WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

KAKSINAISUUDESTA KOLMINAISUUTEEN - JUMALUUDEN ILMENTÄMINENKirjoittanut Lauren C. Gorgo (thinkwithyourheart.com)
11.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Siis lopultakin, Lopultakin, LOPULTAKIN olemme selviytyneet peruutuksesta ja voimme alkaa taas siirtyä eteenpäin … vaikka "eteenpäin" näyttää vähän subjektiiviselta tällä uudella alueella, koska kaikkia tarkoituksia varten olemme ilman kompassia ja lineaarisia merkkejä, jotka vihjaavat suunnasta. Mutta tämä koko uusi todellisuus on melko lipevä, jos minulta kysytään, koska ilman lineaarisuutta, ilman peräkkäistä etenemistä meillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin ajatella sydämellämme. Melko salamyhkäistä. Pyyhkii kirjaimellisesti logiikan pois meistä.

Toisaalta, ei varsinaisesti tunnu miltään juoksevalta startilta. Enemmänkin ryömivältä startilta … tai miltä tahansa sanalta, mikä on vähän nopeampaa kuin istuminen. Joka tapauksessa olen mukana. Otan mitä tahansa sen sijaan, että menen taaksepäin ja pengon sisäisiä osiani. Uudestaan. Ja uudestaan. Ja uudestaan. Ja …

(Aloita saarna) Kädet alas kuitenkin, oli perääntymishistorian p i s i n ja kiduttavin Merkuriuksen perääntyminen … ja kyllä, on luultavaa, että sanon näin joka perääntymisestä, mutta v.a.k.a.v.a.s.t.i - minulta loppuvat adjektiivit kuvaamaan sen kaiken idioottimaisuutta. (Saarna loppuu)

Siis vaikka meitä pidettiinkin veden alla ajan, mikä tuntui 3-4 ikuisuudelta, niin suuremmassa kuvassa kävimme läpi vihkimyssakramentin pappeuteen/papittariuteen … mihin Näkymättömät viittaavat "oikeutena siirtyä vaatimaan takaisin Jumalan voima ja auktoriteetti". En oikeastaan tiedä vielä, mitä mikään tästä merkitsee, mutta tiedän kuitenkin sen, että olemme muuttuneita ihmisiä sen vuoksi.

Ivalliset typeryydet sikseen - tuntuu kovasti siltä, että tämä ensimmäinen viikko ulkona kuopasta tai mustasta aukosta on vähän tasapainottelua, kun yritämme määrittää sijaintimme, arvioida elämäämme ja asettua ykseyteen. Toivon, että uusi kuu antaa sen "kaapelikäynnistyksen", mitä niin epätoivoisesti tarvitsemme, mutta todellinen taika näyttää tulevan uudesta tasapainopisteestä, millä horjumme. Jos olet riittävän hiljaa paikallasi - ikään kuin se olisi vaihtoehto - voit pystyä erottamaan tämän sykkivän akselikeskipisteen sisälläsi. Se on hiljaista ja kurinalaista tyhjyyttä, mikä on myös erittäin älykäs ja varma itsestään. Se tuo tasapainon sydämeen ja mieleen, mutta se antaa myös sydämelle paljon suuremman äänen ja tekee vahvistavasta totuudesta helpommin erotettavan, kun suuri rauha vähentää polarisoituneita ajatuksiamme.
 
Älä yhtään epäile, tämä tasapainopiste ON uusi alkumme. Ei kilikelloja, ei vihellyksiä, vain rauhaa. Se on kiintymättömyyden ja puhtaan potentiaalin hedelmällinen tila, minkä kautta kaikki syntyy uudestaan. Tämä hengen ja aineen, feminiinisen ja maskuliinisen, oikean ja vasemman aivopuoliskon, kehon ja sielun jne. yhdistyminen on taivaan ja maan yhteensulattaja ja se alkaa meistä.

Näkymättömät sanovat, että tästä tilasta tulemme ja siihen palaamme ja tästä ydinolemuksesta transformoimme radikaalisti elämämme ja kehomme. Tätä energiaa olemme odottaneet ja tästä energiasta luomme. Mitä tahansa haluat, se sisältyy tähän energiaan; mitä tahansa rohkenet kuvitella, se on tässä energiassa. Jos et ole vielä kosketuksissa sen kanssa, tulet olemaan. Virity aivojesi keskukseen ja huomaa laajentuva hiljaisuus siellä. Se on hienovaraista, mutta se on siellä. Jos et vielä tunne sitä, odota, kunnes kuun intensiivisyys laantuu - annan siihen kolmen päivän säännön.

Tämä energia on elävää ja liikkumatonta samaan aikaan. Se ei ole ajatus eikä se ole tunne, se on kummankin ulkopuolella - syvempi ja syvällisempi. Se ei ole autuasta, mutta se voi olla. Itse asiassa se voi olla mitä tahansa. Se tuntuu - paremman ilmaisun puutteessa - tilalta, missä mahdollisuus kohtaa kapasiteetin. Jumalaista savea, luulisin.

Tästä aineesta uudet maailmamme on tehty. Se on samanaikaisesti uusi kotimme ja uusi leikkikenttämme - ja tämä on vasta käännekohta, varhaislapsuus ja ylöspäin suuntautuvan spiraalin alku koko uuden maailman tutkimisessa.

AITO ihmisolento

Ensimmäisellä sieluryhmällä joka on onnistuneesti saattanut loppuun pitkän ja omistautuneen matkan kausaalisuuden (kaksinaisuustietoisuus) läpi, juna ykseyteen (kolminaisuustietoisuus) on saapunut asemalle. Ovet ovat auki ja ryntäämme uloskäynnille etsien kuumeisesti sitä laituria, mistä hyvin suurinopeuksinen juna (tulevat pimennykset) saapuu viemään meidät uuteen maailmaamme.

Sitten kun vaihdamme junaa, olemme virallisesti vaihtaneet mallia hitaasti liikkuvasta 3D-ihmisen TEKEMISESTÄ (ponnistelu), mitä sitoo gravitaatio (karmaluominen), 5D-ihmisen OLEMISEN (vaivattomuus) poimunopeudella luomiseen, mitä ei sidota ja mikä on vapaa kuonasta. Tämä siirtyminen on kaikkea, ellei jopa kaikki loppu mitä opimme, LEIKIMME tai koemme uusina ihmisinä - niin kauan kun jäämme kehoon tälle planeetalle. 

Plejadilaiset sanoivat elämämme kahdeksaa viime viikkoa "koko maallisen olemassaolomme transformatiivisimmaksi portaaliksi" - ja he vakuuttavat meille, että edessä oleva portaali ei ole mitään verrattuna siihen, mitä on nyt takanamme. Jos olemme selviytyneet tästä siirtymästä - ja totta puhuen, jotkut ihmiset eivät selviytyneet - se mitä on edessämme, on kuin tuulella kulkemista.

"Olette kääntymässä kulmasta, siirtymässä elämisessänne ihmisen TEKEMISESTÄ todelliseen ihmisen OLEMISEEN - kuten sitä kutsumme - kun teidät suunniteltiin ja tarkoitettiin alun perin OLEMAAN. Tämä dynamiikkamuutos on perusta uudelle todellisuusjärjestelmällenne ja se vaatii, että feminiininen vastaanottamisperiaate ON etusijalla … että te OLETTE ensin tietoisesti.
 
"Tiedämme, että tämä vaatimus, tämän oppiminen on ollut suurin osa matkasta saapuessanne tähän - eli on vähemmän mutkikasta OLLA ihminen, kun teidät on riisuttu energiasta, halusta ja tahdosta TEHDÄ - mutta on eri asia ottaa nämä periaatteet tietoisesti käyttöön, silloin kun energia, halu ja tahto palaavat. Nyt asiat muuttuvat siinä mielessä, että teidän täytyy alkaa soveltaa tätä käsitystä.
 
"Tämä ajanhetki ON se käännekohta, mitä kutsuisimme "TEKEMISEN energian uudelleensuuntaamiseksi." -Plejadien korkea neuvosto

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Juuri edessä

Henkilökohtaisesti en pysty näkemään vielä nenääni pidemmälle - sulattelemme vielä niin paljon suuruutta - mutta Plejadien neuvosto on antanut minulle väläyksiä siitä, mitä on aivan edessämme, tarkemmin he ovat puhuneet tulevista pimennyksistä (25.4. alkaen), mitä he kutsuvat "luomisen fyysiseksi ilmentymiseksi".

Me kaikki tunnemme nuo pitkähköt pimennysjaksot, jotka ovat perimmiltään palvelemassa meitä, mutta joskus kammoksumme niitä. Tietysti ne ovat palvelemassa - koko elämä luotiin palvelemaan meitä - mutta ei aina ilahduttavalla tavalla.

Vaikka pimennyksiin liittyy historiallisesti suurta pelkoa, se pelko mistä minulle kerrotaan, tuli suuresta mystisyydestä, mikä aiheutui pimennysten voimasta, ei pimennyksistä itsestään. Innostavaa kyllä, Neuvosto sanoo, että tämä voima ei ole nyt ainoastaan palvelemassa meitä, vaan meidän on nyt tarkoitus ottaa kiinni siitä, transformoidaksemme elämämme alkemisesti.

Minulle näytetään kuvaa tarot-korttien taikurista/maagikosta kera ymmärryksen, että nämä pimennykset antavat niille, joista on tulossa täysi-ikäisiä uusia ihmisjohtajia, kyvyn olla jumalan tahto, yhdistyä kosmisten luomisvoimien fyysiseen "varteen", mikä mahdollistaa meille menemisen fyysisten lakien ulkopuolelle, ylittää ne. Taikuri on suurten opetusten ensimmäinen kortti, mikä kantaa numerologista värähtelyä "yksi" - alkujen luku - ja edustaa ykseyden harmoniaa kaikilla olemassaolon tasoilla, siltaa hengen ja aineen välillä. (Mielenkiintoista kyllä, myös huhtikuu on värähtelyltään "yksi".)

[Tämä osa on suojattu. Koko artikkelin ostamiseksi katso ohjeet nettisivuilta.]

Avatkaa turvavyönne - muistamme kohta, miten lennetään!


----------- 
 KAKSINAISUUDESTA KOLMINAISUUTEEN - JUMALUUDEN ILMENTÄMINEN
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: