WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 12. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 281Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
12.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Monilla teistä se myllerrys mitä olette viime aikoina kokeneet - ja kenties edelleen koette - merkitsee tärkeää lähtemistä paljosta sellaisesta, mitä olette pitäneet oleellisena osana elämäänne. Sillä nyt kaikki mikä ei palvele teitä enää, otetaan irti elämästänne, mutta koska useimmilla näistä asioista on hyvin syvät juuret, se ei ole kovin nopea prosessi. Nimittäin monien näiden asioiden on sallittu hautautua syvälle, syvälle psyykeenne ja näin tämä irrottamisprosessi ei ole haasteeton.
 
Kuten olemme sanoneet monta kertaa aiemmin, koko ihmissysteeminne suunniteltiin niin, että se vaatii ennen kaikkea vakautta, mutta nyt se on viimeinen asia, mitä voitte odottaa. Niinpä nämä energeettiset siivouspuuskat joita nyt tulee, saavat teidät pyörimään kaikesta tästä intensiivisestä poistamisesta, joten myös maa jalkojenne alla näyttää vähemmän vakaalta toisinaan. Selitetäänpä.
 
Aina nämä energiaupotukset, jollaisen keskellä taas kerran olette, näyttävät kovasti häiritsevän teitä ja tasapainonne melkein taatusti häviää pidemmäksi tai lyhyemmäksi ajaksi kaiken tämän aikana. Puhumme sekä tunneprosesseista, mutta myös puhtaasti fyysisistä. Tunnette siis kompuroivanne useamman kerran muutamien päivien kuluessa, kun kaikki mitä teillä on sisäpuolella ja myös ulkopuolella, näyttää muuttuvan loputtomasti, ja lisäksi se näyttää tapahtuvan epäsynkronissa kaiken muun kanssa. Odottakaa siis kadottavanne jalansijanne useammalla tavalla, mutta tietäkää myös, että jos - tai paremminkin kun - huomaatte putoavanne polvillenne jollain tavalla, pääsette aina takaisin jaloillenne.
 
Kerromme tämän teille muistutuksena, ettei tässä ole kyse hajoamisesta - siinä itse asiassa on kyse teidän uudelleenrakentamisestanne, mutta tämä prosessi voidaan helposti tulkita väärin vastakkaiseksi. Sillä kärsitte kaikki jollain tavalla tämän prosessin seuraamuksista - monella raa'alla tavalla. Mutta taaskin sanomme, että tämän ei ole tarkoitus saada teitä kärsimään - tämä tapahtuu vain varmistamaan sen, että ilmestytte voitokkaana esiin tältä matkalta.

Yrittäkää siis pysyä tyynenä, vaikka jatkossa kohtaamanne myrskyt saisivatkin teidät vakavasti ajattelemaan, pystyttekö kestämään niitä lainkaan. Ja tietäkää, ettei ole mikään häpeä pitää kiinni jostain, mikä auttaa teitä pysymään jaloillanne kaiken tämän läpi. Ja kun sanomme "jostain", voisimme sanoa sen tilalla myös "jostakusta". Mutta valitkaa hyvin, kenen puoleen käännytte tässä kaikessa, sillä viisas sielu osaa valita toisen viisaan sielun lohdutusta varten, on se sitten joku kanssaihmisistänne tai joku meistä. Jos roikutte kiinni jossakussa, joka on jo kompastunut omaan pelkoonsa, hän ei auta teitä pysymään pystyssä - hän vain varmistaa, että te ette pysty enää nousemaan jaloillenne uppouduttuanne tähän pelkomereen, minkä niin alttiisti luotte.

Siis taaskin kehotamme teitä varmistamaan, että yhdistytte todellisiin sisariinne ja veljiinne tässä, että te ette vahingossa valitsisi jotakuta vähemmän optimistista, auttamaan teitä pinnalla pysymisessä edessä olevina päivinä. Tarvitsette kaikki jollain tavalla tukea kaikessa tässä, joten siitä ei ole mitään hyötyä, jos ripustaudutte johonkuhun, joka menee jo pinnan alle omassa epätoivomeressään.
 
Taaskin tulemme antamaan teille kannustusta, emme viemään viimeisiäkin toivon rippeitänne. Tämä ei ole helppo matka - ei millään tavalla - mutta älkää koskaan unohtako, että olette vähintäänkin kykeneviä voittamaan sen. Sillä se voimanpesä joka teillä on sisällänne, on vasta alkanut herätä henkiin, mutta se kerää voimaa joka päivä. Älkää siis luulko ottaneenne viimeisen hengenvetonne, vaikka tuuli jossain kohtaa tyrmäisikin teidät, sillä olette vasta alkaneet hengittää vapaasti, ilman niitä rajoituksia jotka ovat hillinneet teitä aionien ajan.

Niinpä taas kerran kehotamme keskittymään tuohon hengitykseen, sillä se on tärkeämpää, kuin voitte ymmärtää nyt, ja se auttaa teidät läpi pahimmistakin tuulenpuuskista, joita parhaillaan siintää horisontissa. Teidät on rakennettu vahvasta aineesta, rakkaat ystävät - samasta aineesta kuin tähdet - eikä teitä voi nujertaa niin helposti, kuin ehkä luulette tällä hetkellä. Jatkatte säteilemistä kirkkaasti, myös myrskyn pimeimpinä hetkinä, ja näin autatte myös muita. Ja teidän valollanne myös toiset löytävät tiensä turvasatamaan ja teidän armollanne tekin teette saman. Sillä te ette ole kadottaneet itseänne vielä - ettekä kadotakaan, kunhan pidätte katseenne poissa kaikista niistä, jotka yrittävät houkutella teidät syvään pelkolampeensa.

Pysykää pinnalla ja kiinnittäkää silmänne niihin muihin rakkaussaariin, joita on rinnallanne, ja yhdessä tunnette pian jalkanne koskettavan taas tukevaa maaperää. Ja tiedätte koko sydämellänne, ettei teitä koskaan enää voida vetää tuohon syvään tyhjyyteen, mihin hyvin monet muut ovat auliisti eksyneet. Te ilmestytte kuivalle maalle ja teette sen havaiten, että tämä on tuttu maaperä, sillä olette olleet täällä ennenkin, mutta vain unelmissanne. Nyt se osoittautuu todelliseksi.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 281
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: