WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 277Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
4.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Aloitetaanpa tämä epistola sanomalla, että monilla teistä muutama viime päivä on ollut enemmän kuin intensiivistä, erityisesti fyysisesti. Ja kuten tavallista, se on helppo selittää. Kuten olemme sanoneet aiemmin, nämä uudet "ruiskeet" tuovat mukanaan täysin uutta ohjelmointia, mikä muuttaa monien asioiden suuntaa, joita olette aiemmin installoineet kehoonne. Ja niin valitusta ja vaikerrusta näiden mieltä ja myös kokonaisuutta laajentavien energioiden vuoksi kuuluu ympäri fyysistä kehoanne. Sillä mikään laajentuminen ei tule ilman olemassaolevan valituksia ja näin ollen vaikka nämä kasvukivut ovatkin toisinaan melko tuskallisia - sillä niistä todellisuudessa on kyse - ne ovat taas kerran vain vahvistuksia siitä, että otatte yhden askeleen lähemmäs valmistumista.

Laajenette hyvin monin tavoin, kirjaimellisesti ja energeettisesti, kun siirrytte reilusti yli vanhojen rajoitustenne ja ryntäätte taas kerran tuntemattomalle alueelle. Ja taas kerran tämä synnyttää hämmennystä ja epäuskoa, sillä aina kun jokin on piittaamatta vanhoista rajoista, mieli reagoi pelon pistolla kaiken tämän tuntemattoman vuoksi. Sillä miksi ei pitäydytä vanhassa, testatussa ja hyväksi havaitussa? Miksi on tämä mieltymys jättää se taakse ja lähteä sen sijaan johonkin, mistä ei voi mitenkään tietää, mitä siitä syntyy? Taas kerran, vanha järjestelmänne oli "kaapeloitu" pysymään paikallaan samassa vanhassa urassa ja näin ollen tämä loputon rajojen rikkominen aiheuttaa väistämättä reaktioita.

Niinpä sanomme taas, että lopputulos tästä kaikesta voi olla vain positiivinen riippumatta siitä, miten rasittava, hämmentävä ja suorastaan tuskallinen tämä varsinainen prosessi on. Yrittäkää siis nujertaa vaistonne kapinoida tätä vastaan ja antakaa itsellenne aikaa hengittää ja rentoutua tähän epämiellyttävyyteen. Ja voimme taata teille kaikille, että vaikka teistä tuntuisi kuinka pahalle fyysisesti tai tunteellisesti tällä hetkellä, onnistutte saamaan ainakin ohikiitävän pilkahduksen siitä valosta, mikä on kaikkien näiden oireiden ja vaivojen mukana.

Ja kasvaminen on aina jollain tavalla tuskallista, koska se merkitsee luopumista kaikesta, mitä olitte ennen. Sillä te ette ole enää lapsi ja sen tiedostaminen mikä tulee tiedon mukana, merkitsee, että te ette voi enää piiloutua lapsen viattomuuden taakse. Teille on annettu pääsy suurimpaan totuuteen, mitä on, ja sen myötä tulee myös tieto, että olette eläneet toisten keksimää valhetta. Ja näin verhojen repeäminen on monin tavoin tuskallista. Mutta tietäkää myös, että tämän tuskan vuoksi ette käy tätä läpi. Tämä tuska on vain kipua, mikä tulee itsenne vapauttamisesta kaikista niistä vanhoista koukuista sisällänne, mitkä yrittävät pidätellä teitä.

Tietäkää siis, että jokainen epämukava hetki korvataan autuaalla elämällä, sillä kasvatte "ei paluuta" -pisteen yli - olette itse asiassa ohittaneet sen jo kauan sitten. Sanomme siis taas, että kivut ja säryt, suru ja viha ovat vain pieniä merkkejä matkan varrella, mitkä merkitsevät taas yhtä voittoa, kun vedätte uutta hengitysilmaa täynnä tulevia energioita, mitkä saavat teidät kasvamaan suuremmaksi ja kokonaisemmaksi päivien kuluessa. Ette ole täällä kärsimässä ja tämä prosessi tekee sen selväksi teille, kun tunnette kokonne laajentuvan päivittäin.

Siunatkaa kehoanne, sillä se tekee kovasti työtä sopeutuakseen koko tähän uuteen "sinuun", ja siunatkaa mieltänne, sillä se tekee vain sitä, minkä parhaiten osaa. Ja vaikka kumpikin näyttää haluttomammalta kuin koskaan antamaan tämän laajentumisen jatkua, niin tietäkää, että nekin ovat täysin sitoutuneita tähän prosessiin. Nehän ovat kanssanne matkan joka askeleella, mutta ne eivät voi muuta kuin älähtää muutaman kerran ahdistuksesta matkan varrella. Mutta sanomme taaskin: älkää antako tämän huijata teitä luulemaan, että ne vastustavat teitä tässä - kaukana siitä. Olette tiimi ja teette koko matkan tiiminä.

Lopetetaanpa tämä viesti siis sanomalla, että te kaikki teette parhaanne ja teidän pitäisi olla hyvin ylpeä itsestänne sen vuoksi - sillä tietäkää, että me olemme ja tulemme aina olemaan. Olette rohkeimmista rohkeimpia ja jatkatte sinnikkäästi eteenpäin joka päivä - satoi tai paistoi - ja tuotte vapauden valoa planeettanne joka nurkkaan. Ja tuomaanne ei voi käännyttää pois. Se on täällä jäädäkseen ja te olette niitä, jotka saavat tämän kaiken käymään toteen.
  SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 277
 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: