WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 7. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 275Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
28.2.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Tänään olette astuneet täysin uuteen vaiheeseen, rakkaat ystävät, vaiheeseen missä alatte tuntea raikkaan ilman tuulahduksen nipistelevän kasvoillanne. Olette taas kerran poistuneet ahdinkotunnelista ja nyt tunnette ikään kuin jättäneenne jotain melko hankalaa tuohon tunneliin ja olette vapaa liikkumaan paljon elävämmin. Olette taas kerran riisuneet itseltänne vanhoja vaatteita - asioita jotka ovat olleet juuttuneena teihin niin pitkän aikaa, että olette melkein unohtaneet ne. Ottakaa siis vähän aikaa juhlistaaksenne itseänne tänään, kun olette taas kerran riittävän leijuva noustaksenne vielä korkeammalle puhtaaseen ilmaan.

Puhumme vertauskuvilla, kuten tavallista, mutta luulemme teidän ymmärtävän, mitä tarkoitamme tällä. Ja vaikka jotkut viittaamistamme asioista ovat melkein näkymättömiä monille teistä, tunnette kuitenkin niiden poissaolon helpotuksena koko järjestelmässänne. Sillä tämä melkein rytmikäs vetämis- ja työntämis-, puristamis- ja irtipäästämisprosessi ei ainoastaan vedä teitä eteenpäin tätä polkua pitkin, vaan myös varmistaa, että jatkatte kulkemista aina vain kevyemmin.

Siis kumartakaa itsellenne, kun varmasti ansaitsette sen, koska teidät oli taas kerran upotettu epäröinnin jäätäviin vesiin ja olette taas ilmestyneet siitä vielä varmempana, että tämä on ainoa polku teille ja tästä matkasta olette uneksineet ikuisuuden. Se ei ehkä aina tunnu unelmamatkalta, mutta silloinkin kun siitä tulee rankkaa, tiedätte, ettei teillä ole oikeasti halua lopettaa ja palata siihen, mistä tulitte. Sillä tunnette pimeimpinäkin hetkinä, että teitä vedetään valoista kirkkaimpaan. Ja vaikka virtaus toisinaan näyttää tyrehtyvän ja heittävän teidät umpikujaan, tunnette kuitenkin jonkinlaista liikettä eteenpäin. Sillä te ette ole seisovassa vedessä koskaan pitkään ja silloin kun olette, tietäkää, että sekin on suunnitelman mukaista. Teidän ei ole tarkoitus kestää loputtomasti koskia peräkkäin ilman tilaisuutta vetää henkeä ja antaa itsellenne vähän lepoa aina silloin tällöin. Teidän tarvitsee antaa tämän sykkeen olla juuri sitä - vuorotellen liikettä ja painetta, mikä helpottaa vähän hitaampaan ja rauhallisempaan vaiheeseen, missä saatte tilaisuuden antaa hengityksen tasaantua ja toipua vähän, ennen kuin saatte taas ampaista uuteen koskeen.

Mutta nämä ns. hiljaiset hetket näyttävät joskus haastavimmilta, koska mielenne saa vähän lisää tilaa alkaa ajatella ja tuntea taas, ja sitten epävarmuus ja epäusko alkavat nostaa päätään. Niinpä monille voimakkaiden fyysisten merkkien jaksot ovat kenties siedettävämpiä, koska silloin ette saa ainoastaan tarvitsemaanne vahvistusta, että jotain on todella tekeillä, vaan myöskään mieli ei saa tilaa käyttäytyä huonosti ja se istuu hiljaa nurkassa ja kenties vain vähän murjottaa.

Niinpä tämän intensiivisen toiminnan joukkoon sirotellaan vähän tyveniä, joista jokainen tuo omat ainutlaatuiset haasteensa. Mutta luulemme, että te joista on tullut jo kokeneita matkustajia, olette löytäneet tavan navigoida sekä koskia että suvantoja. Sillä olette oppineet yhdistymään omaan keskukseenne, mutta myös kanssamatkustajien verkostoon ja näin teistä on tullut taitavampia ottamaan kaikki vastaan riippumatta siitä, miten pelottava koski on tai miten aavemaiselta tyyni lampi toisinaan näyttää.

Olette tehneet matkaa hyvin ja jatkatte sen tekemistä, sillä tähtäätte ainoaan aitoon asiaan, mitä tiedätte, ja kohtalonanne on voittaa tämä koko joki ja päästä luvattuun maahan, minkä voitte tuntea jo jossain etäällä. Ja mikä parasta, nyt tiedätte, että saavutte perille hyvin monien kaltaistenne säteilevien sielujen seurassa. Sillä te ette ole enää yksin tällä joella. Itse asiassa olette jo yhdistyneet moniin muihin matkan varrella ja voitte kuulla heidän ilonkiljahduksensa ja voitte huutaa kannustusta jokaiselle, jonka kuulette olevan vaikeuksissa. Ja näin voitte auttaa toisianne eteenpäin tällä matkalla.

Lopetetaanpa tämän päivän viesti kunnianosoitukseen meiltä kaikilta. Hämmästelemme kunnioittaen saavutuksianne ja vaikkei tämä ole ehkä uutinen kenellekään teistä, niin haluaisimme muistuttaa, että olette tulleet hyvin pitkän matkan vain muutamassa viikossa. Ja suurin viimeaikainen saavutuksenne on se yhteys, minkä olette kaikki luoneet, kun teitä on viskelty edestakaisin tämän joen myllertävissä vesissä. Sillä ei ole selviö, että ottaisitte aikaa toisten lähestymiseen, kun toisinaan oma päänne pysyy hädin tuskin pinnalla.

Olemme siis täällä muistuttamassa teille, että olette todella saavuttaneet jotain, mikä on enemmän kuin hämmästyttävää. Siis hieno homma - ette ole ainoastaan auttaneet itseänne paljon pidemmälle tätä joenuomaa, vaan olette myös yhdistyneet toisiin niin, että muodostatte jo katkeamattoman valoketjun; jokainen lenkki vetää toisia mukana ja ketjun jokainen osa tekee kaikista muista juuri sen verran vahvemman. Taaskin kehotamme, että älkää unohtako kiittää itseänne siitä, mitä teette. Sillä se mitä teette, on taianomaista, ja me kiitämme teitä kaikkia sydämemme pohjasta ja teemme sen koko luomakunnan puolesta.
 

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 275
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: