WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

lauantai 20. huhtikuuta 2013

OIKEANLAINEN TYÖSKENTELEMINENMaaäitiä kanavoinut Gaian Totuudentytär ( gaiadaughteroftruth.blogspot.com)
14.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Intohimo on vaikeasti määriteltävä ja ohikiitävä, kuitenkin hyvin monet teistä tavoittelevat sitä.

Tämä mystinen toimintatapa on monin tavoin ymmärrettävä, kun intohimo näyttää olevan näinä päivinä ihmelääke. Lääke mikä parantaa kaikki sairaudet ja vie liitämään korkeuksiin.

Harjoittele jotain riittävän pitkään ja sinusta tulee erittäin hyvä siinä … ja nautit siitä - jopa rakastat sitä - riippumatta siitä, mitä tunsit koko asiasta, kun aloitit.

Kun on hyvä jossain, se lisää mainettasi, itsearvostustasi, arvoasi. Ja TÄMÄ avaa ovet sinulle.

Oikeanlaisessa työskentelemisessä on paljon enemmän käytännön järkeä kuin oikean työn löytämisessä. (Mitä se edes tarkoittaa?)

Sen sijaan että etsit hyvin vaikeasti tavoitettavaa oikeaa (tai täydellistä) asiaa, miten olisi sen tekeminen oikeaksi, mitä sinulla on?

On paljon helpompaa elää rikasta ja tyydyttävää elämää, silloin kun rakennat sille, mitä sinulla on. Lisäten yhden palan työhösi tai elämääsi, kunnes siitä tulee mestariteos. Kuten käsityöläistä, sinua motivoi se arvo, minkä tarjoat maailmalle kaiken omistautumisesi ja kärsivällisyytesi kautta.

Se vaatii aikaa ja ponnistelua.

Ajattele kaikkia suuria henkilöitä - sinnikkyys oli avain heidän mestarielämäänsä. Heistä tuli intohimoisia ammatissaan, vaikka välttämättömyys, kiinnostus tai sattuma saattoi olla se tekijä, mikä sai heidät alkuun.

Elämässä ei ole nopeita ratkaisuja. Kaikki suuri alkaa pienestä …

Katso olemistasi.

Näe, miten voit muotoilla sen taideteokseksi oppimalla tai alkamalla työskennellä oikein.

Nöyryydessä ja kärsivällisyydessä.
OIKEANLAINEN TYÖSKENTELEMINEN
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: