WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 8. huhtikuuta 2013

HUHTIKUUN KUUKAUSIVISIOITA: UUDEN MEREN AALLOISSA ELÄMINENKirjoittanut Dana Mrkich (www.danamrkich.com)
6.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Nyt olemme täysin eri energiatilassa kuin se maailma, mikä oli olemassa viimeisimmän evoluutiosyklimme loppuun saakka. Viime vuoden loppuun saakka olimme ikään kuin jatkuvassa vuoristoradassa ja ratsastimme energia-aalloilla, joita virtasi planeetallemme. Aaltojen määrä ja intensiivisyys kasvoivat, kun lähestyimme sitä huipentumaa, missä siirryimme uuteen sykliimme. Tuon kohdan jälkeen - vaikka energia-aaltoja sataakin jatkuvasti päällemme - tunne on enemmän se, että näiden aaltojen energiatsunamiosuus joka vastasi planeetan saamisesta ns. rajan yli, on mennyt ohi ja elämme nyt tuon tsunamin aikaansaamissa vesissä.

Se on kuin yrittäisi saada pientä kajakkia tai kanoottia yli vaahtopäisistä tyrskyistä. Se voi olla hyvin vaikeaa ja sitten tulee helpotuksen tunne, kun pääsee avomerelle. Tietysti avomerellä on omat haasteensa ja satunnaisia suuria aaltoja, mutta kajakki on rakennettu niitä varten. Mekin tulimme tänne elääksemme tässä uudessa syklissä, joten olemme valmistautuneet siihen ja odotamme sitä innolla, vaikka tuntuukin vähän siltä, että olemme suuressa tuntemattomassa.

Niin epävarmalta kuin meistä nyt ehkä tuntuukin, niin vaahtopäävaiheesta selviytyminen oli todella stressaavaa kehomme kannalta. Monet meistä ovat kokeneet viime kuukaudet terveysongelmia, joita meillä ei ole ollut vuosiin tai koskaan (vilustuminen, flunssa, allergiat, rinnan raskaus, väsymys). Tähän on useita syitä. Näistä yksi on, että energiakehomme eli jatkuvassa adrenaliini-, odotus- ja valmistautumistilassa hyvin pitkään, kun lähestyimme tätä huipennuskohtaa ja tiesimme, miten tärkeää meidän kaikkien oli päästä siitä läpi. Se on samanlaista kuin esiintyjillä, jotka tekevät kuukausia kaksi näytöstä päivässä, seitsemänä päivänä viikossa eivätkä sairastu, ennen kuin lähtevät kahden viikon lomalle - ja pam, sitten keho romahtaa uupumuksesta ja he ovat lomansa flunssaisena sängynpohjalla. Muista syistä puhutaan vähän myöhemmin.

Jos sinulla on kasvava tunne, että "muutostsunami" on vielä tulematta, se johtuu siitä, että fyysisellä tasolla on aikaviive energeettisiin tapahtumiin reagoinnissa. Mitä suurempi kuilu jonkin fyysisen tiheyden ja uuden korkeamman värähtelyn välillä on, sitä pidempään yleensä vie sen muuttuminen, romahtaminen tai transformoituminen. Kuitenkaan ei ole enää kyse siitä, "tuleeko" fyysinen muutos, vaan "milloin" se tulee. Tämä pätee kaikkeen tällä planeetalla nyt eikä ole mitään yhtä ja ainoaa "milloin". Jokapäiväinen todellisuuskokemuksemme nyt on, että kaikki on tässä muutostilassa, jokaisen asian transformoituessa omalla tavallaan ja omana aikanaan, siinä yleisesti nopeutuneesta siirtymäjaksossa missä olemme nyt. Jopa valtavirtauutiset antavat nyt päivittäin paljon todisteita tästä.

Aallot laukaisivat sisällämme sen monia viime jäänteitä, mistä on täytynyt päästää irti, ennen kuin astuimme uudelle itsemme tasolle tässä uudessa evoluutiosyklissämme. Tässä uudessa syklissä näiden aaltojen energia on tietysti edelleen hengissä ja voi hyvin. Nyt vaan koemme ne osana ympäristöämme sen sijaan, että tunnemme niiden tulevan pääasiallisesti yläpuolelta. Ne ovat merenä tai jokena täällä maan päällä, maassa, sisällämme ja ympärillämme.

Hyödymme näiden vesien korkeavärähteisestä energiasta, mikä jatkaa meidän herättämistämme, ja tämä aktivoi horroksessa ollutta ja jatkaa sen irtipäästämistä, mikä ei sovi yhteen jatkuvan matkamme kanssa. Opettelemme elämään näissä uusissa vesissä, käyttämään niitä ja työskentelemään niiden kanssa parhaalla tavalla, voidaksemme luoda täysin uuden maailman. Koemme ja todistamme myös noiden tulevien aaltojen fyysistä dominovaikutusta - vääjäämätöntä dominovaikutusta minkä synnyttää se, että elämme kaikki nyt uudessa energiameressä. Te monet tätä lukevista olette jo kokeneet paljon tätä sisäistä (ja ulkoista) muutosprosessia, joten usein huomaatte katselevanne toisia, kun he käyvät läpi omaa prosessiaan ja maailma käy läpi omaa prosessiaan yhteisöllisellä, sosiaalisella, poliittisella ja maailmanlaajuisella tasolla, ja tuette näitä prosesseja, jos tunnette kutsun sen tekemiseen.

Elämme nyt maailmassa, planeetalla ja ihmiskunnassa, missä nämä aallot ovat koskettaneet jokaista elävää olentoa, järjestelmää ja rakennetta ja aktivoinut meidät astumaan seuraavaan evoluutiovaiheeseemme. Jokaisella elävällä olennolla, järjestelmällä ja rakenteella on oma tapansa siirtyä ja transformoitua seuraavaan vaiheeseensa ja jokainen käyttää siihen oman aikansa, mutta kaikki on tällä uudella aikajanalla. Onko jokin tai joku yhteensopiva tämän uuden aikajanan kanssa - no, se on eri kysymys. Tietysti paljon on yhteensopimatonta ja niin siitä päästetään irti tai se transformoituu tulevina vuosina. Niinpä silloin kun näet jotain, mikä ei voi olla mitenkään yhteensopivaa uuden, kehittyneemmän yhteiskunnan kanssa, ja ajattelet: "Emme ole mitenkään voineet kaikki tehdä siirtymää, koska tuo ihminen, tuo asenne, tuo järjestelmä ja tuo epäoikeudenmukaisuus ei ole yhtenevä korkealla värähtelevän maailman kanssa", tiedä, että se minkä panet merkille, on suora esimerkki joistain, minkä on määrä muuttua ja selvitä jollain tavalla.

Kuolemaa ja uudestisyntymää (kirjaimellisesti ja kuvaannollisesti), romahtamista, transformoitumista, uudistumista, heräämistä ja uusia prosesseja tapahtuu monille (massoille ja valtavirralle) tuloksena siitä, että elämme nyt uudessa energiavärähtelyssä. Näihin prosesseihin sisältyy henkilökohtaisen identiteettimme purkaminen siltä osin, missä se ei ole enää yhtenevä uusien aikomustemme ja suuntiemme kanssa. Niihin sisältyy aidon itsemme suurempi ruumiillistaminen tavoilla, jotka tuntuvat hyviltä ja oikeilta meille.

Jotkut meistä pyrkivät olemaan tuotteliaita uusien järjestelmien ja elintapojen luomisessa, toiset haluavat palvella miljoonia, jotka vasta heräävät, ja toiset tuntevat vetoa elämään niin luonnonmukaisesti, kokonaisvaltaisesti, intohimoisesti, iloisesti ja/tai luovasti kuin mahdollista. Silloin kun elämme kaikki todellisessa ja aidossa harmoniassa aidon itsemme kanssa (vastakohtana toimimiselle egosta, ongelmista, tiukoista uskomukista jne.), voimme luoda maailman, missä elämme kaikki harmoniassa toistemme ja ympäristömme kanssa. Kuulostaa idealistiselta, kyllä, mutta emme tulleet tänne minkään vähemmän vuoksi. Muista tämä aina, silloin kun sinusta tuntuu, että haluat heittää pyyhkeen kehään. Tämä ei merkitse, että meistä kaikista tulee samanlaisia tai haluamme samoja asioita. Harmonia tulee toisten erilaisuuden ja heidän erilaisten tekemistapojensa kunnioittamisesta ja myös niiden juhlimisesta.

Aallot joita koimme viime vuonna, lisääntyivät kooltaan ja liikevoimaltaan, kunnes ne saavuttivat huipentumakohtansa, minkä jälkeen ilmestyimme kuin suureen ja loputtomalta näyttävään mereen. Tunne siitä, että pyöritettiin pesu-huuhtelu-linkous -kierrossa uudestaan ja uudestaan, on korvattu vähän oudolla tunteella, että pulpahtelee pintaan valtavan suuressa vedessä eikä ole aivan varma, missä on tai mitä pitäisi tehdä. Ympärilläsi on toisia ihmisiä, jotka tuntevat samoin, ja joka viides minuutti enemmän ja enemmän ihmisiä ilmestyy suuresta tunnelista, mikä heittää kaikki tähän suureen mereen, joten ainakin tämä on rohkaisevaa kaiken sen hämmennyksen ja eristyneisyyden keskellä, mitä muuten tunnet.

Kuvittele nyt, että aikatodellisuus on hyvin samanlainen kuin viivoitin. Kaikki on nyt, ainoastaan oma tietoisuutemme määrittelee, missä kohtaa tätä viivoitinta sijaitsemme. Niinpä vaikka olemme kaikki siirtyneet kollektiivitietoisuuden tasolla muutosaikajanalle, eri ihmisaallot kokevat erilaisia muutospiirteitä nykyhetkessään. Jotkut meistä pulpahtelevat pitkin suurta merta, kun taas toiset käyvät edelleen läpi pesu-huuhtelu-linkous -tunneliaan. Enemmän valtavirtaa olevat kokevat nyt sitä, minkä ensimmäisen ja toisen aallon edustajat kokivat jokin aikaa sitten - kaiken sen purkaminen, mikä ei ole harmoniassa aidon itsen kanssa, ja kaiken sen paljastuminen mikä ei ole harmoniassa korkeamman totuutemme ja potentiaalimme kanssa sekä henkilökohtaisesti että maailmana. Monet kokevat tätä hyvin uutena asiana, kun taas toiset jotka ovat olleet polulla pitkään, kokevat sen uusia ja syvempiä tasoja.

Kuvittele herääväsi entiseltä tuntuvasta elämästä ja huomaat aloittavasi uutta elämää. Et vain ole vastasyntynyt - olet aikuinen, vaikka koko ajatus tietyssä iässä olemisesta tuntuu oudolta ja epäoleelliselta. Sinulla voi olla hämärä tai superselkeä ajatus - ja kaikkea siltä väliltä - mitä haluat tehdä tässä uudessa elämässä. Tämä tuntuu samaan aikaan jännittävältä, ylivoimaiselta ja eksyneeltä (oikeastaan se on uudelleensuuntaavaa). Tätä miljoonat meistä kokevat tällä hetkellä, kun huomaamme heräävämme uusille tiedostamiskerroksille ja elävämme täysin uudessa värähtelykentässä.

Elämässämme on nyt vähemmän kyse jatkuvasti muuttuvien energioiden käsittelemistä ja enemmän kyse sen löytämisestä, miten parhaiten toimitaan ja eletään tässä uudessa ympäröivässä energiassa ja miten käytetään sitä. Tämä vaatii fokusoitumista ja hyvää yhteyttä omaan itseen. Suuri osa ihmiskunnastamme ja fyysisestä kollektiivitodellisuudestamme on edelleen pesu-huuhtelu-linkous -tunnelissa, joten ympärillämme tapahtuu paljon muutoksia ja vaihtelua. Tiedät siitä, mitä tunnet omassa itsessäsi, mikä on negatiivista ja häiritsevää sinulle tai mikä kutsuu sinua olemaan enemmän mukana.

Palataan takaisin niihin fyysisiin terveysongelmiin, joita monilla on. Vaikka olemmekin nyt täysin uudessa värähtelytilassa, muutos on laukaissut kaiken vanhan tiheyden vapautumisen toisissa. Herkkinä ihmisinä otamme itsellemme kaikkea sitä, joten on tärkeämpää kuin koskaan ennen, että suojaamme energiamme, meillä on voimakkaat rajat energeettisesti, mentaalisesti, tunteellisesti ja fyysisesti ja olemme tietoinen siitä, mitä sallimme itsemme "ottaa". Energiamme puhdistaminen, keskittäminen ja suojaaminen säännöllisesti tuntuu tärkeältä tänä aikana. Voit tehdä tätä sellaisilla asioilla kuin "smudge" (salvialla savustaminen) ja/tai voit affirmoida: "Kaikki mikä ei ole minun, mene takaisin oikealle omistajallesi, ja pyydän, että kaikki mikä on minun, palaa takaisin minulle nyt." Toinen suojaava tai keskittävä affirmaationi on: "Olen täynnä rakkautta, rakkauden ympäröimä, rakkauden suojaama ja rakkauden opastama."

Jokin päivittäinen yhdistymisharjoitus itsensä kanssa tuntuu myös hyvin tärkeältä tänä aikana. Sinulle se voi olla meditointi, oleminen luonnossa, kävelylenkki, päiväkirjan pitäminen tai päivittäisen affirmaation sanominen. Itse affirmoin päivittäin: "Olen yhdistynyt korkeampaan itseeni, totuuden, rakkauden ja valon korkeimpaan lähteeseen ja Äiti Maan ytimeen ja sydämeen." Affirmoin myös: "Olen harmoniassa parhaan mahdollisen itseni, parhaan mahdollisen todellisuuden ja parhaan mahdollisen eteenpäinliikkumisen kanssa kaikilla tasoilla - fyysinen, mentaalinen, tunne, henkinen, solu, DNA, sukulinja ja eteerinen, mukaan luettuna kaikki chakrat." Jos tämä resonoi kanssasi, käytä sitä tai tee oma affirmaatiosi, mikä saa olosi tuntumaan yhdistyneeltä. Tämä on jotain nopeaa ja helppoa, minkä voit tehdä, ja auttaa, kun otat tavaksi sanoa sen esimerkiksi ollessasi suihkussa tai tehdessäsi venytyksiä kävelyn jälkeen.

Tunnemme nyt myös voimakkaammin sisällämme kaiken, mikä ei ole harmoniassa aidon itsemme ja korkeamman värähtelymme kanssa. Niinpä se mikä on aiheuttanut vain vähän fyysistä ärsytystä viime vuonna, ilmentyy nyt hyvin selkeällä tavalla fyysisesti, jotta voimme puhdistaa kaiken, mitä meidän vielä täytyy.

Tässä uudessa värähtelyssä ihmiset eivät tarvitse opettajia tai parantajia samalla tavalla kuin ehkä ennen, koska olemme siirtyneet tietoisuusalueelle, mikä laajentaa tiedostamisemme kaiken sen muistamiseen, mitä tiedämme. Monet ihmiset kuitenkin edelleen ovat mieluummin yhteydessä niihin, jotka voivat auttaa heitä näkemään, kuulemaan, tuntemaan tai muistamaan oman totuuden ja viisauden - ei niin, että "opetan sinua" tai "parannan sinut", vaan "voin muistuttaa sinua ja näyttää sen, mitä on jo sisälläsi". Ennen ihmiset lyöttäytyivät yhteen niiden kanssa, jotka pitivät soihtua, ja etsivät vastauksia uskoen, että ainoastaan tuolla ihmisellä oli heidän tarvitsemansa tieto. Nyt niiden jotka pitävät soihtua, on tehtävä se vilpittömästi - käyttää sitä valon säteilemiseen toisille ja auttaa heitä löytämään oma soihtunsa.

Nyt kun olemme uudessa syklissä, patomuurit ovat ikään kuin murtuneet ja sallineet meidän ratsastaa aallolla sellaisiin joen paikkoihin, joihin emme ole päässeet aiemmin. Joka päivä ja joka hetki on oma valintamme, missä joen osassa uimme. Voimme viettää aikaa vanhassa osassa tai uudessa osassa eikä kumpikaan ole parempi tai huonompi. Korkeammissa ulottuvuuksissa korkealla värähtelevät sielumme menevät koko ajan alemmille tasoille auttamaan toisia sieluja nousemaan. Joskus sielut eivät halua mennä ylös, koska heillä on mukavaa siinä, missä ovat, tai heitä tarvitaan siellä tai he eivät ole vielä valmiita nousemaan.

Yritä olla tuomitsematta, missä olet itse tai missä joku muu on, koska missä tahansa oletkin, olet päätynyt siihen, koska jollain tasolla värähtelytodellisuutesi joku osa tunsi vetoa tuolle tasolle. Jos et pidä siitä, tule tietoiseksi ja kysy itseltäsi: "Ok, miksi olen tässä joen osassa, tässä tilanteessa, tässä kuviossa?" Sielulla saattaa olla sinulle täysin erilainen vastaus, mitä odotit. Voit kysyä sielultasi tällaisia asioita meditoidessa tai päiväkirjaa pitämällä. Päiväkirjan pitäminen on upea tapa tarkistaa sähköpostit omalta sielultasi/itseltäsi.

Ilmestymisemme uuteen maailmaan voi tuntua antikliimaksilta monille, jotka odottivat paljon suurempaa, dramaattista esitystä osoittamaan virallisen saapumisemme. Tietenkin jossain mielessä luonto saa meidät uskomaan, että syntymä on ilmiselvä tapahtuma, ja monet ovat jääneet ihmettelemään, missä selvä maailmanlaajuinen tapahtumamme on. Kuitenkin toisaalta luonto näyttää meille myös, että muutos voi olla hienovaraista eikä tämä tee siitä vähemmän voimakasta. Siirtyminen talvesta kevääseen ei tapahdu yhdessä yössä suurena pamauksena. Lumi sulaa hyvin hitaasti, uudet vihreät lehdet ilmestyvät tyhjiin varpuihin ja uutta elämää syntyy.

Luulimme, että muutoksemme olisi enemmän merkittävä tunnetapahtuma kuin syntymä, mutta kenties se onkin kuin taianomainen siirtymä vuodenajasta toiseen tai aamun ja päivän koittaminen yön jälkeen. Talven ja kevään tai yön ja päivän välinen ero on valtava, ne ovat kaksi täysin eri todellisuutta. Myös tämä uusi sykli on erilainen kuin edellinen - on vain vaikea sanoa, milloin ollaan "muutaman vihreän lehden vaiheessa" tai "juuri auringon nousemisvaiheessa", erityisesti kun olet odottanut kevään laskeutuvan täydessä kukoistuksessaan maailman näyttämölle musiikin pauhatessa!

Tämän ei ole tarkoitus vakuuttaa ketään ajattelemaan, että muutos on tapahtunut tai tapahtumassa, kun oikeasti ei ole. Katso ympärillesi itse, omilla silmilläsi. Jep, paljon on rikki. Jep, maailmassa on paljon pielessä. Katso kuitenkin, miten monet ihmiset heräävät, pane merkille tarinat, joita alkaa ponnahdella esiin valtavirtamediassa, paljastukset joita tapahtuu, salaisuudet joita ei voida enää pitää, tunteelliset massareaktiot tapahtumiin ja lakeihin, joita emme halua enää sietää yhteiskuntana. Vaikka voit edelleen nähdä kaikkialla ympärillä paljon lunta, paljon pimeyttä ja yötaivaan, on epäilemättä myös kasvava aalto merkkejä siitä, että olemme tosiaan aloittamassa uuden vuodenajan ja uuden päivän.

On runsaasti foorumeita, jotka kertovat, että tässä uudessa päivässä on kyse Illuminatin luoman uuden maailmanjärjestyksen tulemisesta, kolmannesta maailmansodasta ja maailmanlaajuisesta orjuudesta. Arvaa mitä? Tästä todellisuudesta olemme nyt ilmestymässä esiin. Ihmisrotuna olemme juuri käyneet kollektiivisesti läpi sielun pimeän yön. Talvea ei seuraa "talvi osa 2". Yötä ei seuraa lisää yötä. Ihmiskunnalla on nyt vuorossa vapauden, voimaantumisen, totuuden, oikeudenmukaisuuden ja harmonian elämä.

Luonnossa suurimmat voimat työntävät sisään suurimpia muutoksia, kuitenkaan itse voima ei luo muutosta. Voima antaa pelkästään muutoskatalyytin. Sen jälkeen on meidän valintamme ja vastuumme, mitä teemme niillä uusilla olosuhteilla, joista löydämme itsemme.

Voimakkaat supistukset johtavat vauvan syntymään. Niin merkittävä ja elämää muuttava kuin syntymähetki onkin, se mitä syntymän jälkeen on, todella transformoi meidät. Syntymä avaa oven uuteen elämään, ei ainoastaan vastasyntyneelle, vaan kaikille niille jotka ovat yhteydessä häneen, ja eläminen tässä uudessa elämässä joka päivä luo uuden todellisuutemme.

Hurrikaanin tuulet tai tsunamin aallot voivat aiheuttaa tuhoa minuuteissa, mutta tuon tapahtuman loppuminen ei ole lainkaan loppu, vaan alku. Se on siivous- ja arviointiprosessin alku. Se on suremis- ja parantumisprosessin alku. Se on uudelleenrakennus- ja uudistumisprosessin alku. Uusi maailma luodaan hitaasti vanhan maailman tuhkan ja raunioiden päälle. Ja näin on meidän maailmamme osalta.
HUHTIKUUN KUUKAUSIVISIOITA: UUDEN MEREN AALLOISSA ELÄMINEN 
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: