WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

maanantai 8. huhtikuuta 2013

DNA:NNE LEVITTÄYTYYKanavoinut Brenda Hoffman ( www.lifetapestrycreations.com)
2.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine
 

Rakkaat ystävät,

Monet teistä ovat pyytäneet hartaasti niitä uusia DNA-säikeitä, joita monet kanavat ovat ennustaneet. Olette edistynyttä valotyöntekijäryhmää ja haluatte saattaa loppuun siirtymänne mahdollisimman nopeasti - ja niin te saatatte.

Uudet DNA-säikeenne levittäytyvät nyt hitaasti mutta varmasti. Tietysti osasitte odottaa sitä. Yllätys on se vaikutus, mitä lisä-DNA-säikeillänne on. Vaikka olemmekin käyttäneet vertausta uudesta tietokoneohjelmistosta, se ei ole todellisuudessa tarkka kuvaus siitä, mitä tapahtuu, sitten kun DNA:nne osallistuu aktiivisesti henkis-fyysiseen olemukseenne.

Tämän yhdistymisen ensimmäinen vaihe on teidän pyyntönne, että fyysinen ja henkinen olemuksenne sekoittuvat yhdeksi (katso Jonette Crowleyn nettisivut www.SoulBodyFusion.com, jos haluat ilmaista apua sen tekemiseen). Kun tämä sekoittuminen tapahtuu, DNA:nne alkaa levittäytyä.

Tarkoittaako tämä sitä, että muututte siniseksi tai tulee muita fyysisiä ilmentymiä, mitkä osoittavat teille ja toisille, että uudet DNA-säikeenne ovat täysin aktivoituneet? Ei. Luultavasti huomaatte vain pientä muutosta fyysisessä olemuksessanne - paitsi että kiinnostuksenne ja löytönne laajentuvat dramaattisesti. Tiedätte vain asioita ja pidätte uusia materiaaleja riemastuttavina. Laajentuneet DNA-säikeenne laajentavat näkemystänne elämästä ja todellisuudesta.

Kenties mietitte, kannustavatko nuo laajentuneet DNA-säikeet teitä aikamatkailuun tai ulottuvuushyppelyyn. Mahdollisesti. Mutta tämän DNA-laajentumisen ensimmäisessä vaiheessa on enemmän kyse todellisuuden löytämisestä nykyelämässänne kuin kannustamisesta matkustamaan uusiin maailmoihin. Tämä uuden maan siirtymä etenee mikrotasolta makrotasolle, pienimmistä suurimpaan. Niinpä uusi levittäytynyt DNA:nne auttaa teitä ensin tulkitsemaan omaa maailmaanne - ja sitten se kannustaa teitä siirtymään tunnetun maailmanne ulkopuolelle.

Löydätte lisää elämänne epätodellisuudesta paljastamalla ne osat, jotka pitävät teitä 3D:ssä. Monet teistä julistavat nyt, että olette paljastaneet ei-haluttuja osia kuukausia, kenties vuosia. Se mistä puhumme, on vähän eri asia. Esimerkiksi saatatte huomata olevanne vihainen jollekin, koska hän vaikuttaa nykysuhteeseen tarpeettomasti menneen elämän kohtaamisten kautta. Löydätte yhdyssiteet tämän elämäntodellisuuden ja niiden toimien välillä, joita tapahtui vuosisatoja tai aioneita sitten.

Sitä on vaikea selittää käytettävissämme olevilla sanoilla, mutta asetatte palapelinpaloja yhteen, joiden ette edes koskaan tienneet olevan osa nykytodellisuuttanne. Tämä prosessi on erilainen kuin pelkojen paljastaminen - enemmänkin kuin "kuka sen teki" -mysteeriä. Ette luultavasti tunne paljon, paitsi "Tietysti, miksi en osannut yhdistää paloja aiemmin?"

Tämä DNA:n levittäytyminen - ainakin ensivaiheissa - laajentaa sisäistä näkökykyänne sallimalla teidän löytää monien suhteidenne ja tekojenne "miksi"-osan. Taas kerran, näihin löytöihin ei liity paljon tunteita, vaan enemmän ymmärrystä siihen, miksi reagoitte, niin kuin reagoitte.

Salliiko tämä muuttaa suhteitanne? Tietysti, mutta ei välttämättä ajattelemallanne tavalla. Pelkäätte ehkä, että ne tunteet, joita teillä on ollut muutaman viime kuukauden aikana, jatkuvat lisättynä uusilla tunteilla, joita ette halua kokea. Tämä DNA:n levittäytyminen on hyvin erilaista.

Olette nyt enemmän tarkkailija kuin osallistuja. Kun löydätte osia epätodellisuudestanne, toivotte pelkästään, että olisitte tienneet nuo osat aiemmin, sen sijaan että tunnette tuon kokemuksen joka vivahteen, kuten teille on tapahtunut viime aikoina.

Kenties teitä auttaa ymmärtämään, jos kuvaamme sitä palapelin kokoamisena. Jos tuo palapeli olisi valokuva äidistänne, joka on äskettäin kuollut, luultavasti kokisitte tunteita, myös surua, ja ajatuksia siitä, mitä olisi voinut olla. Mutta jos tuo valokuva on neutraalista kohtauksesta, mihin ei liity muistoja tai tunteita, olisitte pelkästään tyytyväinen löytäessänne ensimmäisen vaikean kulmapalan. Näin on DNA:nne levittäytymisen osalta.

Harvoja tunteita tulee. Muita kuin lopultakin sen ymmärtäminen, miksi olette reagoineet, niin kuin olette, ja sen tietäminen, että nyt voitte laittaa nuo palat sivuun, sillä ne eivät ole osa nykyelämäänne.

Vaikka jotkut saattavat löytää jotain tunteita, ne ovat ohikiitäviä.

Tämä prosessi on enemmän löytämistä kuin vanhojen pelkojen ja haavojen avaamista.

Ymmärrätte paremmin fyysisen olemuksenne tekoja ja reaktioita tässä elämässä. Ja näin sallitte itsenne siirtyä yli siitä, mikä ennen sai teidät tolaltaan jollain tavalla.

Taas kerran, prosessoitte tahdilla, mikä on oikea fyysiselle olemuksellenne. Niinpä jotkut valotyöntekijät alkavat levittää DNA:taan tänään, jotkut huomenna ja jotkut vasta ensi kuussa. Mutta se tapahtuu, koska tämä löytämisosuus on välttämätön, ennen kuin käytätte uusia taitojanne universumeissa kulkemiseen, missä tahansa muodossa aikamatkailusta ulottuvuushyppelyyn.

Tämä on lisääntyvän ilon ja rakkauden aikaa kautta universumien. Se ei olisi mahdollista, jos maan olennot matkustaisivat ajassa tai hyppisivät ulottuvuuksissa jatkuvien pelkojen ja tuntemattoman taakan kanssa.

Otitte vastaan uuden DNA:nne useita kuukausia sitten. Mutta teidän täytyi puhdistaa olemuksenne ennen DNA:n avaamista. Se on paljolti kuin siementen kylvämistä, jotka kasvavat maan alla viikkoja, ennen kuin ensimmäiset versot työntyvät näkyviin.

Ensimmäiset DNA-versonne ovat valmiina työntymään tiheän 3D-elämämnne ja -maailmanne läpi. Ne tekevät sen auttamalla teitä ensin ymmärtämään, miksi monet tekonne perustuvat ja perustuivat toimiin, jotka liittyvät vain vähän nykyelämäänne. Tällaisia löytönne ovat. Tällaista on hämmästynyt ilonne, kun oivallatte pitäneenne itseänne pimeässä, pienessä laatikossa jonkin sellaisen vuoksi, mikä tapahtui yhdelle tai useammalle osallenne aioneita sitten. Ja nuo teot eivät toistu tässä elämässä.

Löydättekö osia, joista ette välttämättä pidä - kuten se, että olitte noiden toimien alkuunpanija? Luultavasti. Tunnetteko syyllisyyttä tai tuskaa tällaisista teoista? Ei. Sillä ymmärrätte lopultakin, että vihollisenne olivat pelkästään osa näytelmäänne - teidän vaatimuksestanne. He eivät tarkoittaneet mitään pahaa teille ja itse asiassa he antoivat teille arvokasta informaatiota, voidaksenne paremmin ymmärtää itseänne.

DNA:nne alkaa luultavasti levittäytyä muutaman päivän kuluessa. Nauttikaa saamastanne informaatiosta. Ja käyttäkää sitä nykyelämäänne, niin että poistatte ne olemuksenne osat, jotka olivat kerran tärkeitä, mutteivät ole enää. Puhdistatte itsenne noista osista - jotka ovat epämukavia kuin kynnen vihne, mutta eivät uhkaa henkeä. Niin olkoon. Aamen.
DNA:NNE LEVITTÄYTYY
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: