WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

UUSI LUOMISENERGETIIKKA - TAIKAA TOIMINNASSAKirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
9.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Maaliskuu on iso kuukausi.
 
Maaliskuu on aina iso kuukausi - käännekohta, päätösjakso ennen uusia alkuja, kaikkea tätä - mutta kuulemani ja tuntemani perusteella tämä maaliskuu on paljon enemmän. Marssimme suoraan kohtaloomme (tiedoksi, että yritin vastustaa tuota sanaleikkiä) (suom. huom. sama sana on "maaliskuu" ja "marssia") muutaman viikon kuluttua ja vaikka olemme kohdanneet monia kriittisiä kohtia matkallamme tähän, tämä nimenomainen risteys on järjettömän merkittävä. Plejadien korkea neuvosto kertoo minulle, että tuleva päiväntasaus (20.3.) ja sitä seuraava täysikuu (27.3.) ovat hyvin merkittäviä - näihin kahteen porttiin edessämme on salakirjoitettu erityiskoodattuja aurinko- (maskuliini) ja kuu- (feminiini) taajuuksia katkaisemaan siteemme kaksinaisuuteen ja samanaikaisesti aktivoimaan ja ankkuroimaan Kristus-jumaluutemme syvälle fyysiseen elämäämme ja kehoomme ja näin maapalloon.
 
Tällä hetkellä, Merkuriuksen perääntyessä edelleen ja kaiken Kalojen energian myötä, tavallaan kellumme melko päämäärättömästi ilman tiettyä suuntaa ja kykyä tehdä mitään ehdottomia valintoja, mutta tämä on todella hyvä asia. Olemme tiukasti vetäytymisjaksossa ennen sitä laajentumista, mistä Näkymättömät puhuivat raportissa 4.2., joten nyt ei ole aika päättää mistään, vaan sen sijaan on aika leikkiä valintamahdollisuuksien kanssa. No, ei meillä todellisuudessa ole muuta vaihtoehtoa kuin vain kellua tässä kuussa - voimme vain päästää irti yrittämisestä ja sen vastustamisesta.
 
[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]
 
Uuden luomisen energetiikka
 
Plejadilaiset kertovat minulle, että energiat joita tulee tässä ensimmäisessä päiväntasauksessa 21.12. jälkeen, paiskaavat ovemme auki, sallien uusien kanssaluomisvoimiemme maadoittua täydemmin fyysisiin ulottuvuuksiin. Panet ehkä merkille, että ilmentämistaikasi lämmittelee jo, mutta koska olemme puistossa, emme todellisuudessa pääse mihinkään, missä voimme painaa kaasua. Tämä voi hetkellisesti saada aikaan vaikutelman, että "ammutaan tyhjillä", mutta minulle kerrotaan, että huhti/toukokuuhun mennessä paljon tuosta taiasta saa fyysisen muodon.
 
Muuten siirrymme maaliskuussa uuteen ihmiskokemusulottuvuuteen ja valmistaudumme siihen, mitä Plejadilaiset kutsuvat "lukemattomien elämien seikkailuksi … mitä jouduttaa se "transsendenssiaalto", mikä huuhtoo teidän kaikkien yli, kun alatte toimia täysin uudessa luomisenergetiikassa".
 
Minulle on kerrottu monta kertaa viime vuosina, että kyky työskennellä uuden luomisenergetiikan kanssa on osa uuden ihmisen työkalusarjaa, että se on osa uutta solurakennettamme. Näistä kyvyistä tulee standardi kristalliytimellisen käyttöjärjestelmän myötä ja ne ovat samoja (biologisia teknologioita), jotka myös esi-isämme tunsivat hyvin. Minulle on myös tehty selväksi, että meidän on muistettava, miten käyttää ja hioa näitä kykyjä, mitkä jakso päiväntasauksesta päivänseisaukseen ilmeisesti aloittaa.
 
"Olemme sanoneet teille aiemmin, että lopulta kaipaisitte luomista uudella työkalusarjalla ja nämä uudet työkalut ovat käytössänne millä hetkellä hyvänsä. Ne eivät ole sinällään uusia työkaluja, kosmisen tietoisuuden pioneerit saavat ne vain takaisin - ne sielut jotka ovat eturintamassa tässä uskomattomassa kiipeämisessä ihmisen vapauteen." -Plejadien korkea neuvosto
 
Toisaalta minun on muistutettava, että tämän uuden luomisjärjestelmän tai -sovelluksen toimimiseksi meillä, sydämemme on laulettava vireessä universaalin rakkauslaulun kanssa (528 Hz).
 
Itse asiassa korjaan vähän. Ainoastaan sydämemme ei pidä laulaa vireessä universumin kohinan kanssa, vaan myös olemuksemme jokaisen solun. Tämä soluresonanssi harmonisoi meidät universaalien luomisvoimien kanssa. Se on avainkoodi avaamaan ja aktivoimaan älykkyyden sisällämme ja ympärillämme komentoomme.
 
[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]
 
Loppusanat Plejadien korkealta neuvostolta
 
"Tuleva päiväntasaus on erityinen kerääntymispaikka niille sieluille, jotka todella haluavat viedä jumaluutensa loppuun. Tämä siirtymä on suuri parantuminen … ihmismuodon henkiinherääminen jumalaiseen valomalliinsa. Tämä prosessi on ollut käynnissä monta vuotta useimmilla teistä, nyt se on kuitenkin loppuvaiheissaan. Haluamme teidän muistavan, että te ette transformoidu joksikin uudeksi tai vieraaksi - täysin päinvastoin, olette palaamassa kotiin itseenne, itsessänne. Edessä on mahtava matka, mikä tuo mukanaan monia uusia paljastuksia, monia uusia alkuja ja monia uuden ihmiskykyjä.
 
Päiväntasauksen jälkeen jokainen teistä täytetään nousseen Kristuksen valolla. Sanomme tämän innostamaan teitä nyt kanssaluomaan fyysisellä kehollanne. Herättämään sisällänne ne pyhät koodit, jotka mahdollistavat teille sen muistamisen, miten avataan vahvistava ydinolemus, mikä sisältyy kehoonne ja nousevan Kristus-itsenne vereen.
 
Viimeiseksi lisäisimme, että olette tulossa suuren laajentumisen jaksoon ja pian tämä on kaikki, mistä tiedätte. Ei siinä mielessä, ettei ole enää hengähdystaukoja ja sisäisen pohdiskelun jaksoja, mutta sitten kun kirkastamisprosessi on valmis, te ette ole enää karanteenissa. Metamorfoosijakso lähestyy loppuaan ja vapauttaa teidät lentoon. Vakuutamme teille, että tämä on taianomaista katsottavaa jokaiselle teistä!
 
Olemme Plejadien korkea neuvosto ja tervehdimme teitä Kristuksen huoneessa."
  UUSI LUOMISENERGETIIKKA - TAIKAA TOIMINNASSA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: