WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Energiaennuste LOOTUSSYDÄMEN AVAUTUMINENKirjoittanut Emmanuel Dagher ( www.magnifiedmanifesting.com)
Maaliskuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Hei Kaunis Ystäväni.
 
Minulle on suuri kunnia olla taas yhteydessä kanssasi. Helmikuu on ollut suhteellisen hiljainen. Kuitenkin kaikkien taivaallisten tapahtumien myötä asiat ovat taas alkaneet saada vauhtia, kun siirrymme maaliskuuhun.
 
Lootus
 
Huomattava teema mikä tulee nyt esiin henkilökohtaisessa elämässämme ja lopulta kollektiivissa, on lootussydämen heräämisen jatkuminen. Lootussydän ymmärtämiseksi on tärkeää katsoa, mitä lootus edustaa.
 
Lootuskukka on ollut monissa kulttuurissa hyvin merkittävä osa muinaisajoista aina nykypäivään saakka. Lootuskukka edustaa jumalaista puhtautta, valaistumista, yltäkylläisyyttä ja uudestisyntymää. Lootus kukoistaa eniten sameissa vesissä, mistä se nousee ja avautuu täyteen loistoonsa. Tämä on voimakas vertauskuva, mikä muistuttaa sisäisestä lootuksestamme. Se muistuttaa meille, että tiesimme sielutasolla ennen tulemistamme tähän maamatriisiin, että vaikka kulkisimme elämän sameissa vesissä, meikin avautuisimme täyteen loistoomme. Tiesimme, että jokainen kokemuksemme kuljettaisi meitä lähemmäs aidoimpaan ja jumalaisimpaan osaamme yhdistymistä ja sen ruumiillistamista.
 
Mikä lootussydän siis itse asiassa on? Se on korkeampi sydän, missä jumalainen rakkaus, autuus ja vapaus asuvat. Näitä energioita olemme ytimessämme. Kun lootus sisällämme avautuu täyteen kukkaan, ei ole enää tarvetta olla sameassa menneisyydessä, koska tiedämme, että se kaikki toi meidät tähän, missä olemme tänä päivänä. Olemme nyt ajassa ja paikassa, missä voimme antaa sisäisen lootuksen sulattaa pois haarniskan, mitä olemme kantaneet kaikki nämä elämät. Voimme kutsua sitä opastamaan meidät autuaammalle, mukavammalle ja lempeämmälle matkalle.
 
Itsen rakastaminen - suurin prioriteetti
 
Ensimmäinen askel lootussydämen heräämiseen on rakastaa itseämme täysin kaikilla tavoilla. Tuhansia vuosia useimmat yhteiskunnat ovat opettaneet meitä laittamaan kaikki muut ja kaiken muun edellemme. Jos meillä sitten on yhtään rakkautta enää jäljellä, voimme antaa sen itsellemme. Jos emme ole totelleet tätä näkymätöntä peukalosääntöä, meitä on useimmiten pidetty itsekkäänä. Ja koska itsekkyys on yhteiskunnassamme niin ylenkatsottua, on luonnollista, että teemme kaiken sen välttämiseksi, että meitä pidetään tällaisena. Todellisuudessa tämä ajattelutapa estää meitä kokemasta aidoimman ja tyydyttävimmän itsemme.
 
Olemme täällä rakastamassa ennen kaikkea itseämme, emmekä puhu nyt egoistisesta tai narsistisesta rakkaudesta. Puhumme sellaisesta rakkaudesta, mikä harmonisoi meidät sen tiedon kanssa, että rakastamalla itseämme avaudumme tulemaan yhdeksi kaiken kanssa. Tällainen rakkaus muistuttaa meille, että olemme itse asiassa universumi, mikä laajenee enemmän itseensä. Koska mielemme ei ole altistunut tällaiselle ajattelutavalle, voi olla vähän ylivoimaista hyväksyä, että olemme universumi. Ollaanpa siis lempeä itsellemme, kun mieli sulattelee ja ankkuroi tätä viisautta omaa tahtiaan.
 
Galaktinen rakkaus
 
Ilmaisemalla aikomuksen rakastaa itseämme päivittäin, alamme täyttää fyysistä, tunne-, mentaali- ja henkikehoamme siinä määrin, ettei meidän tarvitse enää katsoa itsemme ulkopuolelle tunteaksemme itsemme kokonaiseksi, onnelliseksi ja eheäksi. Tästä ylitsevuotavan rakkauden tilasta voimme sitten palvella, tukea ja kohottaa ympäristöämme. Silloin itserakkaus ei enää vaikuta itsekkäältä, vaan epäitsekkäältä toiminnalta, mikä kunnioittaa universumia sisällämme, toisissa ja kaikessa elämässä halki ajan ja avaruuden. Itserakkaus johtaa meidät sitten galaktiseen rakkauteen, missä nousemme erillisyysharhan yli.
 
Tarinasta irtipäästäminen
 
Silloin kun energiat alkavat nousta kuten nyt, se voi tuoda pintaan syvälle haudattuja tunteita, mikä saattaa tuntua epämukavalta. Tämän tapahtumista jatkuu, kunnes kohtaamme nämä tunteet suoraan. Esimerkkejä asioista joita meidän ehkä kannattaa tarkastella nyt lähemmin ja päästää niistä irti, ovat vanhat sydämen särkymiset, traumat, syyllisyys, tuomitseminen, velat ja muut valheelliset tarinat, joille olemme sanoneet "kyllä" ja näin estäneet itseämme olemasta suurin itsemme.
 
Yksi tapa päästää irti kaikesta, mikä ei enää palvele korkeinta hyväämme, on anteeksianto. Emme puhu egoon perustuvasta anteeksiannosta, missä on tuomitseminen mukana. Puhumme universaalista anteeksiannosta, mikä antaa meille tilaisuuden ojentaa universumille ne tarinat, jotka ovat olleet taakkanamme. Anteeksianto sallii meidän nousta sen harhan yli, että menneisyys olisi voinut olla yhtään erilainen. Se näyttää meille, etteivät itselle luomamme tarinat todellisuudessa määrittele sitä ihmettä, mikä oikeasti olemme.
 
Lootussydämen herääminen
 
Sitten kun alamme oikeasti rakastaa itseämme, havainnollistamme galaktista rakkautta ja tunnemme universaalia anteeksiantoa, on jäljellä vain myötätunto, jotta lootussydän heräisi täysin.
 
Myötätunto on kyky rakastaa ja välittää ympäröivästä maailmasta ruokkimatta sitä harhaa, että se on rikki tai sitä tarvitsee jollain tavalla korjata.
 
Myötätuntoa ei pidä sekoittaa sympatiaan. Silloin kun sympatisoimme, alennamme värähtelyämme unohdustilaan, mikä tukee sitä harhaa, että me ja ympärillämme olevat olemme jotenkin vähemmän kokonaisia ja täydellisiä. Tämä saa olomme tavallisesti tuntumaan raskaalta ja loppuun kuluneelta. Myötätunto tekee täysin päinvastoin. Se sallii meidän nousta niiden rajoittavien tarinoiden yli, joita me ja yhteiskuntamme olemme luoneet itsellemme. Silloin kun osoitamme aitoa myötätuntoa, luomme voimakkaan rakkauspyörteen itsellemme ja toisille ja tämä kohottaa meidät uhritietoisuudesta universumin voimaantuneeksi kanssaluojatietoisuudeksi.
 
Kun lootussydän jatkaa heräämistään henkilökohtaisessa elämässämme ja kollektiivitietoisuudessa, maailma joka ennen näytti olevan rikki, alkaa yhtäkkiä näyttää ja tuntua kirkkaalta, kauniilta ja eheältä taas kerran.
 
Seuraavaan kertaan, taianomaisesti sinun
 
Emmanuel
 
----------- 
 Energiaennuste
LOOTUSSYDÄMEN AVAUTUMINEN

Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: