WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 11. maaliskuuta 2013

UNIVERSUMIT LAHJOITTAVAT "POISTU VAPAASTI VANKILASTA" -KORTINKanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
5.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat ystävät,
 
Tällä viikolla monia asioita tapahtuu muistuttamaan teille, että olette 3D:tä sekä muita ulottuvuuksia. Vaikka olette toivoneet, rukoilleet ja meditoineet pääsevänne kaikista 3D-aspekteista, huomaatte tällä viikolla, ettei se ole mahdollista. Tietysti jatkatte vuorovaikutusta 3D-toimintojen ja -ihmisten kanssa. Tämä on odotettua. Mutta havaitsette tällä viikolla, että paljastatte 3D-ongelmia, jotka luulitte jättäneenne menneisyyteen.
 
Tällaiset ajatukset hämmentävät teitä. Ei siksi, että te ette usko sen olevan totta, vaan olette väsyneet ponnistelemaan henkisten, fyysisten ja tunnepuolen 3D-asioiden puhdistamisen kanssa. Te ette ole hidas oppija tai huono ihminen. Te puhdistatte itsestänne vain osia, jotka ovat jääneet jumiin.
 
Te puhdistatte asioita, jotka ovat olleet syvällä piilossa aioneita.
 
Monet teistä julistavat, että olette jo uutterasti puhdistaneet nuo asiat - että me olemme jopa kertoneet teidän tehneen sen. Ja niin te olettekin. Mutta kun kasvatte, laajenette ja muututte korkeampiin ja korkeampiin ulottuvuuksiin, paljastuu lisää asioita, jotka on piilotettuna syvälle sisällenne.
 
Olette puhdistaneet paljon tunteaksenne olonne mukavaksi neljännessä ja viidennessä ulottuvuudessa. Se mitä puhdistatte nyt, ylittää kaiken sen, mihin luulimme teidän kykenevän tässä elämässä maan päällä. Ylitätte ekstrameriitit ja lennätte ongelmienne läpi. Te ette tietenkään tunne helppoutta tämän viikon puhdistumisessa, mutta me tunnemme. Sillä tiedämme, miten kykeneviä te olette. Jos päätätte siirtyä pitkälle yli sen, mitä luultiin mahdolliseksi tässä elämässä, se tapahtuu. Ja te siirrytte.
 
Meidän on kerrottava, miksi tämä viikko on kaikkien olemuksenne osien puhdistamista. Olette saaneet loppuun henki- ja tunneolemuksenne alkupuhdistuksen. Olette aloittaneet fyysisen olemuksenne syväpuhdistuksen. Tämä viikko on melkein kuin Monopolipelin "poistu vapaasti vankilasta" -kortti siinä mielessä, että astrologiset aspektit kannustavat teitä kaivamaan syvemmältä puhdistaaksenne sitä 3D-pelkoa, mikä ei salli teidän nauttia täysin omasta olemuksestanne.
 
Aivan kuten on eri ulottuvuuksia - teillä ei muuten ole vielä sanoja kuvaamaan näitä tasoja täsmällisesti - laskeutumisjärjestyksessä äärettömästä ulottuvuudesta 1D:hen, on myös eri puhdistumistasoja. Menneen vuosisadan psykologiset opintonne puhdistivat monia pelkoja tästä elämästä, niin kuin puhdistivat myös vähemmän perinteiset menetelmät, kuten mennen elämän regressio tai visualisointi. Sitten kun uusi aika esiteltiin, puhdistitte asioita, jotka sallivat teidän tuntea olonne mukavaksi 3D:n yläpuolisissa ulottuvuuksissa. Tällä viikolla pystytte puhdistamaan lisää asioita, jotka luovat "lasikaton" ulottuvuushyppelyllenne ja -tutkimuksellenne.
 
Teidän ei tarvitse käyttää tätä energiaa, jos ette halua. Teidän täytyy vain kertoa sisäiselle olemuksellenne, että olette väsynyt ja haluatte jäädä joksikin aikaa tai iäksi siihen, missä olette. Sillä tällä viikolla puhdistumiseen voi sisältyä useita hyvin epämiellyttäviä fyysisiä tekijöitä, kovasta päänsärystä ripuliin tai samanlaisiin puhdistumisoireisiin.
 
Samaan aikaan 3D-tekijöitä jotka ovat ohjanneet elämäänne aioneita maan päällä, paljastuu lukuisilla eri tavoilla. Esimerkiksi jos olette kokeneet hyväksikäyttöä useissa elämissä, tällä viikolla voitte nähdä sen tulevan esiin uudelleentarkastelua ja lopullista puhdistamista varten. Sama pätee huolehtimiseen, uhrina olemiseen, taloudellisiin pelkoihin jne.
 
"Nappuloitanne" painellaan, jos haluatte niitä paineltavan. Jos ette, teidän on kerrottava sisäiselle olemuksellenne, että olette puhdistaneet riittävästi tällä erää. Saatte tilaisuuksia puhdistaa nuo asiat tulevaisuudessa.
 
Jotkut teistä haluavat nopeuttaa siirtymäänsä ja sen lahjan universumit antavat teille muutamana seuraavana päivänä.
 
Voitte tietysti muuttaa siirtymätasoanne ja -vauhtianne koska tahansa. Olette elämänne ja siirtymäsuuntanne kontrollissa. Jos teistä tuntuu liian epämiellyttävältä, teidän on käännyttävä vain sisäänpäin ja kysyttävä, onko tämä parasta teille tänä aikana.
 
Ulkoinen tarpeenne nopeuttaa siirtymäänne ei ehkä ole tarkoituksenmukaista fyysiselle olemuksellenne tai olette liian väsynyt tunteellisesti, henkisesti tai fyysisesti jatkamaan. Tämä on ok. Voitte pysähtyä tai muuttaa suuntaa koska tahansa.
 
Ainoastaan mukava paluu 3D-elämäänne ei ole enää mahdollista. Vaikka olette ohittaneet "ei paluuta" -portin, teillä on monia muita vaihtoehtoja ja portteja valittavana. Näistä yksi on tämän viikon syvällä pidettyjen pelkojen puhdistaminen. Pelkojen jotka eivät estä teitä siirtymästä, mutta haittaavat autuustunteitanne - ja luultavasti tekevät niin tällä hetkellä.
 
Kuunnelkaa sisäistä olemustanne. Kulkekaa ja puhdistakaa sitä vauhtia, mikä on oikea teille, ja tietäkää, että olette uutta aikaa - aikaa mikä salli teidän astua odotettujen rajojenne yli ja kannustaa teitä siihen. Aivan kuten vanha aika kannusti teitä pysymään toisten muodostamien rajojen sisäpuolella.
 
Olette todella vapaa. Vapaa kulkemaan sitä tahtia, mikä on oikea teille, ja valitsemaan minkä tahansa portin, mikä tuntuu oikealta tällä hetkellä. Tämän viikon epätavalliset energiat ovat pelkästään yksi portti niiden tuhansien joukossa, mitä universumit antavat teille, kun siirrytte pidemmälle uuteen aikaan. Niin olkoon. Aamen.
 
-----------
 UNIVERSUMIT LAHJOITTAVAT "POISTU VAPAASTI VANKILASTA" -KORTIN

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: