WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 26. maaliskuuta 2013

KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE


Henkimaailman mestareita kanavoinut Toni Ann Winninger ( www.mastersofthespiritworld.com)
12.-19.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Kysymys:
Kun olin noin 3-vuotias, hukuin ja olin koomassa puoli vuotta. Minulla on muistikuva tai uni - en tiedä, keksinkö sen - missä olen naisen kanssa, joka hoivasi minua ja olin hyvin onnellinen! Myös kuolema ja tuonpuoleisesta tietäminen on ollut minulle pakkomielle. Tiedättekö miksi? -Lela, USA

Vastaus:
Kokemustasi kutsutaan kuoleman lähikokemukseksi. "Kuoleman lähikokemukseksi" koska fyysinen keho oli edelleen sielusi pääasiallinen sijaintipaikka, mutta tietoinen mielesi oli kehon ulkopuolella ja kommunikoi sielujen kanssa Kodin ehdottomassa rakkaudessa. Aikana jolloin olit tässä Lähde-energiassa, sinua opasti ja suojeli yksi henkioppaasi, joka auttoi sinua päättämään, palaatko maan päälle ja fyysiseen perheeseesi vai jäätkö Kotiin toisten sielujen kanssa.

Aloittaessasi tämän elämän sinulla oli kaksiosainen suunnitelma. Toinen puoli oli auttaa perhettäsi ja tuttujasi saamaan kokemuksen pienen lapsen menettämisestä tai olemisesta sen lähellä. He voivat tuntea, millaista syyllisyys, hylkääminen, syvä menetys ja syyllistäminen oli. Heidän keskuudessaan tapahtui monia konflikteja ja heillä oli tilaisuus oppia oppituntinsa, jos valitsivat sen.

Toinen ajatus oli, että saattaisit haluta lopettaa tämän elämän tuossa iässä ja tulla Kotiin kokeilemaan jotain muuta. Aikana jonka vietit oppaasi kanssa, hän ja muut auttoivat sinua tutkimaan, mitä tapahtuisi, jos palaisit maan päälle, ja mitä voisit tehdä, jos lopettaisit tämän elämän. Tarkastelitte muita elämiäsi ja puhuitte monista oppitunneista, joita halusit vielä tutkia. Päätit palata.

Viehtymyksesi kuolemaan ja sen jälkeiseen elämään tulee siitä, että vietit puoli vuotta energiassa, minkä koet joka kerta jättäessäsi fyysisen elämän ja palatessasi ydinmuotoosi. Et muista kaikkea, mistä keskusteltiin tuona aikana, koska palatessasi yritit kertoa siitä toisille ja he sanovat sen olleen unta. Jos käyt tuossa jaksossa hypnoosissa tai syvässä meditaatiossa, voit saada kiinni joistain yksityiskohdista.

Jos olet utelias, etsi, onko kotisi lähellä Kuolemanlähikokemustutkimusten kansainvälistä liittoa. Jos voit osallistua heidän kokoukseensa, tapaat monia ihmisiä joilla on ollut kuolemanlähikokemus ja näet, että heillä on joko vähän tai hyvin erityisiä muistoja ajastaan ulottuvuuksien välillä.

Kysymys:
Mestarit, toinen kanavoitu olento on kertonut minulle, että minulla on ollut useita elämiä sotilaana ja olen ollut mukana sotatilanteissa. Miksi ihmiset ovat niin tuhoavia? Jos päätämme oppia oppitunteja itsestämme ja fyysisestä tasosta, miksi nämä oppitunnit ovat niin vaikeita ja tuskallisia? Onko universumin muissa osissa olentoja tai rotuja, joilla on harmonista ja suhteellisen rauhallista? -Francois, Kanada

Vastaus:
Jos olet lukenut "Reincarnation Handbook: Journey of the Soul" -kirjamme, joka on ilmaiseksi ladattavana nettisivuiltamme, tiedät matkasta, minkä kaikki sielut tulevat maan päälle kokemaan. Matkassa on kyse oppitunneista, jotka liittyvät sieluun ja sen kykyihin, jos sallit itsesi ottaa vastuun matkasta.

Sielusi koostuu ehdottomasti rakastavasta energiasta, mikä "murettiin" Lähteestä ja mikä on kaikkivoimaista, kaikkitietävää ja suurenmoista. Voit tehdä mitä tahansa haluat, jos päätät hyväksyä nämä faktat. Maapallo on luokkahuone, mikä luotiin antamaan kaksinaisuusareena, jossa voi opetella mitä tahansa. On valittava, haluatko olla tuomitsevan egon kontrolloima vai tarkkailija ehdottomassa rakkaudessa. Haluatko negatiivista energiaa, mikä antaa sinulle valtaa, vai positiivista energiaa joka näyttää sallivan, että sinua komennellaan?

Korttipakka on tavallaan pinottu sinua vasten, silloin kun tulet elämään, koska kehossa menetät muistin todellisesta luonteestasi. Maayhteiskunta rakentuu tuomitsemiselle. Se on paikka, missä ihmiset määrittelevät arvonsa sen mukaan, mitä he ovat verrattuna kaikkiin muihin. Osa tämän statuksen päättämistä on, kuka kontrolloi ketä ja kuka on fyysisesti vahvempi. Syntyy kilpailua arvon todistamiseksi - mitä joskus kutsutaan "kyvykkäimpien eloonjäänniksi". Oppitunnit ovat vaikeita ja tuskallisia, koska tarvitaan jotain huomiosi saamiseksi. Jos kaikki olisi mukavaa, sinulla ei olisi mitään halua yrittää ymmärtää, mitä voit tehdä sen tavan muuttamiseksi, miten elämä toimii sinulla.

Tämä on ainoa paikka, missä negatiivisuutta on. Muilla planeetoilla ja muilla paikoilla on eri syitä olemassaoloonsa, kuten tutkia energiaa musiikissa ja taidemuodoissa, oppia kehittämään millainen keho tai kuori tahansa, kuvitella uusia tapoja joilla maapallo voisi kehittyä jne. Jotkut keskustelevat maan suuresta kirjallisuudesta, psyyken vaikutuksista ihmiskehoon tai siitä, miksi jotkut sielut eivät koskaan näytä ymmärtävän ja selvittävän elämänoppituntejaan.

Kysymys:
Mestarit, veljeni on taiteilija, joka luo kosmiseen tietoisuuteen liittyvää digitaalista taidetta. Hänen taiteensa on henkistä ja sielukasta. Hänen päänsä tuntuu kuitenkin olevan pilvissä. Hän kieltäytyy hankkimasta "normaalia" työtä ja jos hän voisi valita niin, hän antaisi taidettaan pois myymisen sijasta. Samalla kun hän näyttää käsittävän työpaikan hankkimisen merkityksen, hän on vitkutellut muutaman vuoden. Hän on pian 30-vuotias. Mitä kaikki tämä merkitsee? Mitä hän on täällä opettamassa meille, mitä me olemme opettamassa hänelle? Miten voimme auttaa häntä oppimaan ne oppitunnit, jotka hänen on tarkoitus oppia, vai osallistummeko ylipäätään tähän opettamisprosessiin? -Aly, Singapore

Vastaus:
Mikä on normaalia? Sanot, että veljesi on pelkästään ihmismuodossa olemisen takia noudatettava yhteiskunnan ajatusta siinä, miten elää elämäänsä. Et koskaan voi saada ihmisiä tekemään jotain tai muuttamaan mieltään mistään, elleivät he ole samaa mieltä. Veljesi on oma persoonansa. Me emme tuomitse hänen valitsemaansa polkua. Kaikki mitä hän tekee, on osa hänen matkaansa.

Koko elämä on sarja oppitunteja. Jotkut hänen oppituntinsa ovat yksin hänen ja toiset ovat ryhmäoppitunteja perheen ja muiden kanssa. Nämä koettelemukset voidaan löytää kysymällä itseltään: "Miksi hänen tekonsa ärsyttävät meitä niin paljon?"

Tässä tilanteessa näet jonkinlaista kateutta, mustasukkaisuutta, vihaa, vastuullisuutta perheenjäsenelle ja pelkoa, että teet jotain väärin. Hänen jättämisensä rauhaan on elämänoppitunti teille kaikille. Antakaa hänen tehdä omat valintansa. Hän ottaa jossain määrin vastuuta omasta elämästään. Teillä ei ole mitään vastuuta huolehtia hänestä.

Jos tunnette hänen tulevan raskaaksi perheelle, on aika käyttää "kovaa rakkautta" lakkaamalla edistämästä hänen valitsemaansa elämäntyyliä. Kertokaa hänelle, että on aika ottaa vastuu elämänsä kaikista puolista, myös ruuasta, suojasta ja vaatetuksesta. Hän tarvitsee apua lopullisten valintojen tekemisessä niin, ettei hän voi laskea muiden kuin itsensä varaan. Hän voi löytää ympäristön, missä hän on hyväksytty osallistuja. Se voi olla samanlaista, mitä nyt tapahtuu, tai se voi olla teidän "normaalianne".

Kysymys:
Mestarit, voimmeko henkisellä oppimis- ja kokemismatkallamme päästä valokehoomme tai merkabaamme menemättä kurssille? Voimmeko muistaa itsemme? Jos pyydämme mestareilta, voivatko he auttaa meitä tuntemaan ja aistimaan valokehomme ja kommunikoimaan sen kanssa? -Sian, Iso-Britannia

Vastaus:
Merkaba tai valokeho on ollut osa historiaanne tallennetun ajan alusta saakka. Uskonnot näkevät sen vaunuina, mitkä vievät ihmisen taivaaseen. Mystiikka julistaa sen olevan kulkuneuvo, millä ylösnoustaan fyysisestä kolmannesta ulottuvuudesta korkeampiin maailmoihin. Me liitämme nämä termit siihen ydinolemukseen, joka olette sieluna - Lähde-energianne.

Kysymyksestäsi tulee sitten jotain tällaista: onko minun mahdollista tunnistaa, kuka todella olen seuraamatta kenenkään toisen polkua eli käymättä kurssia jonkun toisen menetelmästä muistaa, kuka hän on? Vastaus on kyllä! Mielenkiintoisesti sielun tarkoitus ihmiselämässä on yrittää muistaa, kuka hän on ja mitä kykyjä hänellä on ydinolemustilassaan.

On monia menetelmiä aktivoida valokeho tai merkaba auttamaan kehon valaistumisessa. Se voidaan tehdä täysin fyysisellä tasolla. Energia mikä luo kulkuneuvon, on muodoltaan tähtitetraedri. Se näyttää kuin kahdelta kolmiolta, joista toinen osoittaa ylöspäin ja toinen alaspäin. Litteää esitystä useimmat kutsuvat Daavidin tähdeksi.

Fyysisyydessä ihmiskehon ympärillä on kolme tähtitetraedriä. Kun yksi pyörii vastapäivään ja toinen myötäpäivään, ulospäin säteilee sähkömagneettienergiaa, mikä näyttää avaruusalukselta. Sisimmästä tetraedristä tulee kulkuneuvo, mikä sallii ihmiskehon kulkea minne haluaa. Aikomus on ajava voima - menet sinne, minne aiot mennä.

Meditaatiossa, hypnoosissa tai itsehypnoosissa on mahdollista päästä energiaasi tai valokehoosi ilman tarvetta olla tekemissä fyysisen "sinun" kanssa. Sieluolemuksesi voi matkustaa kehon haittaamatta ja nousta helposti käymään muissa ulottuvuuksissa. Kaikissa tapauksissa, missä muistat, kuka ja mitä olet, ja yhdistyt taas tuohon tietoon, aikomuksesi on ajava voima. Mottomme on: "Ajattele sitä ja niin on."

Harjoitteleminen on tärkeää, kun kehitetään helppo tapa siirtyä muodosta toiseen. Oppaasi ja kaikki täällä tukevat sinua enemmän kuin mielellään, mutta sinun on päätettävä, mikä on paras ja mukavin tapa sinulle. Kuten kaikissa asioissa, maan päällä ei ole yhtä ainoaa tapaa tehdä asioita. Mitä enemmän voit päästää irti sen tuomitsemisesta, mitä yrität saavuttaa, sitä helpompaa siitä tulee.

Kysymys:
Mestarit, olen ollut yhdessä poikaystäväni kanssa melkein seitsemän vuotta. Hän on parhaillaan ulkomailla opiskelemassa, kun taas itse matkustan paljon työni vuoksi. Yhdellä työmatkalla tapasin toisen miehen. Aluksi sen piti olla vain syrjähyppy, mutta olemme tavanneet toisiamme sen jälkeenkin, vaikka hän tietää minun olevan varattu. Yritän lopettaa, mutten pysty. Nautimme kumpikin toisemme seurasta. Rakastan kyllä poikaystävääni, mutta pidän myös tästä toisesta kaverista. Mitä minun pitäisi tehdä? -Sho, Singapore

Vastaus:
Olet uskollinen itsellesi, tarpeillesi ja tunteillesi. Et ole naimisissa, et ole allekirjoittanut mitään sitoumusta kummallekaan miehelle ja kuitenkin tunnet velvollisuudeksesi käyttäytyä tietyllä tavalla niiden asioiden vuoksi, joita sinulle on opetettu tai joita olet oppinut toisilta elämäsi aikana. Sekä sinä että poikaystäväsi elätte elämää, minkä olette vapaasti valinneet. Aivan kuten sinä muutut hänen ollessaan pois, hänkin muuttuu.

Sielun matka ei sano, että sitoudutte ennalta tiettyihin suunnitelmiin ettekä saa muuttaa niitä, vaan teillä on valinnanvapaus kaikissa asioissa. Se ei myöskään sano, että jokaisella sielulla on yksi ja ainoa määrätty kumppani. On mahdollista rakastaa useampaa ihmistä kerralla.

Kun on rakastunut johonkuhun, on vaikeaa olla piittaamatta noista tunteista. On sitten valittava, mitä ajattelee teoistaan ja miten paljon on sitoutunut. Koska teillä ei ole sitoumuksia etkä lupaa mitään suhteellesi, nautit vain siitä fyysisestä, henkisestä ja tunteellisesta tyydytyksestä, mitä hänen näkemisensä antaa sinulle. Koska poikaystäväsi ei ole ulottuvilla, odottaako hän, ettet huolehdi fyysisistä tarpeistasi?

Päättääksesi, mitä teet tällä hetkellä, sinun on mietittävä omaa matkaasi, ei kenenkään muun. Jos tunnet sisäisesti tekeväsi jotain väärin sen perusteella, miten uskot, että sinun pitäisi elää, niin sinun on lopetettava jompikumpi suhde. Jos tunnet, ettet loukkaa ketään, koska tilanne on hyvin selkeä "syrjähypyllesi" - että sinulla on pitkäaikainen suhde - niin jatka. Nämä seurustelut antavat sinulle tilaisuuden arvioida nykytilannettasi ja saada tunteen siitä, miten haluat elää.

Kysymys:
Mestarit, olen yleensä tyytyväinen ihminen, mutta räjähdän ihmisille ja tilanteille. Olen ollut riidanhaluinen ja vihainen ihmisille muutaman vuoden. Tiedän vahingoittavani itseäni tällä vihalla, mutta haluaisin ymmärtää, mistä tässä vihassa on kyse ja mitä voin tehdä tullakseni rauhallisemmaksi ja vähemmän vihaiseksi. -Dianne. Australia
 
Mestarit, minusta on erittäin vaikeaa olla yhteydessä ihmisiin, he eivät usein näe minua ystävällisenä eikä minulla ole todellisia ystäviä. Niin paljon kuin haluaisinkin (ihailen todella ihmisiä, joilla on paljon ystäviä ja jotka selviävät helposti sosiaalisesta vuorovaikutuksesta), näytän olevan kykenemätön saamaan ihmiset pitämään itsestäni ja kehittämään ystävällisen suhteen heidän kanssaan. Kaikki on hyvin etäistä ja muodollista. Miten voin muuttaa tämän tilanteen? -Mariana, Brasilia

Vastaus:
Olet sitä, mitä heijastat, ajattelet, sanot ja esität toisille. He arvioivat persoonaasi ja sitä, haluavatko he olla missään tekemisissä kanssasi sen energian perusteella, mitä työnnät heille. Vihamielisyys tai varautuneisuus saa heidät juoksemaan toiseen suuntaan eivätkä he halua olla missään tekemisissä kanssasi. Tiedostamatta tuomitset sen, mitä uskot toisten ihmisten ajattelevan sinusta, ja reagoit, ennen kuin oivallat, mitä teet.

Ensimmäiseksi teidän kummankin on tehtävä sisäinen arvio siitä, mitä ajattelette itsestänne. Väittelyt ja viha nousevat sen turhautumisen vuoksi, etteivät asiat mene haluamallasi tavalla. Tulet kateelliseksi siitä, että muilla on asiat haluamallasi tavalla, muttei niitä näytä tulevan itsellesi. Taistelet jatkuvasti sisällä ollaksesi jotain, mitä et ole tällä hetkellä. Sinun on työstettävä sitä, mitä ajattelet itsestäsi, jotta voit heijastaa toisiin sitä energiaa, minkä haluat palaavan.

Viha, yksinäisyys, arvottomuuden tunne tai vuorovaikutuspelko toisten kanssa, silloin kun et tiedä, mitä he haluavat, lähettävät kaikki vaarasignaalia. Kun näet punaisen lipun, vältät aluetta ja ihmistä vahingoittumisenpelosta. Silloin kun näet ihmisten pakenevan luotasi, se saa aikaan vielä enemmän tyytymättömyyttä ja vihaa siitä, etteivät he ota aikaa tutustuakseen sinuun.

Muutoksen on tapahduttava sisälläsi. Sinun on rakastettava itseäsi riittävästi ajatellaksesi, tunteaksesi ja toimiaksesi niin, kuin haluat toisten tekevän sinulle. Älä tuomitse toisten käyttäytymistä - hyväksy se esimerkkinä siitä, keitä he ovat. Sinun ei tarvitse olla niiden kanssa, jotka saavat olosi tuntumaan epämukavalta. Vedä luoksesi ihmisiä, jolla on samoja haluja kuin sinulla. Tuomitseminen aiheuttaa vihaa ja ryhmään sopeutumattomuuden tunnetta. Muuta tunteitasi itsestä - toiset tulevan tyynen, rakastavan ja jakamishaluisen ihmisen luo henkilökohtaisesti tunteakseen samalla tavalla kuin tuo ihminen. Tule noiksi tunteiksi omasta halustasi.
KYSYMYKSIÄ HENKIMAAILMAN MESTAREILLE
 

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: