WE ARE ONE

WE ARE ONE
WE ARE ONE / copyright©SeijaTuulikki (omat kuvat)
ELÄMÄNI MAAN PÄÄLLÄ MUODOSTAA HELMINAUHAN. OLEN JOKA KEHOLLISTUMISESSANI MUODOSTANUT HELMEN, JA KEHOLLISTUMA KEHOLLISTUMAN JÄLKEEN HELMENI NÄYTTÄVÄT ERILAISILTA. TÄSSÄ KEHOLLISTUMASSA MINULLE TARJOTAAN APUA, JONKA KAUTTA SAAN TÄSTÄ HELMESTÄ KAUNIIN, SÄIHKYVÄN, PYÖREÄN HELMEN, JOKA HEIJASTAA KAIKKEA KAUNISTA YMPÄRILLÄÄN OLEVAA. SEURAAN SISÄISTÄ ÄÄNTÄNI JA HERÄTÄN AIKAISEMMIN HANKKIMANI VALMIUDET KÄYTETTÄVIKSI TÄSSÄ HETKESSÄ.

VAIN MINÄ OLEN VASTUUSSA SIITÄ, MITÄ ELÄMÄSTÄNI TULEE.


LUKIJANI, OLENNAINEN OSA KOKONAISUUTTA

LUKIJANI, oleellinen osa kokonaisuutta :)

torstai 18. huhtikuuta 2013

OLET VIISAS JA VOIMAKAS


Henkeä kanavoinut John Cali ( www.greatwesternpublishing.org)
16.4.2013
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine


Yksi yleisimmistä asioista, joita henkioppaani kertovat ihmisille yksityistulkinnoissa, on, että he ovat viisaita ja voimakkaita. Jotkut eivät usko tätä - he ottavat sen asenteen, että oppaat sanovat varmaan niin monille ihmisille. Niin kuin sanovatkin.

Mutta sitä nämä ihmiset eivät näe, että olemme kaikki viisaita ja voimakkaita. Olemme kaikki erityisiä.

Ymmärrän, mistä nämä ihmiset tulevat. Moderni maailmammehan ei aina tue ja usein se lannistaa, jos ajattelemme hyvää itsestämme.

Jos joku olisi kertonut minulle ollessani nuorempi, miten viisas ja voimakas olen, olisin pitänyt sitä täytenä puppuna. En voinut nähdä mitään erityistä itsessäni.

Marianne Williamson sanoi kerran: "Syvin pelkomme ei ole, että olemme riittämätön. Syvin pelkomme on, että olemme mittaamattoman voimakas. Meitä pelottaa eniten valomme, ei pimeytemme."

Tässä on muutama ajatus Hengeltä.

Henki

"Tavallisimmillakin" teistä on erityiskykyjä, lahjoja ja taitoja, joita kenelläkään toisella ei ole tällä planeetalla. Olette kaikki viisaita ja voimakkaita paljon yli sen, mitä teille on opetettu pikkulapsena ja aikuisena.

Yksi syy inkarnoitumiseenne tänä aikana planeettanne historiassa on oman viisautenne jakaminen toisten kanssa. Tiesitte, että tämä olisi lisääntyneen tiedostamisen ja kasvavan tietoisuuden aikakausi. Ja halusitte tehdä oman osanne tämän kasvun tukemiseksi ja edistämiseksi - ei ainoastaan toisilla, vaan itsellänne.

Sanoisimme jopa, että teillä on velvollisuus olla, kuka olette - mikä on Jumala ihmismuodossa. Teillä on velvollisuus tehdä se, mitä sielutasolla aioitte tehdä inkarnoituneena. Teillä on velvollisuus olla uskollinen itsellenne ja syyllenne ylipäätään olla täällä.

Olkaa, kuka olette. Muistakaa, miksi tulitte tänne. Antakaa valonne säteillä. Antakaa voimanne ja viisautenne kuulua kauas. Ette voi tehdä toisin ja silti olla uskollinen itsellenne.
OLET VIISAS JA VOIMAKAS
-----------
Viestiä saa vapaasti välittää edelleen.
Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Ei kommentteja: