WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

perjantai 19. huhtikuuta 2013

MIKSI OLEN TYYTYMÄTÖN TÄYDELLISEEN ELÄMÄÄNI?Kirjoittanut Jennifer Hoffman (enlighteninglife.com)
Uutiskirjeestä 17.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Kysymys:
 
Rakas Jennifer, kaikki ajattelevat, että minulla on täydellinen elämä. Minulla on suhde hyvän miehen kanssa eikä kukaan tiedä, että oikeasti haluan lopettaa sen, koska olen hyvin onneton enkä halua jatkaa. Vaikka rakastan häntä, en pysty näkemään meitä yhdessä ja tiedän sydämessäni, etten voi mennä naimisiin hänen kanssaan. Perheeni ja ystäväni ajattelevat, että minulla on erittäin hyvä työpaikka, enkä kuitenkaan ole onnellinen siinä. Tunnen syyllisyyttä, koska monilla ihmisillä ei ole työtä ja minun pitäisi olla tyytyväinen siitä, mitä minulla on. Mutta työpaikan politiikka, vaikea energia ja ihmiset ovat kova paikka minulle ja haluan tehdä työtä eri yrityksessä. Mutta sitten ihmettelen, miten pääsen haastatteluun, mitä sanon työnantajalleni, joka laskee minun varaani, ja miten ihmiset elämässäni reagoivat, kun he näkevät minun lähtevän upeasta työpaikastani? Olen hyvin hämilläni enkä tiedä, miksi en voi tyytyä siihen, mitä minulla on.
 
Jenniferin vastaus:
 
Tyytymättömyytesi tunnistaminen on ensimmäinen askel, mutta seuraava on vaikea - valintojen tekeminen ja sellaisiin toimiin ryhtyminen, mikä auttaa sinua olemaan onnellinen. Se vaatii rohkeutta, koska ne tuomitsevat sinut, jotka ajattelevat, että sinun pitäisi olla tyytyväinen siihen, minkä he näkevät monina siunauksina elämässäsi. Muista, että he näkevät tilanteesi omasta perspektiivistään. He haluavat, että heillä olisi upea työpaikka ja rakastava suhde, ja tämän he luulevat sinulla olevan. He eivät voi nähdä näitä tilanteita niin kuin sinä. Sinun on parasta lakata tuomitsemasta itsesi ja ryhtyä toimiin, jotka tekevät sinusta onnellisen.
 
Et sanonut, mikä suhteessasi tekee sinut tyytymättömäksi, mutta luulen sen johtuvan siitä, että haluat itsenäisyyttä eikä sinulla ole sitä nyt elämässäsi tai tässä suhteessa. Vapauden halu on sinulle tärkeämpi kuin kumppani. Vaikka sanot olevasi valmis lopettamaan sen, luulen sinun olevan huolestuneempi siitä, mitä ihmiset ajattelevat päätöksestäsi. Oletko valmis kuulemaan toisten arvostelua jonkin aikaa ja tunneko, että sinun on puolusteltava valintaasi ja seliteltävä tekojasi, vai voitko hymyillen kertoa heille, että se on parasta sinulle ja sulhasellesi?
 
Työtilanteessa on myös kyse valmiudestasi tehdä valintoja, jotka lisäävät iloasi ja tekevät sinut onnelliseksi, murehtimatta siitä, mitä muut ajattelevat. Vaikka työnantajasi voi olla riippuvainen sinusta nyt, hän löytää jonkun toisen, jos päätät lähteä. Toiset voivat ajatella, että se on hyvä työpaikka, mutta sen määritelmä on erilainen jokaisella. Jotkut ihmiset pitävät alligaattorien kanssa painimisesta, mutta luulen, ettet sinä pitäisi sellaisesta työpaikasta. Lähetä ansioluettelosi paikkoihin, joista olet kiinnostunut, ole positiivinen ja ilmaise aikomus siitä työympäristöstä ja energiasta, minkä haluat. Et voi tuntea syyllisyyttä työpaikkasi jättämisestä, vaikka toisia on työttömänä. Työmaailmassa tapahtuu maailmanlaajuinen muutos, mikä pakottaa ihmiset lopettamaan työn, rahan ja työpaikan yhdistämisen ja alkamaan käyttää lahjojaan ja taitojaan eri tavalla. Uusi työympäristö perustuu enemmän taitoihin ja ihmiset tekevät työtä, mistä he pitävät ja missä he ovat tyytyväisiä, eikä heillä ole työpaikka vain rahan ansaitsemista varten.
 
Kun ilmaiset aikomuksen olla onnellinen elämässäsi ja tehdä valintoja, jotka sallivat tämän tapahtua, askeleista tulee selkeämpiä. Olet nyt hämilläsi, koska yrität tehdä kaikista muista tyytyväisen etkä jätä siinä sijaa omalle onnellisuudellesi. Siinä välillä ei ole yhteyttä, mitä luulet, että sinun pitäisi tehdä tehdäksesi toisista tyytyväisiä, tai miten vältät heidän tuomitsemisensa ja teet itsesi onnelliseksi. Ainoa tapa olla onnellinen elämässä on laittaa omat tarpeensa etusijalle, huolehtia itsestään ja tehdä kaikki valintansa tästä lähtökohdasta. Tämä ei merkitse, että sinun on oltava piittaamatta kaikista muista elämässäsi tai sulkea heidät pois. Se merkitsee vain, että teet valintoja, jotka tuntuvat hyviltä ja ovat harmoniassa sen aikomuksen kanssa, mikä sinulla on elämässäsi. Tämä vaatii toki rohkeutta eivätkä jotkut ihmiset ymmärrä tekojasi ja ovat eri mieltä valinnoistasi, mutta kyse on sinun elämästäsi ja sinä olet ainoa, joka tekee sinusta onnellisen. Ilmaise siis aikomus olla onnellinen, ota tämä yksi askel kerrallaan ja kunkin päätöksen selkiintyessä valitse se polku - ja löydät elämääsi iloa, mitä haluat, ja olet onnellinen.
MIKSI OLEN TYYTYMÄTÖN TÄYDELLISEEN ELÄMÄÄNI?
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: