WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

OLETTE ENSIMMÄINEN AALTO - MITÄ JOS KUKAAN EI SEURAA?Kanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
25.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Rakkaat Ystävät,
 
Monet teistä huomaavat, että se mikä oli kiinnostavaa, ei ole sitä enää. Ne ihmiset joita ennen piditte kiehtovina, ovat nyt tylsiä. Se mistä kerran nautitte, tuntuu elottomalta. Ennustimme sellaista. Mutta on yksi asia lukea muutoksista ja täysin toinen kokea niitä. Monet teistä huomaavat palaavansa vanhoihin pelkoihin tai malleihin.
 
Teistä tuntuu, että te yksin ette ole saaneet korkeinta valotyöntekijäpalkintoa. Tai unelmanne rakastavasta uudesta ajasta on kuin myytti Kuningas Artturista ja pyöreän pöydän ritareista. Se ei ole totta - mutta te ette välttämättä usko sitä vielä.
 
Te ja kaikki eri toimintatasojen valotyöntekijät luotte uuden ajan myyttejä. Vaikka kaikki Kuningas Artturin tarinat eivät perustu todellisuuteen, noissa myyteissä, tarinoissa ja unelmissa on perusta tuon ajan todellisuudessa.
 
Tarinankertojat kertoivat ennen tarinoita. Jokainen tarinankertoja muutti tarinaa vähän - kuten viestinvälitysleikissä - jotta se oli värikkäämpi tai sopivampi kuulijayleisölle, kunnes paikkansapitävyys oli enemmän fiktiota kuin todellisuutta.
 
Koettelemukset uuteen aikaan siirtymisessä luovat upeita tarinoita lapsillenne ja lapsenlapsillenne, kun he kokoavat yhteen niiden rohkeuden, jotka menivät edeltä. Mutta kuten oli totta menneisyydessä, he värittävät teidät suuremmalla rohkeudella ja viisaudella, minkä tunnette olevan todellisuutta.
 
Tiedätte, että teidän tarvitsee herätä herätyskelloon valmistautuaksenne työhön, mistä ehkä pidätte tai sitten ette, jotta voitte vapaa-aikananne - sinä vähänä mitä on - päästä käsiksi uuden ajan materiaaleihin, mitkä saavat sydämenne laulamaan.
 
Kuitenkin siirtymänne alkuhistoriassanne lukee luultavasti näin: "Tiesitte alusta saakka, että teidän täytyi muuttaa maailmaa, joten laitoitte sivuun kaiken, mikä ei auttanut teitä siirtymään tuohon suuntaan."
 
Muutamassa sukupolvessa historianne muuttuu: "Tiesitte sen yrityksen, missä työskentelitte, tarvitsevan täydellistä uudistamista, joten postitushuoneen toimihenkilönä onnistuitte muuttamaan yrityksenne ja kaikki samanlaiset yritykset."
 
Kenties pidätte ajatuksiamme huvittavina tai jopa pelottavina, mutta ette tietenkään todellisuutena. Se on siis kertomianne rohkeustarinoita varten. Kukaan muutoksen keskellä oleva ei todella ymmärrä - ei varmasti tämän suuruisen muutoksen - miten monimutkainen muutos on tai tulee olemaan omassa elämässä.
 
Monet teistä hämmästelevät sitä rohkeutta, mitä vaadittiin Anne Frankin ja hänen perheensä piilottamiseen toisen maailmansodan joukkotuhon aikana. Olette jonkin vastaavan keskellä. Tämän ei ole tarkoitus pelotella teitä tai verrata Anne Frankin ja hänen perheensä piilottaneita teihin, vaan saada teidät ymmärtämään se rohkeus, minkä löydätte sisältänne niistä monista indikaattoreista huolimatta, että roolinne ei ole menestys.
 
Oli monia merkkejä siitä, että Adolf Hitlerin visio valtaisi Euroopan ja kaikki ne tuhottaisiin, jotka auttoivat Hitlerin "ali-ihmisinä" pitämiä henkilöitä. Kuitenkin niillä jotka valitsivat pelastajan roolin Anne Frankin perheen kaltaisissa tapauksissa, oli rohkeutta jatkaa seuraamuksista huolimatta. Näin on teillä nyt.
 
Te ette oikeasti vielä ymmärrä, miten rohkeita olette. Tai että on päiviä, kenties viikkoja, jolloin haluaisitte tämän siirtymän menevän pois. Ei siksi, ettei se ole upea unelma, vaan koska te ette tiedä, onko teillä voimaa jatkaa tai tuoko jatkaminen mitään muuta kuin tuskaa.
 
Uusi maa ja uusi aika on saapunut.
 
Tämän muutoksen lopputulos voidaan nyt ennustaa. Vaikka on muutamia välikohtauksia, kenties myös tahtojen taisteluja, uusi aika ei mene pois.
 
Te ette ole enää yksin kuten ne muutamat äänet, jotka vuosikymmeniä sitten ennustivat, että uusi aika olisi mahdollinen. Kenties perheenne tai ystävänne eivät ole vielä hypänneet uuden ajan ja uuden maan vankkurikaravaaniin, mutta lopulta he hyppäävät. Sillä jos tunnette rakastavaa tarvetta olla heidän kanssaan tekemisessä, hekin ovat osa valotyöntekijäliikettä - eivät vain ehkä samalla tahdilla kuin te.
 
Te jotka luette tätä blogia ja muita vastaavia, olette luultavimmin edistyneitä valotyöntekijöitä. Mutta tuhansia muita aaltoja seuraa. Te olette ensimmäinen aalto. Minkä tahansa käsityksen ensimmäisen aallon tuntemukset - yksinäisyys ja uskomusten pätevyyden kyseenalaistaminen - harvoin poikkeavat toisistaan. Kuten myöskään se pelko, että olette siirtyneet liian kauas yhteiskunnan odotuksista palataksenne "normaaliin", jos tämä uusi aika ja uusi maa ei ole todellinen.
 
Oletatteko, että ensimmäiset maapallon tutkimusmatkailijat olivat niin varmoja tavoitteestaan, ettei heillä ollut pelkoja, kun ruoka ja vesi hupenivat eikä odotettua maamassaa ollut näköpiirissä?
 
Erona on, että te tutkitte sisäisiä maailmoja fyysisen maailman sijasta.
 
Uuden maan tehtävänne loppuunsaattamiseksi, ulkoisen maailman on sovittava yhteen uusien tuntemustenne kanssa. Tunnette enemmän iloa ja rakkautta. Mutta onko sama totta veljellenne, äidillenne, ystävillenne, naapureillenne tai työnantajallenne? Missä rakkaus on? Te saatatte tuntea sitä, mutta harvat muut näyttävät tuntevan samoin. Oliko työläs sisäinen matkanne ponnistelujen arvoista? Liittyykö toisia seuraanne? Vai oletteko nyt niin erilainen, että te ette voi palata vanhan ajan yhteiskuntaan, jos toiset päättävät olla siirtymättä uuteen aikaan?
 
Olette sisäisen maailman tutkimusmatkailijoita ja uuden maan ja uuden ajan luojia. Mitä jos kukaan ei seuraa? Mitä jos olette jumissa ympäristössä, mikä tuntuu oikealta vain teille?
 
Olkaa vakuuttuneita: te ette ole yksin. On aika. Te olette pelkästään ensimmäisiä, mutta aivan varmasti ette viimeisiä. Muita seuraa nopeammin, mitä nyt kuvittelette.
 
Kaipauksenne toisten osallistumisesta rakastavaan uuteen maahanne kestää vielä vähän. Muut tuntevat valonne ja haluavat tietää enemmän. Yhtäkkiä he pitävät uuden maan materiaaleja kiehtovina ja sotia tuottamattomina. Tosiasiassa he lastaavat vaunujaan kärsimättömästi ja odottavat teidän antavan merkin, että uusi maa on turvallinen.
 
Tämän te teette ilmaisemallanne ilolla, kun muistatte elää sydämen kautta mielen sijasta, kun sallitte itsenne tietää, että olette sanoinkuvaamattoman rohkeita ja sallitte itsenne olla koko komeudessanne.
 
Toisia seuraa. Kenties ei tänään, mutta varmasti huomenna. Sillä heidätkin on ohjelmoitu heräämään uuteen aikaan ja uuteen maahan. Ohjelmia ei ole vain aktivoitu niin pian kuin teillä.
 
Te ette ole yksin - olette pelkästään rohkeiden ja rakastavien ihmishenkien ensimmäinen aalto, mikä tutkii sisäisiä maailmojaan luodakseen uutta elämää ja iloa kautta universumien. Niin olkoon. Aamen.
OLETTE ENSIMMÄINEN AALTO - MITÄ JOS KUKAAN EI SEURAA?
 

-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: