuksena etsiä tarvitsemaanne apua, jotta voitte paremmin kohdata nämä valohyökkäykset. Ei ole parempaa sanaa kuvaamaan niitä, koska ne ovat todella herpaantumattomia, kun ne ponnistelevat tuodakseen esiin todellisen "sinun" säteilevän ytimen. Ja te pystytte kestämään tämän kaiken, vaikka huutaisittekin armoa useammin kuin kerran. Mutta taaskin sanomme, ettei teitä kiduteta - olette tässä tullaksenne puhtaimmaksi ydinolemukseksenne. Ja aivan kuten siinä prosessissa mikä muuttaa vaatimattoman hiilenpalan mitä upeimmaksi timantiksi, sitä ei voi tehdä käyttämättä voimakkainta painetta. Mutta tästä kuumasta pätsistä ilmestyy esiin feenix-linnun loistavat sulat. Tietäkää siis, että vaikka teistä tuntuukin, että nämä transformaatioliekit hävittävät teidät pian, niin ei tapahdu. Ilmestytte taas kerran esiin voitokkaana ja loistavana ja ensimmäistä kertaa pystytte näyttämään maailmalle - ja itsellenne - todelliset värinne.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 280
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: