WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

TOIMINTAAN HYPPÄÄMINENOte Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Maaliskuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Maaliskuu alkaa tunteella, että käymme läpi jonkinlaista telakoitumista uuteen maisemaamme. Meillä on kaikki tarvittavat sähköpistokkeet käsissämme, mutta meidän on odotettava, kunnes uudet liittimet ovat paikoillaan. On väliaikaista odottamisen tunnetta, mutta se ei ole pitkä. Lopullinen sovittaminen aidon itsemme ja uuden todellisuutemme välillä tapahtuu nyt. Hyvin pian meidät työnnetään täyteen kiitämismoodiin.
 
Maaliskuussa voi tapahtua mitä tahansa. Tämä on totta nyt enemmän kuin koskaan ennen. Odota odottamatonta. Maaliskuussa tulee paljon yllätyksiä. Energiat aaltoilevat hurjasti. Yhtenä päivänä meistä tuntuu kuin maailman kuningattarelta tai kuninkaalta ja seuraavana olemme maahan lyötyjä ja pystymme hädin tuskin toimimaan. Mehukkaita meloneja putoaa avoimiin käsiimme ja sitten jotain putoaa pois.
 
Joitain merkittäviä päätöksiä on lähihorisontissamme. Ensin voi tuntua siltä, että meille annetaan liikaa vaihtoehtoja. Minkä valitsemme? Haluamme tehdä oikean päätöksen, koska paljon riippuu tästä. Paljon on pelissä tällä hetkellä. Siksi on tärkeää sitoutua tiukasti sen ilmentämiseen, mitä oikeasti haluamme.
 
Maaliskuussa monet ovet menneisyyteen sulkeutuvat. Nämä ovat ovia vanhoihin käyttäytymistapoihin, vanhentuneisiin asenteisiin, rajoittuneisiin havaintotapoihin ja aikansa eläneisiin asioiden tekemistapoihin. Karistamme monia viime kerroksia siitä harhasta, mitä olemme hankkineet maallisten matkojemme aikana. Sanomme hyvästi vanhan elämämme monille piirteille. Jätämme myös jäähyväiset joillekin vanhoille ystäville, jotka nyt ovat matkalla toiseen suuntaan. Nämä maaliskuun sulkeutuvat ovet valmistelevat meitä huhtikuun täysin avoimille oville.
 
Kun kuukausi alkaa, jotkut meistä tuntevat stressiä ja turhautumista ja ovat täysin kärsimättömiä siinä, että heidän uuden elämänsä alkaminen kestää niin kauan. Avaimena tähän on ymmärtää, että uusi elämämme on jo alkanut. Vaikka olisimmekin edelleen vanhoissa tilanteissa, meidän täytyy elää elämäämme, ikään kuin olisimme jo uusissa tilanteissa. Tämä auttaa asioita siirtymään eteenpäin.
 
Maaliskuu alkaa kuin kimalainen, ärsyttävän pörinän ja satunnaisten pistojen kera. Maaliskuun aikana joitain vanhoja mattoja vedetään jalkojemme alta, mikä pakottaa meidät pois mukavuusalueeltamme. Koska maaliskuu ennakoi merkittävää menneisyyden loppuunsaattamista, se mikä ei ole harmoniassa aidon itsemme ja aidon elämämme kanssa, tempautuu meistä irti.
 
Jotain suurta alkaa maaliskuussa. Tämän käynnistyminen tapahtui tammikuussa ja teimme tarvittavia valmisteluja helmikuussa. Aloitamme maaliskuun monien kysymysten kera ja lopetamme sen monien vastausten kera.
 
Maaliskuu tuo meille merkittäviä muutoksia, upeita tilaisuuksia ja kvanttiläpimurtoja. Tässä kuussa on joitain konstikkaita hetkiä, jolloin on paljon rauhattomia tyrskyjä, mikä vaatii meitä pysymään hyvin keskittyneenä ja valppaana, ollen vahvasti harmoniassa sydämemme tietämisen kanssa. Kuukauden alussa askeleemme voivat olla epäröiviä ja epävarmoja, mutta maaliskuun edetessä askelistamme tulee aina vain itsevarmempia sen tietämisen myötä, että tavoitteemme ovat lähellä ja hurjimmat unelmamme ovat nyt ilmentymässä.
 
Tämän kuukauden aikana saatetaan paljon asioita loppuun ja sädehtiviä uusia siemeniä kylvetään, mikä asettaa näyttämön huhtikuun voimakkaalle 'A Mu'a -energialle, siirtämään meidät päättäväisesti eteenpäin. Tämä huhtikuun uusi 'A Mu'a viimeistelee sen hyppäyksen, minkä aloitimme vuosi sitten.
TOIMINTAAN HYPPÄÄMINEN
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: