WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 28. maaliskuuta 2013

KOKEILEMINEN


Maaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
26.3.2013 Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Olemme olleet tarkoituksella hiljaa tänä maavuotena.

Ensinnäkin tunnemme kattaneemme perusasiat. Olemme antaneet teille perustan ja näyttäneet, miten rakentaa omanne tyhjästä.

Mielestämme jakaminen jakamisen vuoksi on turhaa. Jotkut asiat teidän on opittava ja kokeiltava yksin ja kanssaihmistenne kanssa. Tämä paikka (internet) ei ole todellinen. Mikään ei vedä vertoja rakkaan ihmisen tai puun halaamiselle. Auringon tuntemiselle iholla. Jonkun naurun kuulemiselle.

Kun tämä areena luotiin, suurin osa informaatiosta oli käsitteellistä (ja selitti käsitteitä). On ollut aina teidän tehtävänne valita se, mikä sopii, ja ohittaa se, mikä ei, ja olla meidän havaintojemme kanssa ja ottaa joitain tekijöitä käyttöön itse. Useimmiten hiljaisuudessa, yksinään. Pitäen sen itsellään suurelta osin.

Teoria ja käsitteet ovat upeita, mutta niiden testaaminen todellisessa elämässä on oleellista. Se mikä kuulostaa toimivalta, voi todellisuudessa epäonnistua kurjasti tietyssä todellisuudessa tai tilanteessa.

On aika päästä "ulos" ja ottaa tietoisesti käyttöön avaintekijöitä, joilla on merkitystä teille, toteuttaa jokin idea tai projekti - yksi kerrallaan. Päästä ns. ulos päästä, rikkoa eristäytyneisyys.

Laajentua konkreettiseen maailmaan ja nähdä, miten usein näkymättömien käsitteiden soveltaminen ilmentyy jokapäiväiseen todellisuuteenne. Miten ihmiset reagoivat siihen. Miten se vaikuttaa teihin.

Tämä voi olla pelottavaa. Tehkää pohjatyö etukäteen. Osatkaa odottaa kaikkia mahdollisia tilanteita, jotta olette valmis käsittelemään sen, mitä ikinä tämä kokeilu tuo teille.

Meille tässä maavuodessa on kyse sillan rakentamisesta kahden maailman välille: näkymättömän ja näkyvän.

Me vain näemme teidät siltana. Pohtikaa, mitä se voisi merkitä teille.

Jätämme tämä tähän tällä erää. Lisää tulee myöhemmin.

Olkaa se maailma, minkä haluatte nähdä.
KOKEILEMINEN
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: