WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 16. huhtikuuta 2013

'A MU'A UUDELLEENLADATTUNAOte Solaran tyrskyraportista (www.nvisible.com)
Huhtikuu 2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Huhtikuuta ei ole helppo kuvata, koska niin monia asioita tapahtuu myriadeilla henkilökohtaisilla ja planetaarisilla tasoilla. Olemme ennenkuulumattomien loppuunsaattamisten keskellä, joita terästävät massiiviset uudet alut. Luomme vanhojen elämien nahkamme. Meihin vaikuttavat äärimmäisen erilaiset todellisuusjärjestelmät, kunnes vetäydymme täysin kaksinaisuudesta ja ankkuroidumme ultrasuurempaan todellisuuteen. Kollektiivinen myllerrys mitä tapahtuu ympäri maailmaa, vaikuttaa vahvasti meihin luomalla äärimmäisen rauhattoman aallokon. Ilma ympärillämme on niin täynnä kaaoksen ja uudestisyntymän pyöriviä virtauksia, että voi olla melkoinen haaste pysyä maadoittuneena ja selkeänä.
 
Jotkut ihmiset surevat, kun matkamme 11:11-käytävän läpi on ohi. Tämä suru on välittömästi poissa, kun he oivaltavat, että tämän suurenmoisen matkan tärkein osa on vasta alkanut. Jotkut tuntevat turvattomuutta ja pelkoa, koska he eivät näe niitä toivottuja evoluutiomuutoksia, joiden eteen olemme tehneet työtä. Sen sijaan he näkevät vain väkivaltaa ja korruptiota, mitä nousee pintaan ympäri maailmaa. Tämä saa heidät tuntemaan, etteivät he tiedä, mihin suuntaan kääntyä. Tämä saa jotkut palaamaan takaisin vanhoihin uskomusjärjestelmiin, kun taas toiset ovat pelkästään hämmentyneitä tai järkyttyneitä.
 
Huhtikuu alkaa monien tilanteiden ja tekijöiden ollessa elämässämme "hollilla". Olemme saavuttaneet merkittäviä risteyksiä. Risteykset esittävät aina meille valintatilanteen. Mihin suuntaan menemme? Tässä kuussa tehdään jotain merkittäviä päätöksiä. Meidän on tehtävä nämä päätökset silmät apposen auki ja kuunnellen samalla sydämemme tietämystä. Nämä päätökset muuttavat elämää, joten meidän ei kannata langeta oletusarvoisiin päätöksiin tai luoda tiedostamatta olosuhteita, jotka estävät meitä toteuttamasta päätöksiämme.
 
Joissakin uusissa tilanteissamme (ja tämä pätee myös suhteisiin) on uskomaton oikeudentuntu hyvin syvällä sydämen tietämistasolla. Mutta normaalilla ulkoisella tasolla asiat eivät sovi täysin yhteen niin, kuin luulemme, että niiden pitäisi. Ennen olisimme etsineet toista suuntaa, jos asiat eivät selviä nopeasti tai helposti, mutta nyt totuusvärähtely sydämemme tietämisessä on niin voimakas, ettemme voi ajatella lähtemistä, koska olemme ehdottoman oikeassa paikassa (tai oikeassa suhteessa).
 
Olen miettinyt paljon, miksi tämä tapahtuu tällä tavalla. Tunnen, että se poistaa meidät täysin asioiden vanhoista tekemistavoista. Se rikkoo kaikki jäljellä olevat odotuksemme siitä, miten asioiden pitäisi olla. Ja se vetää pois keinotekoiset tukipilarimme ja pakottaa meidät luottamaan sisäiseen tietämykseemme, ulkoisten tapahtumien ja merkkien sijasta. Se repii pois kaikki jäljellä olevat pinnallisuuden ja epäaitouden kerrokset. Se opettaa meille uutta navigointia siirtämällä meidät uuteen tahtiin, rytmiin ja ajoitukseen. Se vaatii meitä heittämään pois vanhat kriteerimme ja arvostelumme, jotta voimme hyväksyä täysin "tässä ja nyt" -tilanteen. Oppimme, että on ok, jos on suunnitelmia ja tavoitteita, mutta on myös ok, kun ne eivät toteudu niin, kuin luulemme, että pitäisi. Ja tämä osoittaa meille, miten hyväksyä täysin se, missä olemme ja mitä teemme, syvimmällä kiitollisuudella. Kaikki tämä tekee meistä aidomman, todellisemman ja vapaamman kuin ennen.
 
Kaikki mitä olemme tehneet, on antanut meille uutta vakavuutta. Olemuksemme teroitetaan aitouden, rehellisyyden ja vakavan tarkoituksen teräväksi kärjeksi. Myös rakkautemme tuntuu vakavammalta, syvemmältä, todellisemmalta ja paljon vähemmän pinnalliselta. Meistä on rennompaa olla avoimesti aito sielu.
 
Viime vuonna pidimme 20.-21.4. tärkeän "11:11 'A Mu'a" -seremonian Rapa Nuin saarella (Pääsiäissaaret). ('A Mu'a on Rapa Nuin kielellä sana, mikä merkitsee "menemistä eteenpäin".) Seremoniamme oli kolmiosainen. Iltapäivällä 20.4. menimme Anakenaan ja teimme pyhiä 11:11-tansseja ja murdoja. Alkuillasta siirsimme seremoniamme 15 moaille Tongarikillä. Siellä kylvimme pimeän kuun aikana 'A Mu'an siemenet. Uusi kuu syntyi keskellä tuota yötä.
 
Palasimme Tongarikille seuraavana päivänä pimeällä ennen aamunkoittoa. Kun katselimme upeaa auringonnousua, tunsimme, että 'A Mu'a -siemenemme olivat itäneet. Pyörät ja hammasrattaat jotka olivat olleet kauan jumissa, alkoivat kääntyä. Sen jälkeen koko vuoden 'A Mu'a -energiat levisivät aalto toisensa jälkeen planeetalle.
 
Nyt ympyrä sulkeutuu takaisin 'A Mu'a -kuukauteen. Tällä kertaa emme vain kylvä 'A Mu'a -siemeniä, vaan vastaanotamme sen korostuneita energioita. Tämä on 'A Mu'an toteutuminen - 'A Mu'an uudelleenlataus. Se tulee nyt meille koko voimallaan ja vapauttaa valtavan potentiaalinsa, mikä työntää meidät tilanteisiin, kokemuksiin, olosuhteisiin, suhteisiin, paikkoihin ja aktiviteetteihin, jotka ovat oikeimpia meille.
 
Koko huhtikuun, mutta erityisesti kahden viimeisen viikon aikana, 'A Mu'an uudelleenlataus tuo meille tuulenpyörteen uutta informaatiota, uusia tilaisuuksia, uusia yhteyksiä, merkittäviä läpimurtoja ja uutta ymmärrystä siitä, mitä olemme täällä tekemässä. Olemme valmiita tähän. 'A Mu'an jokainen ilmentymä johtaa sarjaan kukoistamisia ja läpimurtoja. Uudet suuntamme avautuvat loputakin meille. Maadoitumme sen tietämiseen, että olemme oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Ja tämä tekee meidät hyvin onnelliseksi.
'A MU'A UUDELLEENLADATTUNA
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: