WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 285Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
18.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kuten monet teistä ovat jo huomanneet, ilmestyminen kotelostanne ei aina tunnu niin miellyttävältä, kuin olitte toivoneet. Sillä itse prosessi voi olla myös tuskallinen, kun painitte kehoanne vapaaksi niistä rajoista, jotka ovat pidelleet sitä hyvin pitkään. Mutta te olette vapaa, vaikka menettelytapa tuntuu nuijivan kehoanne ja sieluanne melkoisesti. Sanomme tämän varmistaaksemme, ettei kukaan tunne jääneensä ulos tästä, sillä tiedämme, että tänään monet teistä tuntevat vähän - ja joissain tapauksissa enemmänkin - vaurioituneensa.

Tämä ei ole mitään outoa, kun ette ainoastaan te, vaan myös taivaallinen äiti on taistellut voimien kanssa viimeisen vuorokauden aikana. Ja näin teitä on piesty ylhäältä tulevilla muutossäteillä ja olette taistelleet noiden sisäisten demonien kanssa, jotka edelleen kuljeskelevat lävitsenne. Niinpä vaikka tämä prosessi lähestyykin loppuaan ja me voimme nähdä jo muotonne ja värinne, niin teistä itsestänne ehkä tuntuu enemmän taistelutantereelta kuin valmiilta teokselta. Tässä siis olette - horjutte edelleen ylhäältä tulleista iskuista ja samaan aikaan yritätte oppia elämään jonkin kanssa, mikä on hyvin, hyvin erilainen kuin se vanha "juttu", mihin olitte sijoittuneet ennen menemistänne tähän kotelonne kohtumaiseen tilaan.

Taaskin kehotamme teitä hengittämään kaiken sen pelon tai vihan nujertamiseksi, mitä ehkä nousee, kun teistä tuntuu edelleen epävakaalta jaloillanne tulevina päivinä. Tämä on merkittävien mullistusten jakso sekä fyysisellä mutta myös esoteerisemmalla tasolla. Mutta tietäkää, että olette käyneet läpi pahimman ja näin sitä mitä nyt tunnette, voidaan verrata narinaan ja valitukseen jossain uudessa, mikä tarvitsee vähän aikaa asettuakseen uuteen muotoonsa.

Älkää siis ajatelko, että jokin on pielessä, vaikka teillä onkin vaikeaa. Aurinko on jo ylhäällä, vaikkei teillä ehkä ole vielä ollut tilaisuutta hieroa unta täysin pois silmistänne. Sillä muistakaa, että olette olleet unessa hyvin, hyvin pitkään, ja aivan kuten pitkään talvihorrokseen menevillä eläimillä, tuleminen ulos tästä tilasta ei tapahdu tuossa tuokiossa. Ottakaa siis hitaasti ja hengittäkää, älkääkä yrittäkö pinnistellä millään tavalla. Näin hivuttaudutte tähän täysin uuteen "sinuun" vähemmän stressaavalla tavalla. Ja niin sanomme, että uusi aamunkoitto on tullut ja voitte ehkä tuntea auringonsäteiden lämmön kasvoillanne. Mutta älkää tunteko painetta nousta ylös ja lähteä liikkeelle välittömästi, sillä tällä kertaa aurinko on tullut jäädäkseen pysyvästi.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 285
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: