WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

tiistai 2. huhtikuuta 2013

OTATKO MUIDEN IHMISTEN JUTTUJA ITSELLESI?Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
29.3.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Viime aikoina monet oppituntini (tai muistutukseni) ovat tulleet unista, erityisesti värikkäistä unista. Viime yönä näin taas yhden värikkään unen.

Unessa oli suuri tilaisuus kotonani, mukana oli ystäviä ja perhettä menneisyydestä ja nykyisyydestä. He olivat meluisia ja riidanhaluisia ja he valittivat melkein lakkaamatta ja puhuivat omista ongelmistaan. Oli täysi kaaos.

En ollut mukana missään keskustelussa - olin vain passiivinen tarkkailija. Mutta tunsin kaiken negatiivisen energian ja myllerryksen. Uni tuntui kestävän tuntitolkulla ja olin fyysisesti, henkisesti ja tunteiltani loppuun kulunut siitä kaikesta. 

Sitten heräsin.

Tässä on Hengen ajatuksia:

Monet teistä tätä lukevista ovat herkempiä energialle kuin useimmat ihmiset. Se ei ole huono asia, mutta herkkyydellä on hintansa. Kuten yksi Johnin suosikkiopettaja on sanonut: "Herkkyyden hintana on herkkyys." Miten totta!

Te herkät ihmiset nappaatte luultavasti toisten ihmisen ajatuksia ja tunteita, usein oivaltamatta sitä tietoisesti. Tässä kohtaa joudutte vaikeuksiin, kuten John unessaan. Kuten hän sanoi, hän oli "fyysisesti, henkisesti ja tunteiltaan loppuun kulunut siitä kaikesta".

Mikä on siis ratkaisuna?

Se ei tietenkään ole olla vähemmän herkkä. Herkkyys palvelee teitä hyvin, ellette anna sen viedä voimianne ottamalla itsellenne toisten ihmisten "juttuja".

Avaimena tässä on erottelukyvyn käyttö.

Kiinnittäkää tarkkaa huomiota ajatuksiinne ja tunteisiinne, erityisesti sellaisissa tilanteissa mitä John kuvasi unessaan. On mahdollista, ettei epämukavilla ajatuksillanne ja tunteillanne ole mitään tekemistä teidän kanssanne. Te vain nappaatte niitä toisilta.

Teidän ei tarvitse olla fyysisesti ihmisten kanssa tai edes lähellä heitä napataksenne heidän energioitaan. Tämä voi tapahtua pitkien välimatkojen takaa, erityisesti niiden osalta joita rakastatte.

Silloin kun tunnistatte tämän kaiken - ja voitte kouluttaa itsenne tunnistamaan sen - vapaudutte toisten "jutuista".

Emme sano, että teidän pitäisi olla välittämättä toisista, erityisesti rakkaistanne. Mutta sanomme, että te ette voi auttaa toisia sukeltamalla heidän suruunsa, murheeseensa, vihaansa, myllerrykseensä jne.

Autatte toisia parhaiten laittamalla itsenne etusijalle. Ellette rakasta itseänne ensin, että voi todella ja täysin rakastaa toista.
OTATKO MUIDEN IHMISTEN JUTTUJA ITSELLESI?
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: