WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 15. maaliskuuta 2013

SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 282Jatkuvia seuralaisia kanavoinut Aisha North (aishanorth.wordpress.com )
14.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kuten monet teistä ovat todenneet, tämän puhdistumisprosessin vauhti ja intensiivisyys on todella jotain, mihin ette ole koskaan aiemmin törmänneet. Teidät tyhjennetään kaikesta, mikä voisi olla este teille edessä olevana aikana, sillä vain ne jotka matkustavat "kevyesti", voivat saavuttaa kovasti kaipaamansa määränpään. Nimittäin tämä ei ole minkäänlainen yrityksen ja erehdyksen projekti, vaan tämä on hyvin vakava hanke eikä mitään jätetä sattuman varaan. Mitä tahansa siis koettekin edessä olevina tunteina ja päivinä, tietäkää, että kaikki on huolellisesti suunniteltu osa tätä prosessia eikä mitään hetken mielijohteesta tehtyä.
 
Sanomme tämän muistuttamaan teille, että valvomme teitä tarkasti koko ajan ja meillä on pelivaraa siinä, mitä tarvitaan teidän valmistelemiseksi parhaalla mahdollisella tavalla tämän matkan seuraavaan vaiheeseen. Olette hyvin lähellä nyt, rakkaat ystävät, ja se mitä edessänne on, voi näyttää hyvin pelottavalta teille kaikille. Mutta tietäkää, että vaikka tuntisittekin tämän odotusten ammottavan kidan alkavan vetää teitä sisäänsä, niin teidän ei anneta mennä siihen, ennen kuin toteamme teidän olevan valmis tekemään sen. Siis kyllä, kaikki on täydellisesti järjestetty, ja kaikki annetaan jokaiselle teistä, kun aika on oikea. Tämä on sarja ns. valoruiskeita ja niillä on melko voimakkaita vaikutuksia, kun kukin niistä tulee aiottuun "maalitauluunsa". Tämä on tosiaan kuin nuo lämpöohjautuvat ohjukset, joita näette videorullanne, jotka näyttävät selittämättömästi kiertävän kohdettaan ja sitten osuvan keskelle häränsilmää.
 
Näin on myös tässä kaikessa ja vaikka käyttämämme sanat saattavatkin tuntua melko kylmiltä tai pelottavilta, niin tietäkää, että se mihin viittaamme, ovat puhtaimpia ja syvällekäyviä valo-ohjuksia, ja se mitä ne tekevät teille, on taianomaista. Sillä ne kaikki tunkeutuvat ihan olemuksenne ytimeen ja näin tehdessään ne käynnistävät eräänlaisen ketjureaktion, mikä on melkein kuin avaruusalusten lähtölaskenta.
 
Olemme nyt kaikki kokoontuneet kontrollikeskukseen, valmiina ja innokkaana aloittamaan tämän viimeisen hyvin, hyvin pitkässä energiaryöppyjen sarjassa, mikä saa aikaan niin positiivisen reaktion teissä kaikissa, ettei teillä ole aavistustakaan. Mutta ulkopuolella ette ehkä tunne näiden "ohjusten" vaikutusta yhtä voimakkaasti, kuin kuvittelette tällä hetkellä, mutta älkää luulko, ettei niillä ole vaikutusta, jos teillä itsellänne ei ole tunnetta niiden tulemisesta järjestelmäänne.
 
Sillä älkää yhtään epäilkö - nämä "rakkauspommit" osuvat teihin kaikkiin ja ne vaikuttavat katastrofaalisesti kaikkeen, mitä teihin on istutettu estämään kehittymistänne aidoksi valo-olennoksi. Mikään vanha ei jää seisomaan tämän valoristitulen jälkeen ja vanhan ja vanhentuneen hiiltyneet rauniot tulevat pian näkyviksi teille kaikille. Mutta kuten olemme puhuneet aiemmin, tästä tuhkasta nousee uusi "sinä" ja sen kautta uusi maailma. Valmistautukaa siis siihen, että teihin osuu jokin sellainen kovasti mutta rakastavasti, mikä muuttaa teidät joksikin, mikä on syvällisesti erilainen kuin se ihminen, jollaisena edelleen näette itsenne tänään.
SELVIYTYMISKÄSIKIRJA, OSA 282
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: