WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 274Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
26.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Jo jonkin aikaa olette tunteneet, miten energiatulva on lisääntynyt ja sen myötä asiat alkaneet ilmentyä. Joillakin teistä nämä ilmentymiset näyttävät rajoittuvan fyysisiin ärsytyspurkauksiin ja kenties melko kiihkeisiin tunnepurkauksiin. Mutta toisilla asioita on alkanut tihkua esiin ja vaikka jotkut näistä signaaleista näyttävät ehkä heikoilta, ne ovat vain ennakkomerkkejä tulevasta. Ja parhaina päivinä tunnette kaikki syvää sisäistä varmuutta, kun tiedätte ilman epäilyksen häivääkään, että tämä maailma missä asutte, on jo muuttunut tunnistamattomaksi. Ei siinä ohuessa harhakalvossa, mikä edelleen peittää sitä, vaan syvällä ytimessä. Ja syvällä ytimessä on totuus, kun loppu on vain projisointia - filmi joka pyörii edelleen ja saa teidät ajattelemaan, että kaikki on "normaalisti".
 
Mutta mitä on "normaalisti"? Se jatkuva pelko- ja ahneussykli, mikä on lietsonut teitä jokaista pitkään. No, tuo sykli on katkaistu eikä sitä voi koskaan enää yhdistää. Te ette ole enää valmiita ruokkimaan tätä loputonta kulutuskoneistoa, sillä te ette enää usko sen onnellisuuskuvaan. Olette nähneet läpi kaikesta sen kimalluksesta ja hohdosta ja oivaltaneet, että todellinen onnellisuus tulee jostain muusta - jostain mikä on hyvin syvällistä eikä muistuta mitään, mitä rahalla voi ostaa. Sillä tämä on pitänyt yllä julkisivua, tämä ajatus että onnellisuus tulee kaikista niistä maallisista tavaroista, joita esitellään kauppojen näyteikkunoilla. Ja se ajatus, että te ette vain voi olla onnellinen, ennen kuin olette saaneet sen kaiken, on pyörittänyt tätä onnenpyörää sukupolvien ajan. Mutta ei ole riittävästi mitään - rahaa tai tavaraa - mikä sammuttaa janon jostain sellaisesta, mikä täyttää jättimäisen sisäisen tyhjiön.
 
Ja niin se on jatkunut ja jatkunut tässä loputtomassa täyttymyksen ja pelastuksen etsinnässä. Mutta tästä tulee vain lisää pelkoa ja sitten lisää ahneutta ja nämä kaksi ovat lietsoneet toisiaan tavalla, mikä on ajanut ihmiskunnan ja sen mukana Äiti Maan itsetuhon partaalle. Nyt olette pysähtyneet raiteillanne, ottaneet irti tämän ikeen, mikä on vetänyt teitä aina vain lähemmäs tätä jyrkännettä, ja olette alkaneet työntää tätä liikevoimaa täysin eri suuntaan. Ja nyt tämän koneiston loppuosa on alkanut tuntea uuden vetovoimanne vaikutuksen. Sillä se on kuin magneetti, mitä näkymätön voima vetää eteenpäin, kun energiallanne alkaa olla merkittävä vaikutus - ei ainoataan omaan olemassaoloonne, vaan kaikkeen mitä on. Te ette ole vain yksittäisiä yksilöitä, jotka tekevät uuden valinnan omasta elintavastaan. Olette myös voimakkaita energiakentän generaattoreita, jotka alkavat vaikuttaa kaikkeen ympärillään laajalla säteellä. Ja vaikka määränne onkin pieni verrattuna muuhun väestöön tällä planeetalla, vaikutuskenttänne on jo suuri, mutta se myös kasvaa päivittäin.
 
Niinpä nyt vedätte useampia ja useampia kenttäänne ja pelkällä läsnäolollanne vaikutatte myös ympärillänne oleviin ja näin maksimoitte näiden uusien energioiden vaikutuksen. Te olette ankkureita ja teidän kauttanne kulkee se sähkövirtaus, minkä voima vahvistuu tällä planeetalla. Ja olette alkaneet hyristä kuin sähkögeneraattori, joka lähettää matalaa mutta jatkuvaa ääntä generoidessaan tuota näkymätöntä voimaa. Älkää siis luulko, että te olette vain pieni ryhmä ihmismeressä. Ei, olette itse asiassa yhtä tehokkaita kuin superjohde ja lähetätte vakaasti lisääntyvää energiamäärää, mikä hitaasti mutta varmasti tekee merkkinsä kaikkeen ympärillänne.
 
Siis kyllä, muutatte kiireisenä maailmaa, vaikka teistä tällä hetkellä tuntuukin, että vaivoin selviätte itse eteenpäin. Olette voimaloita ja kaikkien näiden hämmästyttävien energiakenttien yhteisvaikutus on ihmeellinen. Ja nyt olette jo saaneet ensimmäiset välähdykset siitä, miten tämä energia alkaa hajottaa vanhaa harhaa. Tällä heppoisella rakenteella ei ole mitään voimaa sitä vastaan, mikä teillä on. Teidän voimanne tulee sydämestä eikä tuo vanha pelkoon perustuva valtarakenne saa kasattua mitään, mikä voi tukahduttaa kaikista teistä tulevan virtauksen.
 
Tietäkää siis, että muutos on jo täällä ja sen intensiivisyyden ja nopeuden lisääntyminen jatkuu, kun vanhat rakenteet jatkavat murenemista sellaista tahtia, mitä monet ulkopuoliset pitävät hälyyttävänä vauhtina. Te tiedätte paremmin, sillä te tiedätte, että tämä aika on ollut kauan tulossa, mutta nyt se on viimein täällä. Ja sitten kun vanha kuolee, uudet ja terveet versot ilmestyvät esiin ja niiden mukana ilmestyy kokonaan uusi rakenne. Ja tämä rakenne ei ole heppoista harhaa kuten vanha, sillä tämä rakenne on tehty kestämään ja näin myös läsnäolonne tällä planeetalla on taattu. Se mitä tulee esiin, on kestävä elintapa sanan joka merkityksessä, ja sitten voitte luoda täysin uuden maailman, missä te ja planeettanne olette ikuisesti rinnakkain rauhassa ja harmoniassa.

----------- 
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 274
 

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi

Ei kommentteja: